Olayların çıkış sebebi, Beşiktaş'la stadı paylaşmak istemeyişimizdir bana göre. Devamında Burak Yılmaz olayı ve takıntı haline gelen süreçte açılan Schalke bayrakları ile nirvaya ulaşan nefretin elbette bir geri dönüşü olacaktı.

Zamanında ekonomik sıkıntı yaşamış ve halen çok rahat durumda olmayan kulübün taraftarına para üzerinden gönderme yapmak yakışmamıştır. uA forumda bile ikiye bölünmüş durumda insanlar yani bütün taraftarın görüşü aynı değil, pankart da bunun yansıması değildir. Tribünde ana avrat küfür edilirken normal karşılandığı ülkemizde pankart üzerinden demogoji yapılması da biraz komik oluyor açıkçası.

Olayı transfere falan bağlamak da ilginç geldi, Fenerbahçe tribünlerinde Rıza Çalımbay için açılan pankartı da gördü bu gözler, nasıl ki Schalke bayrağı münferit bu da öyle, genelleme yapmayın.