Quote Originally Posted by 3842 View Post
Serie A'ya fırtına gibi girdik, kupayı da aldık, Avrupa Ligi prestij açısından önemli olur diyeceğim ama sonuçta Milli Takımın takımı, ne derece doğru olur bilemedim şimdi
Milli takımdan ümidi kestim ben ya 1-2 turnuva daha iddialı degiliz kasmıyorum elle tutulur mesela top kapması 12-13 olan 1 stoperim olana dek kasmıcam idda yok 2022 falan otutur takım
Quote Originally Posted by akuli View Post
Hoca napmıssın oyle bea takım ortalaması aklımı aldı neyse hoca bence ezcuk tecrubelı adam al Sana bunu dıyorum fakat ben oynarken 'FM08 hala pc'ım yeterlı degıl 13 e ama aldım elımde orjınal var ama neyse bende oynarken takımımım yas ortalaması 23 u gecmez oda bır kac yaslıdan kaynaklı ama al sen bır 2 tane yaslı :'
Yaşlıya gerek yok ki herifler canavar gibi oyunu acaınca ss paylaşırım Petriso Suru denen bi insan azmanı var mesela bence düyanın en iyi stoperi herif forvet kadar gol attı
Quote Originally Posted by Dooki View Post
Tutoring yaptırırsın al yav beni al ben oraya geliyim arttırırım kararlılığını bunların.
Baya da hızlı geçmiş, transferleri bekliyoruz "Kıristiyano" Ronaldo'yu istiyoruz
Bakalım özellikle küme düşen Roma ve Fiorentina gibi takımlara çökecez tabi adam kaldıysa Ama maaş olarak dengeleri bozamam. Ayıca şuan takımın transfere çok ihtiyacı yok geçen sene hemen her takımı yendik Seri-Ayı tanıyoruz artık şimdi onlar düşünsün