Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.

Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.

2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.

Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.

2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.
    Tükürmedi diyelim ne yaptı Melo o hareketiyle, gerçekten anlamsız bir hareket.

Her neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok Bafralı'nın da dediği gibi maç 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitti işin özeti budur. Tekrar tebrikler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tükürmedi diyelim ne yaptı Melo o hareketiyle, gerçekten anlamsız bir hareket.

Her neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok Bafralı'nın da dediği gibi maç 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitti işin özeti budur. Tekrar tebrikler.
    Yaptığı hareket doğru demiyorum ben, gereksiz zaten ama yok sosyal ağlarda falan tükürdü diye lanse ediliyor. Alakası bile yok. Ki Oğuzhan oraya gelip el kol yapıyor Melo'ya. Maksatı ayırmak falan da değil. Melo zaten sabıkalı. Sırf sabıkası var diyede bu kadar yüklenilmesi anlamsız ben onu diyorum, zaten tükürük falanda yok. Yaptığı harekette gayet anlamlı bence. Tükürdü diye attıysa tabi.

Pankartın da bu kadar büyütülmesi saçma. Her stadda olabilicek şeyler bunlar. Laf göndermeler, sitem etmeler vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Yaptığı hareket doğru demiyorum ben, gereksiz zaten ama yok sosyal ağlarda falan tükürdü diye lanse ediliyor. Alakası bile yok. Ki Oğuzhan oraya gelip el kol yapıyor Melo'ya. Maksatı ayırmak falan da değil. Melo zaten sabıkalı. Sırf sabıkası var diyede bu kadar yüklenilmesi anlamsız ben onu diyorum, zaten tükürük falanda yok. Yaptığı harekette gayet anlamlı bence. Tükürdü diye attıysa tabi.

Pankartın da bu kadar büyütülmesi saçma. Her stadda olabilicek şeyler bunlar. Laf göndermeler, sitem etmeler vs.

Oğuzhan araya girmeye geliyor, sonuçta geride olan bir takım oyuncusu biraz daha yüksek adrenaline sahip olabilir bu normal birşey. Kendi ağzınla diyorsun sabıkalı diye, ayırmak için araya daldı bir anda Oğuzhan baktı kendini olayın içinde buldu tam konuşacakken karşısna geçip böyle bir eylem gerçekleşti. Tükürüp tükürmediğini bilemem ama hareket net olarak açık.

Pankart konusu bence üzerinde konuşulması bile gereksiz. 7'den 70'e herkes hemfikir zaten yapılanın büyük terbiyesizlik olduğu konusunda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri