1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

J Grubu 1. Maç

3 puan için gittiğimiz deplasmandan beklenenden daha rahat sonuca ulaştık. Bertul Kocabaş ve Volkan Şen alev aldı resmen, durdurulamıyorlar. Serdar Gürler'i, Artun Akçakın'ı o kadar seviyorum, onları bile oynatamaz oldum bu yüksek formlardan. Karşılaşmada Sezer Özmen ufak bir problem yaşadı, sakatlığı çok ciddi değil, 1 hafta kadar dinlenecek, sonra tekrar aramıza katılacak.

Diğer sonuçlar;
    Rubin : 1- 2 : Schalke (J Grubu)
    Beşiktaş : 3-0 : Werder Bremen
    Galatasaray : 6-1 : HSV
    Bursaspor : 3-1 : FC Twente

5. Hafta

Kupa maçı yorgunluğunu da göz önüne alarak ufak bir rotasyona gittim bu karşılaşmada. Maçın genelinde skorun aksine büyük üstünlük kurduğumuzu söyleyemem, zaten uzak mesafeli şutları çok oluşundan da bunu anlamak mümkün ama duran toplardaki fırsatçılığımız aradaki farkı yarattı. İki kez Olcan takipçiliğini konuşturup savunmanın savuşturduğu topu tamamladı, bir kez de hava toplarındaki hakimiyeti ile bilinen Efe kaleciyi avladı. 4-0'lık net sonuç sevindirici olsa da rakibin aşırı agresif, sert oyunu canımı çok sıktı. 4 oyuncum maç içinde sakatlık problemi yaşadı ve tüm değişiklik haklarımı bu nedenle kullanmak zorunda kaldım. Hakemin sertliğe göz yummasını da es geçmemeli. Maç sonu kontrollerinde İshak ve Efe'nin durumlarının ciddi olduğu anlaşıldı, ikisi de yaklaşık 1 ay tedavi görecekler .

İlk 5 haftayı geride bırakırken puan durumunda 8. sırada bulunuyoruz. Takım ritmini buldu, özellikle hücumda çok etkiliyiz -attığımız gol sayısından da anlaşılıyor zaten- ancak savunmada aynı şeyi sözleyemiyorum şu an. Rakiplerimize az pozisyon vermemize rağmen yediğimiz gol sayısı yüksek. Bireysel hataları en aza indirgememiz lazım bunun önüne geçmek için.

Bandırmaspor yedekleri 3'te 3 yaparak iyi bir başlangıç yaptı abileri gibi Savunma hattında fazla alternatifleri olmadığı için biraz sıkıntı yaşıyorlar. Onu da bir-iki oyuncuyu farklı pozisyonlara çalıştırarak aşmayı düşünüyoruz.

Mesaj Yetkileri