Sayfa 750 / 896 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
22,471 ile 22,500 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim Fenerbahçe için ismi geçen futbolculardan anladığım kadarıyla Aykut hocanın direk olarak Alex'le sorunu varmış. Çünkü oyun sisteminde değişen bişey yok, oynanmak istenende bir değişiklik yok, oyuncu aranan bölge aynı. Ama sorun şu Alex'le Belhanda tarzı farklı oyuncular. Eğer Aykut Hoca Belhanda'dan Alex performansı bekliyorsa bi genç yetenek daha heba olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

2. Default

Herhangi bir oyuncudan Alex performansı beklemek zaten abesle iştigal Özel oyunculardan biriydi Alex.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kimseden Alex olmasini bekledigini sanmiyorum ben Aykut hocanin. Alex'i bizzat gonderen de Aykut Kocaman degildir. Bu ayrimi iyi yapmak lazim. Bu sezon gonderilene kadar neredeyse tum maclarda forma verdi Alexe. Bir macta yedek soyundurmak istedi - teknik direktor olarak en dogal hakki -. Alex'in ayrilis seruvenini baslatan yine Alex oldu.

Takim ortasahasina yaratici oyuncu ariyor Aykut Kocaman, Alex'in gidisini sezon basinda hesaplamadigi icin o acigi simdi kapatmak istiyor.

Alex'in zamansiz ayrilisinin suclulari varsa bunlar Aziz Yildirim ve de Alex'in ta kendisidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belhanda yeni Alex değil sadece orta alanda yaratıcı oyuncu rolünü üstlenicek kişi olucaktır. Ayrımı yapmak lazım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şahsen benim dediğim tecrübeyle sabit, yıllardır yeni Hagi arıyoruz biz ben değil ama her gelene yeni Hagi gözüyle bakan ciddi bir kalabalık mevcut. Belhanda geldikten sonra da ona yeni Alex gözüyle bakan milyonlar olacaktır. Ama benim düşüncem daha farklı ben Aykut Hoca'nında yeni bir Alex aradığını düşünüyorum. Alex, Hagi, Jardel, Van Hoijdonk falan bunlar eşi olmayan, olmayacak oyuncular farkındayım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haftalardır ezik büzük oynayan son olarak Galatasaray mağlubiyetinden sonra alelacele FB TV'de program hazırlatıp sınıra gelmiş taraftarı " 3 tane dünya yıldızı getireceğim " diye umutlandıran Aziz Yıldırım,

Karabük hezimetinden sonra yine alelacele "Bir transferi bitirdik hafta başında takıma katılıyor, 2-3 transfer gerçekleştirip bunları kampa yetiştireceğiz" diyen Abdullah Kiğılı,

Ve bugün transferin son günleri, elde sıfır ve sonunda yönetime Sosyal Medyada büyük bir tepki. Aslında ne bu adamlarda ne de Fenerbahçe'yi yönetip bu hale sokanlarda suç aramıyorum, Suç bu palavralara kananlarda, Galatasaray 2 transfer yapınca gerçeğin farkına varanlarda. Senelerdir Aziz Yıldırım'ın gütmüş olduğu ucuz politikayı yutanlarda. Onun için ağlamak da yok sızlamak da. Herkes hak ettiğini yaşıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

aziz yıldırım napmaya çalışıyor valla ben anlamadım
    verdiği yalan vaadler artık iyice can sıkmaya başladı

1 milyar koyacaktı kasaya yalan havuzdan cıkacaktı yalan
    kampa transfeler, dünya yıldızı yalan

fenerbahçe başkanlığının imajını zedeliyor.

tribünleri bölmeye çalışıyor iyiden iyiye, gfb de belli başlı adamları besliyor migros tayfasında, geçen gece gidip takımı karşılayıp büyük başkan çekmişler.
    gerçekten fenerbahçeye yakışmayacak şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek gibi.

transfer gelmemesi fenerbahçenin geleceği adına en hayırlısı gelecek yeni yönetim ve hoca yapsın bundan sonra transferi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aziz Yıldırım bıraksın artık. Sıktı gerçekten, kaç ay önce 1 ay sonra müthiş 2 proje açıklıyorum demişti, ortada yok. Vaatlerin ardı arkası kesilmiyor. Suyu çoktan ısındı da yıl sonunu bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Eğer Aziz Yıldırım başarılı bir başkan olsa fenerbahçe şu anda dünyanın en büyük 10-15 kulübünden biriydi fakat o eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi fırsatlar ise galatasarayın berbat bir mali durumu olması beşiktaşın sportif yönden başarısız olması uyum sağlayamamasıydı ama olumlu kullanmadı artık o ihtimali de kendi yok etti bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu gidişle biz sezonu transfersiz kapatıcaz öyle görünüyor sadece belhanda var onun akıbeti mechul değil değil.Başkan Almanya'ya gitmiş gelmiş.Başkanı satmak istemiyormuş.Anlaşılan bu transfer olmayacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

28 Ocak 2013 Pazartesi | 11:40 - Sporx.com dış haberler
    Belhanda'ya kanca
    Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için Fransa yollarını aşındırdığı Younes Belhanda için Queens Park Rangers'ın da nabız yokladığı iddia edildi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

xabi alonso'nun yerine josico'nun geldiği gibi, belhanda'nın yerine de sneijder'in kardeşi gelecek gibi bir his var içimde.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe neden transfer yapmıyor merak ediyorum. Maddi anlamda bir sıkıntı mı var yoksa oyuncular mı gelmek istemiyor.

Yada hiçbirisi değil Başkan transfer yapmak istemiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maddi anlamda da cok iyi durumda degiliz. Baskan divan kurulunda aciklamisti

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Maddi anlamda da cok iyi durumda degiliz. Baskan divan kurulunda aciklamisti
    Turkiye'de klüpler uzun vadeli planlarla yönetilemiyor. O yuzden o krediler taksitler birikiyor ve belkide Türkiye'de son kriz yaşayacak spor klubü olan Fenerbahce'de bile hafif çaplı bir kriz oluyor.
    Mesela şimdi Gs böyle coşuyor ama sonu hayırlı gözükmüyor.
    Eğer ekonomik koşul elvermiyorsa transfer yapılmamalı ucuza sırf transfer olsun diye biri alınırsa daha kötü olur. Burada asıl problem vaatler verilip yerine getirilmemesi. Yoksa kemer sıkma politikası Avrupa'nın her klubünde var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Turkiye'de klüpler uzun vadeli planlarla yönetilemiyor. O yuzden o krediler taksitler birikiyor ve belkide Türkiye'de son kriz yaşayacak spor klubü olan Fenerbahce'de bile hafif çaplı bir kriz oluyor.
    Mesela şimdi Gs böyle coşuyor ama sonu hayırlı gözükmüyor.
    Eğer ekonomik koşul elvermiyorsa transfer yapılmamalı ucuza sırf transfer olsun diye biri alınırsa daha kötü olur. Burada asıl problem vaatler verilip yerine getirilmemesi. Yoksa kemer sıkma politikası Avrupa'nın her klubünde var.
    Gs olayı cok farklı.Gs'Nin hedefi her sene düzenli olarak Şl'ye katılmak.bu sayede her sene 30 milyon euro cebine koyucak isim itiribar sayesinde acıcağı avrupa'daki storeler sayesinde gelirleri artıcak.Ligden her sezon için cebine 40 milyon euro koyucak.Yani Ünal Aysal o kulubu 100 Milyon Dolar borcunu aşağa cekti bu büyük başarıdır 1 yılda.Tabi bunun en büyük etkisi futbol takımının bu denli derli toplu ve iyi olması.

Tabi bunlar sadece yayın gelirleri maç gelirleri.Storelerdeki gelirleri.Ekstra gelirleri saymıyorum bile.Kombine reklam onlar ayrı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Geliyor reyiz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Madem maddi durumun iyi değil Fenerbahçe'nin en yetkili ağzı olarak çıkıp artistlik yapmayacaksın o zaman, demezler mi adama ?

Bu arada bu son paylaşılan resim fake, Orijinali : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O sol kol ne öyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dün gece Afrika Kupası’nda Güney Afrika ile 2-2 berabere kalan Fas’ın elenmesinden ardından Belhanda, Fransa’a gitti. Basın mensuplarının ısrarlı transfer sorularına ise genç oyuncu, “Ben şu anda Fransa’ya gidiyorum. Montpellier’in sözleşmeli oyuncusuyum.Transferle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Güney Afrika maçında cezalı olduğum için oynamadım.” dedi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Madem maddi durumun iyi değil Fenerbahçe'nin en yetkili ağzı olarak çıkıp artistlik yapmayacaksın o zaman, demezler mi adama ?

Bu arada bu son paylaşılan resim fake, Orijinali : )
    ahahahahha

resimdeki olayı bilmeyenler için kaynak: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=112395

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

koskoca fenerbahceyi madara ettiler ya hem yildirim yönetimi hemde sahadaki tercihleriyle kocaman.. 2 aydir belhanda belhanda diyorlar adamlar 2 haftada sneijderle drogbayi getirdi.. rezillik resmen..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Belhanda değil ilk önce takım zihniyeti değişmesi lazım. Fenerbahçe'nin kadrosu şuan ligin zirvesine çok rahat oynar Uefa yarı final hatta final'e bile çıkabilir oyuncuların kendine gelmesi lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

takim zihniyetide kocaman oldugu sürece degismez.. ayrica ileriye acil yaratici bir oyuncu lazim krasic ile stoch formda olsalardi tabi durum degisirdi..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

4-4-2 Oynansa çok mu zor. Bir forvet oyuncusu alırsın ya da kiralarsın kiralamak daha makul olur. Çatır çatır oynarsın tek forvet ile devam etmenin bir anlamı yok ki...
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serdar Aziz iddiaları var Fenerbahçe için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

heh güzel 10 milyonda serdara veririz tam yerinde olur

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

elimizde 1 serdar var simdilik o yeter bize anadolu takimindan transfer edilen stoperler genelde fiyasko oluyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Dün gece Afrika Kupası’nda Güney Afrika ile 2-2 berabere kalan Fas’ın elenmesinden ardından Belhanda, Fransa’a gitti. Basın mensuplarının ısrarlı transfer sorularına ise genç oyuncu, “Ben şu anda Fransa’ya gidiyorum. Montpellier’in sözleşmeli oyuncusuyum.Transferle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Güney Afrika maçında cezalı olduğum için oynamadım.” dedi.
    Bununla alakalı olarak.

Arsenal'in 11 Milyon verdiğini gördüm bi kaç yerde Montpellier kabul etmiş. Belki de bu yüzden böyle bir cevap verdi, bu kadar istekli bir adamın bir anda bu derece ciddileşmesi ancak buna işarettir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe'nin transfer politikasını nedense yakın zamana kadarki Bayern Münih'in transfer politikasına benzetiyorum.Ligte nerde iyi futbolcu var 3'e 5'e bakmadan alıyorlar.Serdar Aziz H.Ali Kaldırım Bekir ilk aklıma gelenler mesela.

Mesaj Yetkileri