Ben şahsen aykut kocamanın bu maç dediğime benzer bir kadroyla çıkacağına inanıyorum çoğu teknik direktör güçlü rakibe karşı etkili oynayan bir taktiği bozmak istemez.

@balde_mir_07 baroni formsuz olduğu için mehmet topalı tercih etmesini bekliyorum çünkü iyi top kesen bir oyuncu ve biliyorsunuz ki alışkanlıklardan kolay kurtulunmuyor ondan savunma ve oyun güvenliğini sağlamak için mehmet topal oynayacaktır ve deplasman taktiğine gelirsek bence de yanlış oynuyorlar oyunun belli kısımlarında tempoyu yükseltmesi gerek fenerbahçenin mesela oyun başında ve 2.yarının başında etkili başlayıp gol bulmak güzel bir taktiktir sonra 30-45 arası vites yükseltip devre arasına önde girmek de iyi bir stratejidir tabi 2 farklı veya 3 farklı skorlardan sonra takım hobi olarak savunma yapabilir hem dinlenmiş de olurlar

Bu dediklerim uygulanırsa kadro maliyetini oyun kalitesiyle verecektir önemli olan hücum stratejisi bulup 2 farkı bulunca hızlı adamları sürmektir

@Önder HOCA aykut hoca kupadaki maçlarda farkına varmaya başladı bence kesinlikle biraz cesur olsa başarı gelecektir