Çok KArt Yiyorsun Topa Müdaheleyi Normal e Çek Kart Yeme
Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar
Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler
Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Devlerin Devi
Çok KArt Yiyorsun Topa Müdaheleyi Normal e Çek Kart Yeme
Sekreter seni nasıl tanımaz ya![]()
![]()
İspanyaya gol atmak güzel olmuş hocam![]()
Hocam sen hala devam ediyor musun ya ?![]()
hocam kariyerini ilgiyle takip ediyorum
size bir sorum olacak milli takım seçerken nasıl san marinoyu seçiyorsunuz ?
http://www.youtube.com/watch?v=Dj1DWhPlUBc
Takım beraberlik alınca olanlar işte bunlar.![]()
İtalya'da futbol böyle oynanıyor harbiden her mac sakat veriyordum gecmis yıllarda artık benden 1 gidiyorsa onlardan 3 gitsin
hiç sorma arkads neyse maaşını eksik alınca tanır artık)
Elimizden zor kurtuldular
gün gelicek oda olucak siyasete atılacam ülkede![]()
Etmez olur muyuz ya üstelik gözümüz yükseklerde
Ülke olarak büyük gelişim katettik. Artık beraberliklere bu denli sevinmiyoruz Futbol bizim için de 3 ihtimal taşıyor
Tşk ederim kardeşim..Sorunu tam olarak anlamadım ama şöyle ki, Milli takım yönetecegin zaman San Marino çıkıyor direk secebiliyorum..takım olarak ise italya seri c liglerinde oynayan birde takımı varmıs tesadüfen buldum hem milli takım hem klüp takımı yönetecem dedim önce milli takımı ardından seri c den lig takımını sectim
Seri B
7-8-9-10-11-12. Hafta
Lige inanılmaz bir başlangıç yaptık hatta ilk yarıyı ortaladık çocuklar ışıl ışıl her maç parlıyor. Muhteşem derecede güzel hava var takımda. büyük ihtimal diğer takımlar çok sallamadılar. Ayrıca taktikte değişiklik yaptım. Son 3 sezondur kullandıgımız taktik yerine farklı taktik yaptık iyice sistemim çözülmüştü.Birde ligin başları sezo sonundan kolay oluyor. Sezon sonu düşecekler çıkacaklar herkes hedefine kitlenmiş ve tam konsantre çıkıyor maçlara. Hüperiz hüper![]()
Süper vallahi.
İşte o yüzden sezon sonuna gelmeden 10 maç önce garantileyelim ki 30 puan fark falan atalım çıkalım eheue
Böyle bir başlangıç kesinlikle beklemiyordum ama takım akıyor (:
Bu rüyadan umarım tez zamanda uyanmayız. Ne olursa olsun kadrom dar ve çok genc oyunculardan olusuyor. Kırılırsak toplayabilir miyiz bilmiyorum. Sakatlıklar canımızı yakabilir hafiften başladı :/ Lig çok uzun ve kadromuz dar olunca sıkışık fikstürde oyuncularımın kondisyon yetmeyebilir. Bakalım ilk yarının sonuna geldik sayılır. Ssler gel birazdan
Seri B
13-14-15-16-17. Hafta
Takım olarak teklemeye başladık. Sakatlıklar başladı :/ hele son maç kesinlikle beraberliği dahi haketmedik. Deplasmanda aldıgım her puan bizi Seri-A için ümitlendiriyor.
Maçlar iyi gidiyor.Dert etme üst lige çıkarsın.
Seri B
18-19-20-21-22. Hafta
İlk yarıyı geride bıraktık. Bir değerlendirme yapmaya pek gerek yok takım zaten beklentilerin çok üstüne çıktı. Tek sorun sakatlıkların başgöstermeye başlaması. Kadromuz gerçekten çok dar. Hele haftanın birinde kalecim sakatlandı tek farkla öndeyim yedeklere baktım kaleci yok. Maçta "kalecimi sakatlanır yea" diyerek almadım sanıp kendime kızmıstım. Oyuncu koyduk kaleye neyse Allahtan kazandık. Sonra bi baktık bizim yedek kalecide sakat paftan kaleci oynattık 1-2 hafta..Oyuncular maç icinde ciddi sakatlanmıyor yesil sakatlıklar oluyor ama 8-10 gün olmamaları bile bize büyük zarar veriyor.
Milli takımı ayrı paylaşıcam bölük bölük yerine derli toplu olsun istedim
Yine sonuncu olduk beyler herkesten özür diliyorum
Maçlardan çok bakkal hüseyin amcayı düşünüyorum ben :F
Daha önce bahsetmiştim. Hüseyin amcayı zar zor ikna ettik ve sağ beke monte etmiştik. Rakip isviçre arka direkte hüseyin amca korner kullanıldı senderos geldi bizim bakkalın tükanı kapadı :/ en son havada 2sinide uçarlarken gördüm. Zaten dişime taş değdi sonrasında Senderos bizim emminin kolunu eline vermiş bide o omzunun üstüne düşünce sağ taraf perte çıktı adamın
Hüseyin Amcayı ziyarete gidicem gitmesine ama yüzüm de yok hani. Adam bizi kırmadı takıma geldi biz adamın kolu kırdırdık :/ Neyse hastanede buna gecmis olsuna gittim Allahtan asabi bir adam degildir mahalle sakini derler ya hah işte tam adamı.
Ben: Hüseyin abi sana teşekkür etme düşüncem vardı ama maalesef geçmiş olsuna geldim. Aklımın ucundan geçmezdi böyle bir olay. (Ben ne diyecegimi bilemez moda girip saçmalama eşiğindeyken)
Hüseyin Amca: Sıkıyosa birebir gel dövüşelim ama beni gittin bi ecnebi'ye dövdürdün
Ben: Est abi elimiz mi kalkar sana
Hüseyin Amca: Hoca milletin ağzındasın herkes seni konusuyor ülkede. Vay efendim seravelle'ye gelmişsin de ülkenin çehresini değiştirmişsin bide gelip benim çehreyi nasıl değiştirttiğine baksın millet
Ben:
Hüseyin Amca: Hadi kızarıp bozarma da şu kola bi imza at torunlara gösteririm. Ne de olsa meşhur adamsın adettendir.
Ben: Tabi emmi
Hüseyin Amca: Haaa, bu arada kendini suçlayıp durma. Bizim muhasebeci simonciyle kornerde dalga geciyodum olm nasıl bu kadar gol yiyonuz lan diye sonra aldık muhasebecinin ahını. Sen sen ol uğraşma adamla. Hatta oglu moglu varsa git direk kaleyi bunların saltanatlığına ver.
Komik adamdır vesselam. Hasta ziyareti'nin kısa olanı makbüldür sözüne binayen dinlenmesi için ayrıldık yanından.
Gelip bir bakayım dedim 2018 e yetişebiliyormusun
Bizim milli takım revire döndü mübarek salgın hastalık mı var anlamadım ki![]()
Allahına Kurban Simoncini![]()
Sonunculuk yakışmamış hocam![]()
Sonucta hollanda x olmaz y olur bizde öyle mi 1 oyuncu gitse ülkede yas ilan edilir
Gaz vermeyin şu adama sonra nazlanıp duruyorevinden cıkarana kadar 40 takla atıyoruz
Bizde istemezdik fakat Faroe evinde cidden başka oynuyor bulgaristanı yendiler. romanyayla berabere kaldılar bide biz rehavete kapıldık sanırımNeyse gol attık puan aldık tecrübe kazandık
![]()
Ciddi teklifler geliyor heran istifa edebilirim (: yoksul geldik bari zengin gidelim![]()
yok hocam yabırakma
takımı
san marıno'nun gelecegı ıcın
Evet zorlanıyoruz fakat nerde bızım hedeflerımız?