Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.
    melo suçlu, hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler
    Last edited by zeck17 : 28.Ocak.2013 at 01:18

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    melo'da suçlu hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler
    Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
    Hakemin yazacaklarını söyleyeyim hakem diyecek yan hakemin dediğine uydum diyecek sonra yan hakemi çağıracaklar melo ve oğuzhanıda çağırabilirler ifade için görüntü gösterecekler melo yapmadım görüyorsunuz diyecek yan hakem diyecek ki ben tükürük gördüm o sırada kar yağışından yanlış anlamışım diyecek

Mesaj Yetkileri