Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Görüntülerin önemli olduğunu yeni mi anladınız? Emre'ye ağız okumalardan, boğaz kesme işaretlerinden verilen cezalar mevcutken?
    Bahsettiğim olay ile bahsettiğiniz olay arasında fark var. Ben hakemin raporuna yazdığı bir olayın, kamera görüntülerine göre geçersiz hatta iftira sayılmasından bahsediyorum. Siz hakemle alakası olmayan bir olayın görüntülerinden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.
    Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.
    Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.
    İnsan tutmadığı takımı neden sevsin ki? Hele ki bu takım en büyük rakibinse...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İnsan tutmadığı takımı neden sevsin ki? Hele ki bu takım en büyük rakibinse...
    cümlenin sonunu oku.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konu o mu sence?ayrica bunu aradaki sozde yakinlasmaya nasil bagladin cok merak ediyorum.ankaragucu yerine x takim olsaydi az onceki mesaji yazmayacak miydim sence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senin Galatasaray hakkındaki düşüncelerinin burada pek umursandığı sanmıyorum. Sev, sevme sen bilirsin yeter ki kelimelerini dikkatli seç.

8'i koyu yaparak vermeye çalıştığın mesaj muhtemelen 8-0'a gönderme yapmak, o da bir şehir efsanesi. Araştırıp bilgilenebilirsin. O sezon kim nasıl yenmiş, skorlar falan nasılmış bulmak kolay.

Bunu değil başka birşey kastediyorsan da, aklıma ilk gelen 8. olmamız olabilir, her sezon iyi olacak değiliz. Bir de L'pool maçı skoru geliyor aklıma ama sen onu kastetmemişsindir herhalde.

Nesil
    2007

Daha önce 54655461. kez konusu açılıp konuşuldu. İkna olmadıysanız bizim problemimiz değil. Dava açın madem öyle orada kanıtlamaya çalışın.

Resmi olarak ligler kurulmadan önce verilen şampiyonluklarınızdan da memnun musunuz peki? Bizimki sadece iddaa en azından neymiş şike yapmışız da şampiyon olmuşuz. 1959'da kurulan ligde Beşiktaş'ın ne hikmetse 2 tane geçmiş yıllardan şampiyonluğu var. Çok garip bir durum

Pankart konusununa gelince daha maçtan önce siz değil miydiniz açıkça Galatasaray'a görmemiş diyen? Ne oldu pankart açılınca mı problem oluyor? Forumda demek serbest pankart açmak çok ayıp.

Ayrıca Galatasaray da size bayılmıyor. Nefret ederseniz kendinize bizim kaybedecek bir şeyimiz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Melo tükürmedi'' lafı ve 3-5 kişinin hazırladığı terbiyesizce pankarttan sonramı nefret etmeye başladın paşam ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri