Gece uyuyunca sinirler yatışır... Ancak gidip döverler belki... Ama onu yazan adam da sonra arkadaşlarıyla gibi onu dövenleri döver.Böyle uzayıp gider.Ama ölüm olmaz sonunda![]()
Gece uyuyunca sinirler yatışır... Ancak gidip döverler belki... Ama onu yazan adam da sonra arkadaşlarıyla gibi onu dövenleri döver.Böyle uzayıp gider.Ama ölüm olmaz sonunda![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yine tükürük vakası hadi şimdi çık işin içinden cıkabilirsen federasyon.
Maça gelince klasik Türkiye ligi ekolü. Ortasaha yok topu alan vuruyor. Gs takımı 10 kişi kalınca ortasahaya yıgılınca biraz pas yapabildi.
Ben bir Gs'lı olarak şunu söylemek istiyorum; milyonlarca dolar saç her mevkide 3-4 milli oyuncun olsun. En büyük imkanlar yaratılsın. Karşındaki takımın yedek oyuncusu yok, oynattıgı bazı oyuncular ligde 1 tam maç bile oynamamış sen bu takımı afedersin popo zoruyla yen. Ben böyle galibiyete sevinemem arkadaşlar. Çünkü ben şuna inanırım, böyle kazanacagıma bjk gibi oynar kaybederim daha mutlu olurum gurur duyarım.
Beşiktaş klubünü ve forumdaki BJK'li arkadaşları bu sezon şu ana kadar büyük iş başardıklarını düşündüğüm için, bize güzel bir mücadele ve takım ruhu gösterdikleri için kutluyorum.
"Yüzde yüz tükürüyor. İlla tükürük ağızdan balgamlarla olmaz. Havadan bir şey gitmesi gerekmiyor" böyle demiş Sergen. Şuanda sabah sabah sandalyeden kahkaha atarak düştüm. Ağzımızdan dalağımızı falan çıkarmalıyız herhalde tükürürken.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eğer böyle bir şey söylendiyse enteresan buldum."Melo bana tükürdü. Yanımda Fernandes ve Selçuk İnan da vardı" derken, sözlerini şöyle sürdürdü; "İkisi de her şeyi gördü. Buna rağmen çocuklarının üzerine yemin ediyor. Fernandes'e sordum "Bir insan nasıl yemin edebilir?" diye o da bana "Melo işte bu. Her zaman yaptığı şey. Önce yapar sonra yemin edebilir"
Farklı olmak için çabalıyorlar, acınası durumdalar bence. Tükürmeye teşebbüs lafı türedi şimdi de, Meireles olayında bir sıvı var ama tükürük yok diyenler vardı net görüntüler çıkmadan oysa görüldü ki tükürük yok. Şimdi de niyetlenmiş, son anda vazgeçmiş diyenler çıktı. Bir de utanmadan hakem raporu diyorlar, çok çabuk unutuyorlar daha 1 ay öncesinde olanları. Bu tarz olaylarda artık hakem raporunun hiçbir işlevi kalmayacak, görüntüyle karar alınmış bir kere. Olur da PFDK ve Tahkim bu hataya düşerse, bu iş UEFA'ya taşınır. Melo tükürmedim diyormuş ısrarla, yönetim de Ligtvden tüm görüntüleri istemiş. 4-6 maç arası ceza verip tahkimden tamamen kaldırılması lazım. PFDK görüntülerine bakmıyormuş çünkü hakem raporuna bakıyormuş, mühim olan tahkimin tutumu ve kararı olacak. Çifte standart olursa, kendilerini yakarlar.
Valla en kolayı bence tükürmeyi serbest bıraksınlar, hepsi birbirinin suratına tükürsün.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dün akşam oynanan Galatasaray-Beşiktaş futbol karşılaşmasında Galatasaray taraftarı tarafından açılan seviyesiz pankart,
Beşiktaş taraftarları tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştır. Pankartı hazırlayıp açanlardan birinin Marmara Üniversitesi öğrencisi olduğunu bizlerde sosyal medya aracılığıyla öğrendik. Bugün yine sosyal medyada yer alan haberlerde ismimizin geçmesi üzerine bir açıklama yapma gereği duyuyoruz;
Marmaralı Kartallar, pankartı açan şahıs ile ilgili hiç bir eylemde bulunmamıştır. Sosyal medyada yer alan " Galatasaray taraftarının Marmaralı Kartallar'ın elinde olduğu" haberi gerçeği yansıtmamaktadır.
Beşiktaş taraftarı her zaman sağduyulu şekilde hareket etmiş, gerekli yerlerde gerekli cevapları gerektiği şekilde vermiştir, vermeyede devam edecektir.
Marmaralı Kartallar olarak bizde Beşiktaş taraftarına yakışan bir şekilde tepkimizi göstereceğiz. Tüm Beşiktaş taraftarlarındanda beklentimiz bu yöndedir.
MARMARA ÜNİVERSİTESİ BEŞİKTAŞ'IN KALESİ..!
Marmaralı Kartallar
cumhuriyetspor"da boyle bir resim paylasmis.
![]()
Eskiden Aziz Yıldırım'ı,tüm Fenerbahçe'lileri artist herifler sanardım ama yanılmışım.İki sene öncenin ekonomik krizle uğraşan bir ara ligde 14.olmuş galatasaray ve taraftarı bu sene ne olduklarını resmen açıklamışlardır.Quaresma,Guti,Ferrari,Tabata,Delga do,Bobo,Almeida,Fernandes,Simao aynı anda BJK'de oynarken GS'ye hiçbir zaman böyle saygısılık ettiğimizi hatırlamıyorum.İşte taraftar farkı.Allahım iyiki Beşiktaşlıyım.
Last edited by LaigLeNoiR : 28.Ocak.2013 at 16:16 Reason: Resim eklemeye gerek yok
Bu yapılan üzerine yapan şahsı ağzı alınmayacak tehtidlerle savuran,bir lig maçında kendisi de Türk olmasına rağmen Schalke lehine tezahürat yapan ve her maçta ve bundan önceki maçlarda en çok küfür eden taraftar da Beşiktaş taraftarıydı o zaman.Yanlış anlama eğer bunu tüm Galatasaray taraftarı yaptıysa yukarıdaki saydıklarımı da tüm Beşiktaş taraftarı yaptı anlatabildim umarım.Çünkü 5-6 kişinin yaptığı 50 bin insanın üzerine yıkmak yakışmıyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Olayların çıkış sebebi, Beşiktaş'la stadı paylaşmak istemeyişimizdir bana göre. Devamında Burak Yılmaz olayı ve takıntı haline gelen süreçte açılan Schalke bayrakları ile nirvaya ulaşan nefretin elbette bir geri dönüşü olacaktı.
Zamanında ekonomik sıkıntı yaşamış ve halen çok rahat durumda olmayan kulübün taraftarına para üzerinden gönderme yapmak yakışmamıştır. uA forumda bile ikiye bölünmüş durumda insanlar yani bütün taraftarın görüşü aynı değil, pankart da bunun yansıması değildir. Tribünde ana avrat küfür edilirken normal karşılandığı ülkemizde pankart üzerinden demogoji yapılması da biraz komik oluyor açıkçası.
Olayı transfere falan bağlamak da ilginç geldi, Fenerbahçe tribünlerinde Rıza Çalımbay için açılan pankartı da gördü bu gözler, nasıl ki Schalke bayrağı münferit bu da öyle, genelleme yapmayın.
İki taraf da haksız biri tüm tribüne mal ediyor olayı diğeri de galatasaraylılık duruşuna yakışmayan bir durum ama beşiktaş da suçsuz değil isteyenlere özel mesajla zamanında yapılmış pankartları gönderirim
Fikret Orman: Galatasaray kulübüne,asılan pankart'dan dolayı dava açacağız.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.
Fikret Orman'da baya güzel oynuyor vallahi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Fikret Orman.![]()
herkes istedigi yere dava açar besiktas tribunlerinden yapilanlarda unutulmadi yani.
444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.
Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.
2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.
saha içi karakteristik olayları tartışmaktan futbol konusamıyoruz. yazıklar olsun böyle neyse...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fikret Orman'a laf eden arkadaşlar, başka ne bekliyordunuz ki? Pankartı açanları alkışlayıp tebrik etmesini mi? Şunu da söyleyim; bana kalırsa G.Saray camiasına değil de, pankartı açanlara ve o pankartın tribünlere girmesine göz yumanlara dava açılsın, eğer bir dava açılacaksa.
Taraftara laf atıyorsunuz Eboue'nin arkasından dövmeye gelerek koşan terör estirenler maçı durdurunlar herkes azmış bir şekilde sahaya dalmaya calısıyordu resmen insanlık dısı hareketler vardı ve bizim taraftarımıza laf atıyorsunuz bir pankarttan dolayı. Schalke bayrağınıda unutmamak gerekir. 1 değil 2 kere açıldı.
Saha içinde kazanamadıktan sonra,dışında kazansalar nolacak.
Ayrıca pankartta ince gönderme olduğu için hukuki yönden ağır bir yaptırım olacağını sanmıyorum.Tabi hepimiz ne amaçla yapıldığını biliyoruz.Çok saygısızca ve seviyesizceydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hukuki yönden hiç bi yaptırımı olmaz küfr etmiyo bişey hakaret etmiyo sadece gönderme