-
Türkiye'de şampiyon ve 2. arasında maksimum 5 milyon gelir farkı oluyor asıl para şampiyonlar liginden geliyor. Eğer FB bu sene gruplara kalabilseydi şimdi bizimkilerde Sneijder, Drogba gibi adamları alabilirdi ama 3 yıldır bu kupa ve gelirinden mahsur kaldığımız için transferleri dikkatli yapmak zorundayız. GS bu sene şampyonlar liginden 25 milyon EURO civarı gelir elde edeceği için rahat rahat harcıyor, eminim biz de şu an ikinci turda olsak böyle para saçıyor olurduk. İspatı Guiza ve Aragonestir... Ama Sneijder ve Drogba gibi adamları sırf prestij için biile alırsın, Schalke taraftarı ve futbolcuları biraz bile olsa tedirgin olmuştur.
Ben yılllardır şampiyonluk değil güzel futbol peşindeyim, yoksa Daum da bizi gayet şampiyon yapıyordu ama yemin ediyorum dolu dolu sevinemiyordum. Zico'nun bizi çeyrek finale çıkardığı sene şampiyonluk gitti FB taraftarının yüzde kaçı kahrolmuştur? Güzel futbol oynanırsa başarı hertürlü gelir kupalar tabiki önemli ama sinir krizi geçirmeden maç izlemek herşeyden önemli benim için.
Mesaj Yetkileri