Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
Ben klübün mali tablosunu çok iyi bilen birisi değilim, ama 20 yaşındayım ve hatırlayabildiğim kadarıyla bu kadar büyük bir maliyetin altına ilk kez girdik(Sneijder), bir ikincisi Drogba olacak gibi duruyor. Bu iki büyük maliyetin aynı zamanda transfer edilmesi ya büyük bir kumar ya da Galatasaray ekonomisi artık eski günlerini unutturacak şekilde ilerliyor.

Drogba'nın da alındığını varsayıp kötü bir tablo ortaya koyarsak, Schalkeye elendik ve ligde de şampiyonluğu kaçırdık, seneye bu kadar gelir olacak mı elimizde? Klübün gelirleri bu başarısızlığa rağmen bu maliyetleri karşılayabilecek düzeydi mi? Aramızda bu konularla ilgili bilgili olan, araştıran bir üye varsa beni ve benim gibi merak edenleri aydınlatırsa sevinirim.
zaten farkettiysen galatasaray bu transfer ataklarını aykut kocaman takımın başında kalınca yaptı
yani bence risk oranının minumuma inmesini beklediler ve öyle olunca da aldılar bu riski
ki oyunculara bakınca da alınmayacak risk değil..

sneijder in imzalı forması bir günde tükendi 200 liradan arkadaşım arayıp bulamadı.kaç bin tane saattı bilgim yok ama yine de bu oyuncuları paraya çevirmeye biliyor bence mevcut galatasaray yönetimi.
bu sene şampiyonluk %90 gibi schalkeyi elemek %60 70 lerde

ha patlarsa tabi en düşük ihtimaller gerçekleşip çok kötü patlar..

ama en kötü muslerayı 10 15 milyon euroya satıp yine bir şekilde aza indirirler zararı.