Mart Ayı Özeti

27.HAFTA

Yardımcıdan Galibiyet

1-0 kazanmıştım bu maçı. Maç çıkışında oyuna devam ettim ve bir sonraki maçı oynamaya hazırlanırken elektrikler gitti. Oyunu tekrar açtığımda bu maçtan önceki yaptığım yaz dönemi transferi kaydetmesindeydim. Sinirden bu maçı yardımcıya bıraktım.

28.HAFTA

Zorlansada Galip

Deplasmanda West Bromwich Albion'a konuk olan Kaplanlar ortada geçen maçta zor da olsa galibiyeti hanesine yazdırıyor.

29.HAFTA

Kale Düştü

Evinde Tottenham'ı ağırlayan Worksop ekibi girdiği pozisyonları değerlendiremeyince mağlup oldu.

Maç sonunda sinirli olduğu görülen Kaplan Menajerinin oyuncularına soyunma odasında kızdı.

Not: Sonuçtan ötürü aşırı sinirlenmiştim. Ondan dolayı ekran görüntüsü almadan maçtan çıkmışım. Ekran görüntüsü almadığım ve almam gerektiğini ancak bir gün(oyun günü) geçtikten sonra fark ettim.

30.HAFTA

Aman Allahım Worksop'ta Neler Oluyor

Hafta sonu Federasyon Kupası 6.Tur maçında Liverpool'u 7-5 mağlup eden Kaplanlar bu sefer Fulham deplasmanında çoşuyor.

Genç İtalyan yıldız Carbonara'nın 5 golle müthiş bir performans sergilediği maçta rakibini gole boğuyor.

Son 2 maçta 3 gün içinde resmen gol olup yağan Turuncu-Siyahlı ekip otoriteleri şaşırtırken taraftarının mest ediyor.

Tek üzüntülü sonucu ise maç içerisinde aldığı darbe sonunda sakatlanan genç Rumen oyuncusu Stan'dan alan Worksop ekibi sakatlığın çok ciddi olmamasından memnun ve oyuncunun 7 gün içerisinde iyileşmesi tahmin ediliyor.

31.HAFTA

Tarihinde İlk Kez Lider

Evinde ligin güçsüz ekiplerinden Burnley'i ağırlayan Kaplanlar yoğun maç trafiğinden ötürü sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmasına rağmen rahat bir galibiyet alıyor.

Bu sonuç ile birlikte ligde maç fazlasıyla da olsa liderliği United'tan devralan Turuncu-Siyahlı ekip tarihinde ilk kez Premier Lig'de lider olmuş oluyor.

UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu 1.Maçı

Fırsatları Harcadılar

Evinde Twente'yi ağırlayan Kaplanlar girdikleri net pozisyonları har vurup harman savurunca deplasmandaki ikinci maç öncesi şansını zora soktu.

UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu 2.Maçı

Çeyrek Finaldeyiz

Deplasmanda Twente karşısında gücünü ortaya koyan Kaplanlar turu geçmeyi başarıyor.

İlk kez katıldığı turnuvada Çeyrek Final gören takım tarih yazarken Turuncu-Siyahlı Menajer yakalanan havanın taraftarın büyük sevgisi ve oyuncuların özverisinden ötürü olduğunu açıkladı.

Maçta yüksek bir sayı olan 10 tane sarı kart çıkması ilginç bir istatistik olurken Twente'nin ikili mücadelerdeki sertliğinden ötürü maçta zaman zaman tansiyonların yükseldiği görüldü.

6.Tur Maçı

Futbol Şov

Worksop ilk yarısı 5-0 biten maçta ikinci yarının hemen başında 6-0'ı bulması ile tarihi bir fark görmeyi bekleyen stattaki herkes 90 dakika bittiğinde, aç ve iştahlı gözlerle maçın devam etmesini istiyordu.

İlk yarı güçlü rakibini adeta sahadan silen, futbol resitali veren Kaplanlar inanılması zor bir skor yakalarken taraftarını zevkin doruğuna ulaştırıyordu. Devre arasına girilirken stattaki 12.500 kişinin ortama saldığı elektrik ile bir yıl boyunca ilçenin tüm elektriksel ihtiyacını karşılayabileceğini düşünüyorum.

İkinci yarı Liverpool ekibinin de oyuna dahil olmasıyla tam anlamıyla şölene dönen maç iki ekibin de farklı yerlerde olsa da tarihinde yer alacak bir futbol festivalidir.

Oyuna sonradan dahil olan ve skoru artı mağlubiyeti hafifleten Liverpool'lu oyuncular ise Menajerleri Aykut Kocaman'ı ipten almış oldular. Maçtan sonra üzgün olsa da Kaplanların Menajeri ile ayak üstü sohbet eden Aykut Kocaman genç meslektaşını tebrik etti.

Not: Maçın golleri iki önceki mesajımda Youtube üzerinden 1080p kalitesine kadar kalitede izlenebilir.

Kısa Kısa Haberler

Rakip: Rangers

Avrupa Liginde Çeyrek Finale kalmayı başaran Worksop ekibine kuradan güzel bir sonuç. Dişine göre bir rakip seçtiğine inanan Kaplanlar İskoç Glasgow Rangers'in kurasını çekiyor. İlk maçı deplasmanda oynacak Turuncu-Siyahlı ekip İskoçya da avantajlı bir skor yakalama peşinde olduğunu açıkladı.

Rangers'i elemesi durumunda Yarı Finaldeki muhtemel rakibi Porto yada At.Madrid.

Ödüllere El Koydular

Mart ayı içerisinde gösterdiği yüksek performans Worksop oyuncularına ödüller getiriyor.

Mart Ayı Oyuncusu Ödüllerinde ikinci olmayı başaran Kevin Sanchez ayrıca Mart Ayı Genç Oyuncusu Ödüllerinde ise birinci oluyor.

Mart Ayı Genç Oyuncusu Ödüllerinde Sanchezinden ardından ikinci ve üçüncülüğü ise yine Worksoplu oyuncular alırken; Carbonara ikinci, Stan üçüncü oluyor.

Worksop'un genç Rumen yeteneği Stan bu ödülle yetinmiyor ve Ayın Golü yarışmasında ise birinci ve üçüncü seçilen gollere sahip oluyor.

Altyapı'dan İlk Yıldız Adayları

Geldiği günden bu yana Altyapı tesislerinin sürekli geliştirilmesini sağlayan Menajer Yasin Ahmet bu çalışmaların ilk meyvasını aldıklarını duyurdu.

Altyapı tesislerini geliştiren, genç takım hoca kadrosunu ve gençlik sorumlusunu her yıl güçlendiren Turuncu-Siyahlılar yatırım yapıldığında genç yeteneklerin kendi bünyelerinde yetişip yıldız adayı olabilecekleri inancında.

Genç yıldızları kadrosuna katıp A takım düzeyinde başarılar yakalayan Worksop ekibi bu konu da dünya da bir çok gencin dikkatini çekmiş bulunmakta.

Bu başarıların ve atılımların ise ilk kez paf düzeyinde bir sonuç doğurduğu görülürken, yapılan yatırımların çok masraflı olduğundan ötürü gereksiz olduğunu yıllardır savunan otoriteleri de susturacağı benziyor.

Worksop Menajerinin, yönetim kuruluyla bu konuda yakın bir ilişkide çalıştığı ve önümüzdeki yıllarda daha fazla yıldızın akademilerinden çıkması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu açıklaması dikkat çekerken, tanıtılan bu iki yıldız adayının yaşları gelmeden şimdiden profesyonel sözleşmelere imza attıkları dedikodusu mevcut.