1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Şöyle olur bak (taktiksel açıdan söylüyorum)

Eboue Semih Dany Carlinhos
    Hamit Selcuk Melo
    Sneijder
    drogba burak

Bu durumda 3 lü göbek ortasahan olur. Kanat beklerin ileri geri sürekli gidebilen oyuncular olur.
    maç içinde 2 5 3 gibi bir diziliş varmış gibi gozukur.
    Ancelotti'nin Milanı böyleydi.
    Sag kanat açısından bunu oluşturabiliriz ama sol bek Riera o kadar git gelli oyuncu değil. O yuzden bir sol kanat oynatmak zorunda kalırız ve bu durumda göbekte zayıflamış oluruz.
    Carlinhos gelseydi bunu yapabilirdik.
    Benim de beklediğim diziliş bu yönde, Fatih Terim'in Fiorentina ile 4-0 kazandığı Milan maçının taktiği de bu şekilde. Hagi, Rui Costa gibi oyuncularla çalışan Fatih Terim'in Sneijder'i de iyi kullanacağını düşünüyorum. Bu taktik ligde iş yapabilir, mühim olan beklerin performansı olur sıkıntı burada. Eboue kesik yiyebilir, Sabri hiç fena oynamıyor ve enerjisini hepimiz iyi biliyoruz. Hakan Balta'ya sol emanet edilirse felç olabiliriz, o bölge de Riera kullanılacaktır.

Çok uzak ihtimal ama Sneijder ile 4-4-2 denerse de şaşırmam, sol kanada Sneijder'ı koyup geçen seneki anlayış devam edebilir. Ne Emre ne de Engin kanat oyuncuları değildi ama kanatta kullanmıştık, Sneijder iki ayağını da etkili kullanabilen bir oyuncu, sol da görürsek şaşırmam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eboue'yi sol bek denesek bir kere.ne olur acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Eboue'yi sol bek denesek bir kere.ne olur acaba?
    Geçen sezon denedik, olmuyor, Balta'dan farkı kalmıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Benim de beklediğim diziliş bu yönde, Fatih Terim'in Fiorentina ile 4-0 kazandığı Milan maçının taktiği de bu şekilde. Hagi, Rui Costa gibi oyuncularla çalışan Fatih Terim'in Sneijder'i de iyi kullanacağını düşünüyorum. Bu taktik ligde iş yapabilir, mühim olan beklerin performansı olur sıkıntı burada. Eboue kesik yiyebilir, Sabri hiç fena oynamıyor ve enerjisini hepimiz iyi biliyoruz. Hakan Balta'ya sol emanet edilirse felç olabiliriz, o bölge de Riera kullanılacaktır.

Çok uzak ihtimal ama Sneijder ile 4-4-2 denerse de şaşırmam, sol kanada Sneijder'ı koyup geçen seneki anlayış devam edebilir. Ne Emre ne de Engin kanat oyuncuları değildi ama kanatta kullanmıştık, Sneijder iki ayağını da etkili kullanabilen bir oyuncu, sol da görürsek şaşırmam.
    Emre için tamam da Engin hayatı boyunca sol kanat oynadı. Genclerde de orada parladı. O ters ayaklı kanat oyuncularından onu Terim bu kadar içeride kullandı geçen sene. Mesela bak iyi söyledin. İyi bir Engin de harika sol iç olur yukarıda konuştuğumza istinaden Melo yerine. Ama sol bek sıkıntı yaratacak oraya bir sabri bir eboue lazım git gel yapabilecek. Riera yumuşak.

Mesaj Yetkileri