Sayfa 752 / 896 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
22,531 ile 22,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ne hulki ne robinhosu adamlar daha belhandayi alamiyor siz kimlerden bahsediyorsunuz.. realist olun biraz..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ne hulki ne robinhosu adamlar daha belhandayi alamiyor siz kimlerden bahsediyorsunuz.. realist olun biraz..
    Belhanda'yı 2 hafta önce alsalar ne olcaktı ? Kampa mı gelcekti ? Milli takım kampındaydı bu süre zarfında maddi durum iyi olmadığı için 1-2 milyon neyse indirmeye çalıştılar , çalışıyorlarda.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

10 milyon verip o adami alamiyorlarsa senelik 5-6 milyon alan adamlari nasil getirecekler? üstelik robinhonun bonserviside en az 10 milyondan acilir.. hulki zaten konusmaya gerek yok ne türkiyeye gelir nede bonservisini türkiyeden herhangi bir kulüp ödeyebilir.. kiralik bile olsa maliyeti oldukca yüksek olacaktir türkiye standartlarina göre

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Robinho'yu istemeyenlere hayret ediyorum, bence Robinho kendini ispatlamış, çok iyi bileklere sahip, çok rahat adam eksilten soğuk kanlı, hem sol tarafta, hem sağ tarafta, hemde forvette oynayabilir. Krasic'in halen bu halde olduğunu gördükten sonra acil olarak kanat transferi gerektiğini düşünüyorum.
    Robinho problemli adam disiplinsiz adam.Ayrıca Sow besleyemeden Robinho almak mantıklı gelmiyor bana.Robinho alıp yedekte oturtamasın.Zaten elinde özveriyle oynayan oyuncu var takımı için oynuyor ateşliyor hiç bir şey yapamasa bile agresifliği ile takım ateşliyor .

4-2-3-1 ısrar ediyor Aykut Kocaman Alex vari bir adama ihtiyaacın var oyun sıkışınca ağırlığını koyacak topu kanatlara acıkcak.

4-4-2 Dönse hiç bir transfere ihitiyacımız kalmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hulk bir daha Almanya ve İtalyanın doğusuna hayatta gitmez

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arsenal'in ağzı Giroud'dan yandı bi kere. Fransa Ligine biraz temkinli yaklaşırlar.
    Bu aynı zaman da Giroud'u canlandırma olayı da olabilir.

Bakarsanız eğer Belhanda ve Giroud nefis anlaşıyorlarmış, yani videolardan belli oluyor bu. Hem tanıdık hem de iyi anlaştığı birini getirerek 1 taşla 2 kuş olayını yapabilir Arsenal.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wesley Sneijder ve Drogba ülkemize geldikten sonra Hulk kesinlikle imkansız değil. Bana kalırsa Belhanda efsane olur Fenerbahçe'de tabi almayı becerebilirlerse.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Belhanda bitsin başka transfer istemem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hasan Çetinkaya ve Şekip Mosturoğlu Paris'e uçmuş. Belhanda ile birlikte dönerler inşallah.

Kağıt üstünde iyi kadro;

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    he 50 yse tamam ya alır fener hayır demek istediğim bu adamı satsan 30 a bile kapan bi çok kulüp olur 15-20 ye satsa parası yeticek bütün kulüpler kapısında yatar he diyosun ki kiralayabilir o kadar maaş verdiği adamı sene başında 50 m € ya satın aldığı adamı niye kiralasın gündemde falan dahi olduğunu sanmıyorum nerden tutsan elinde kalıyo twitterdan facebooktan birinin uydurduğu bişeydir muhtemelen
    Benim amacım sadece 80 milyon rakamını düzeltmekti. Hulk'un alınamayacağını ben de biliyorum, zaten mesajımda imkansız lafını boşuna kullanmadım. Ve futbolcu kulübünde mutsuzsa ayrılmak istiyorsa gayet kiralanabilir, zaten sene başından beri takımda sorunlar yaşadığı biliniyor, taraftar bile eleştirdi adamı. Gündemdedir veya değildir benim belirtmek istediğim sadece oyuncunun kiralanabilme ihtimali olduğudur. Bu arada Sneijder içinde herkes aynı şeyi söylüyordu 7,5 milyon olduktan sonra alacak takım çok diye ama GS aldı. Avrupa'da böyle rakamları artık her takım vermiyor ancak birkaç takımın buna gücü var. Yine söylüyorum alacağımıza ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@forsaken

sadece belhanda ilavesi var, bugunle pek farki yok aslinda. bakalim nasil bir etki yaratacak bu transfer. belhandanin da ulkeye takima adaptasyonu hesaba katilirsa sihirli degnek olmayacagi ortada. takim olarak form tutmamiz lazim, bu kadronun yarisi %50 bile oynamiyor. sow haric

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Stoch 1, Amrabat 2. Büyük balon bu oyuncular. Boş alan bulacaklar veya topu sağa çekip şut ya da orta deneyecekler. Büyük takımlara karşı zaten diğer takımlar kapanarak oynuyor, boş alan ve kontra şansın çok düşük. Stoch'un şutları iyi, Amrabat güçlü, bunun dışında hemen hemen aynı tipler.
    Katılıyorum Stoch ile Amrabat'ı birliklte Elazığ'a gönder, ligi ilk beşde bitirirler. Onlar büyük takımlarının ne yazık ki oyuncusu değil, açık alanda rahat futbol oynayacak oyuncular. Disipline ve sıkıya gelemiyorlar. Bunlardan verim almak istiyorsan diğer 10 oyuncu o kadar verim gösterecek ki bu oyuncular rahat rahat sahada istediklerini yapsınlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arsenal'in ağzı Giroud'dan yandı bi kere. Fransa Ligine biraz temkinli yaklaşırlar.
    Dostum bi yanlışın var yada ben mi yanılıyorum. Arsenal'in Giroud ile bi problemi yok gayet memnunlar, Giroud'da ortalamanın üstünde performas sergiliyor. Ağzı yanmalık birşey göremiyorum ben.

Hatta 1-2 gün önce Giroud hakkında konuştu. Arsenal'in efsanelerinden Alan Smith'e benzediğini filan söyledi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Dostum bi yanlışın var yada ben mi yanılıyorum. Arsenal'in Giroud ile bi problemi yok gayet memnunlar, Giroud'da ortalamanın üstünde performas sergiliyor. Ağzı yanmalık birşey göremiyorum ben.
    ben de ayni seyi yazicaktim da neyse dedim
    belhanda transferinde en cok cekindigim rakip arsenal, devreye girdigi anda beyaz bayrak sallariz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Wesley Sneijder ve Drogba ülkemize geldikten sonra Hulk kesinlikle imkansız değil. Bana kalırsa Belhanda efsane olur Fenerbahçe'de tabi almayı becerebilirlerse.
    Hulk o vücudu Premier League'e gidebilmek için yapmıştı chelsea alamayınca son günlerde Zenit'e gitmişti ve İngilterede oynamayı çok istiyordu ondan kariyerinde önce bir İngiltereye gitmek isteyecektir diye tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hatta 1-2 gün önce Giroud hakkında konuştu. Arsenal'in efsanelerinden Alan Smith'e benzediğini filan söyledi.
    alan smith arsenal de oynamadı yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İyi de Stoch'un gitmesini isteyenleri anlayamıyorum,bu adam formdayken yeterli katkıyı sağlıyor,sağlayacakta.Geçen sezon çok iyi bir oyun sergiledi,geçen sezon takımlar kapanmıyor muydu bize karşı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    İyi de Stoch'un gitmesini isteyenleri anlayamıyorum,bu adam formdayken yeterli katkıyı sağlıyor,sağlayacakta.Geçen sezon çok iyi bir oyun sergiledi,geçen sezon takımlar kapanmıyor muydu bize karşı?
    Bana kalırsa bir çok maçtan puan almasını Stoch sağladı takımın. Bir anda vurdu gol oldu kilidi açtı falan hiç beklenmeyen goller attı ve çok zorlandığı maçlarıda Stoch sayesinde kazandığı oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bergkamptir o smith degildir sayet bergkampsa bergkamp nere giroud nere tamam kötü oyuncu degilde oyun stilleri cok farkli

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben çok memnun olduğunu sanmıyorum zira artık çoğu maç podolski - walcott - chamberlain dizilişiyle oynuyolar giroud yedekten giriyo he ama tabi arsenal sırf giroud tan ağzı yandı diye fransa pazarından çekilir demekte dünyanın en saçma söylemi bence takımın başında arsene wenger var adam kendisi fransız zaten yıllar boyu fransa ligini sömürdü bu adam sırf 1 oyuncudan memnun değil dire fransa pazarını mı terk etcek

Nesil
    2006

Şu Anelka'yı neden almadık Juve 600-800bin € gibi bir maaş ile alıyormuş. Ahh ahh kaçtı...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Stoch'u oynatsa Aykut K. görecek ama adamı bi oynatıyor bi oynatmıyor. Şans verdiği maçlarda fena da oynamadı her türlü Caner'den iyidir benim gözümde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Twitter'da herkes Webo diyor. Sow - Webo güzel ikili olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Alan Smith'leri karıştırmış Arsenal'de 6 kupası 2 gol krallığı olan Smith'ten bahsediyorum. Arsenal tarihinin en iyi 27. futbolcusu seçilmişti.

Ayrıca yine yanılmıyorsam son 4 maçta 4 golle oynuyor ve EPL'de Berbatov, Rooney, Tevez, Balotelli, Torres gibi oyuncuları gol krallığında geride bıraktı şuan için.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

SON DAKİKA...AMK ÖZEL HABER. F.Bahçe bombayı patlattı. Emre Belözoğlu F.Bahçe'de...Emre yuvaya geri dönüyor. Detaylar yarın AMK'da...

Ntvspor'da son dakika geçiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emre gelirse iste ozman meireles is yapar ki emre gelebilir burda oynuyamiyor zaten son maçta yerden yere vurdular.

topal-meireles-emre guzel ortasaha olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yemişim drogba yı sneijder i emre geldi be helal

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

NTVspor son dk geçiyor hayırlı olsun Emre...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Volkan (Mert)

GG X Topal Hasan

Emre Meires

Kuyt Belhanda Caner

------Sow

çok iyi duruyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri