Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

4 15.38%
  • Berabere

7 26.92%
  • Fenerbahçe

15 57.69%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şu Sow gibi bir forvetimiz olur mu acaba ya? Ben bir beraberlik bekliyordum maçtan ama Antep hata yaptı.
    1 x Janko
    1 x Henrique
    Almayip uzerine 3-4 milyon koyarsan niye olmasin 10 sene forvet sikintimiz olmaz.

Ayrica Fenerbahceyi tebrik ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu Sow'un ikizi falan yok mu alalım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Valla hiç medyayı falan şikayet etmeyin kendi taraftarımız hocanın laflarını çevirirken.

"İkinci yarı daha dağınık görünmemize rağmen rakibin üzerinde baskı yarattık. Futbolun kendi içerisinde adaleti bu şekilde. Her zaman doğru yaptığınız olmuyor. Bugün de öyle bir şey oldu"

Yani diye açıklamışsın bir de... Ben açıklayacaktım elim gitmedi valla.
    O anlık duyup da yazmış olduğum "İlk yarı doğru ve düzgün oynadık‚ ikinci yarı dağınıktık. İşte futbolun adaleti‚ bazen kötü oynarken de kazanıyorsunuz."

Direk resmi siteden (genişletilmişi) "Hem iyi hem de doğru oynadığımız ilk yarıyı geride kapattık. İkinci yarı daha dağınık görünmemize rağmen rakibin üzerinde baskı yarattık. Futbolun kendi içerisinde adaleti bu şekilde. Her zaman doğru yaptığınız olmuyor."

Benim anlık yazmış olduğum ve sonradan birebir söylemiş oldukları arasında pek eksen farkı göremedim ben ? İlk yarı iyi ve doğru oynadık diyor şu sözün üzerine zaten bizim bir yorum getirmemiz hata, Koca Fenerbahçe ilk yarıda doğru düzgün pozisyon yakalamasın, rakip 1 atsın 1 tane de %100 kaçırsın ama iyi oynamışız diyelim. Bazen düşünüyorum da bu aciz Fenerbahçe görmeyen gözlere müstehak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İlk yarı iyi oynadık asdasd asd :ASD: ne diyeceğimi bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kısa bir süreliğine konuya kilit.

Mesajlar incelenecektir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Konu tekrar açılmıştır, gereksiz mesajlar silinmiştir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tebrik ediyorum takımı , nihayet kazandık.

Stoper alınmayacağını söylemiş Kığılı. ben olsam Topal'ı stopere yerleştiririm. Ortasahayı da Meireles - Salih - Belhanda ile kurarım. zaman zaman cris ve topuz da oynar. ileri 3 lüde Stoch (Caner) - Sow - Kuyt olur. tabii toparlanmış bir Krasiç fark yaratır
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tebrik ediyorum takımı , nihayet kazandık.

Stoper alınmayacağını söylemiş Kığılı. ben olsam Topal'ı stopere yerleştiririm. Ortasahayı da Meireles - Salih - Belhanda ile kurarım. zaman zaman cris ve topuz da oynar. ileri 3 lüde Stoch (Caner) - Sow - Kuyt olur. tabii toparlanmış bir Krasiç fark yaratır
    Mantıklı bir cümle kurmuşsun abi Topal'ın stoper'de oynamasını bende merak ederdim doğrusu güzel bir fikir açıkcası.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray'da oynuyordu ama pek verimli değildi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yobo da gelse, savunmada sıkıntı giderilmeyecek, şampiyon olduğumuz sezon savunmanın sağlamlığı sayesinde hücumda daha güvenle oynuyordu Fenerbahçe, şimdi ise savunma kim oynarsa oynasın çok dağınık, bu da sadece savunma oyuncularıyla alakalı değil, orta sahada yapılan tercihlerle alakalı.

İyi tarafı, takım son maçlarda sürekli geriye düştüğü için maçın son bölümünde sürekli tempo yapıyor, en azından yürüyecek hali yok denilen takımdan pek eser kalmamış gibi, maçı çevirebilmek için şuursuz da olsa harcayabilecek eforları mevcut.

Şimdi Sivasspor ile 2 maç oynayacağız. Hafta içerisinde Salih Semih oynar hatta oldukça farklı bir kadro olur diye düşünüyorum, Sivas da hafta içerisinde tam takımla üst düzey performans sergilemek isteyecektir hafta sonu oynanacak maça fazla motive olamayabilirler kupa daha gerçekçi hedef olarak görülürse.

Üst üste oynanacak ve muhtemelen farklı kadrolarla oynanacak 2 maç bize pek çok şey gösterecek umarım Aykut Hoca'ya da pek çok şey gösterir bu 2 maç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Dün maçı izleyemedim onun yerine dışarı eğlenmeye gittim onda da maç kazandık iyi mi?

İlk geriye düştüğümüzü öğrendiğimde tamam dedim şampiyonluk gitti. Geri döneceğimizi hiç ama hiç tahmin edemezdim. Ama en önemlisi artık Sow'dan sonra Semih'de bu takımın gol yükünü çeceğini bize bir kere daha gösterdi. Deplasman galibiyetinin güzel yanı maçı iki forvet oyuncumuzun attığı goller ile kazandık.

Umarım artık bir seri gelir ve sene sonu o kupayı bir kez daha kaldırmış oluruz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Türkiye'de en iyi santrofor Sow diyordum.Genclerbirliği öyle bir transfer yaptıki.Sow benim için ikinci sıraya düştü.

Gençlerin aldığı Forvet tam aradığımız forvet.Pres yapıyor top calıyor raakip savunmayı yoruyor.Paslaşıyor boşluklar sağlıyor.

Demmeki ucuz paraya daha iyi Forvetler bulanabiliyormuş..Gençler bunu bize gösterdi.
    Gençler bunu yıllar boyu hep gösterdi; ama üst sıralarda istikrarlı bir şekilde kalamadıkları için zaman zaman biz bunu hissedemedik. Bu yıl üst sıralardalar eğer Avrupa Kupaları görürlerse 2000lerin başında ki o kulüp tekrar ortaya çıkabilir.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri