ne hulki ne robinhosuadamlar daha belhandayi alamiyor siz kimlerden bahsediyorsunuz.. realist olun biraz..
ne hulki ne robinhosuadamlar daha belhandayi alamiyor siz kimlerden bahsediyorsunuz.. realist olun biraz..
10 milyon verip o adami alamiyorlarsa senelik 5-6 milyon alan adamlari nasil getirecekler? üstelik robinhonun bonserviside en az 10 milyondan acilir.. hulki zaten konusmaya gerek yok ne türkiyeye gelir nede bonservisini türkiyeden herhangi bir kulüp ödeyebilir.. kiralik bile olsa maliyeti oldukca yüksek olacaktir türkiye standartlarina göre
Robinho problemli adam disiplinsiz adam.Ayrıca Sow besleyemeden Robinho almak mantıklı gelmiyor bana.Robinho alıp yedekte oturtamasın.Zaten elinde özveriyle oynayan oyuncu var takımı için oynuyor ateşliyor hiç bir şey yapamasa bile agresifliği ile takım ateşliyor .
4-2-3-1 ısrar ediyor Aykut Kocaman Alex vari bir adama ihtiyaacın var oyun sıkışınca ağırlığını koyacak topu kanatlara acıkcak.
4-4-2 Dönse hiç bir transfere ihitiyacımız kalmaz.
Hulk bir daha Almanya ve İtalyanın doğusuna hayatta gitmez![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Wesley Sneijder ve Drogba ülkemize geldikten sonra Hulk kesinlikle imkansız değil. Bana kalırsa Belhanda efsane olur Fenerbahçe'de tabi almayı becerebilirlerse.
Belhanda bitsin başka transfer istemem
Hasan Çetinkaya ve Şekip Mosturoğlu Paris'e uçmuş. Belhanda ile birlikte dönerler inşallah.
Kağıt üstünde iyi kadro;
![]()
Benim amacım sadece 80 milyon rakamını düzeltmekti. Hulk'un alınamayacağını ben de biliyorum, zaten mesajımda imkansız lafını boşuna kullanmadım. Ve futbolcu kulübünde mutsuzsa ayrılmak istiyorsa gayet kiralanabilir, zaten sene başından beri takımda sorunlar yaşadığı biliniyor, taraftar bile eleştirdi adamı. Gündemdedir veya değildir benim belirtmek istediğim sadece oyuncunun kiralanabilme ihtimali olduğudur. Bu arada Sneijder içinde herkes aynı şeyi söylüyordu 7,5 milyon olduktan sonra alacak takım çok diye ama GS aldı. Avrupa'da böyle rakamları artık her takım vermiyor ancak birkaç takımın buna gücü var. Yine söylüyorum alacağımıza ihtimal vermiyorum.
@forsaken
sadece belhanda ilavesi var, bugunle pek farki yok aslinda. bakalim nasil bir etki yaratacak bu transfer. belhandanin da ulkeye takima adaptasyonu hesaba katilirsa sihirli degnek olmayacagi ortada. takim olarak form tutmamiz lazim, bu kadronun yarisi %50 bile oynamiyor. sow haric![]()
Katılıyorum Stoch ile Amrabat'ı birliklte Elazığ'a gönder, ligi ilk beşde bitirirler. Onlar büyük takımlarının ne yazık ki oyuncusu değil, açık alanda rahat futbol oynayacak oyuncular. Disipline ve sıkıya gelemiyorlar. Bunlardan verim almak istiyorsan diğer 10 oyuncu o kadar verim gösterecek ki bu oyuncular rahat rahat sahada istediklerini yapsınlar.
Dostum bi yanlışın var yada ben mi yanılıyorum. Arsenal'in Giroud ile bi problemi yok gayet memnunlar, Giroud'da ortalamanın üstünde performas sergiliyor. Ağzı yanmalık birşey göremiyorum ben.
Hatta 1-2 gün önce Giroud hakkında konuştu. Arsenal'in efsanelerinden Alan Smith'e benzediğini filan söyledi.
eto'o bitmiş.
İyi de Stoch'un gitmesini isteyenleri anlayamıyorum,bu adam formdayken yeterli katkıyı sağlıyor,sağlayacakta.Geçen sezon çok iyi bir oyun sergiledi,geçen sezon takımlar kapanmıyor muydu bize karşı?
bergkamptir o smith degildirsayet bergkampsa bergkamp nere giroud nere tamam kötü oyuncu degilde oyun stilleri cok farkli
ben çok memnun olduğunu sanmıyorum zira artık çoğu maç podolski - walcott - chamberlain dizilişiyle oynuyolar giroud yedekten giriyo he ama tabi arsenal sırf giroud tan ağzı yandı diye fransa pazarından çekilir demekte dünyanın en saçma söylemi bence takımın başında arsene wenger var adam kendisi fransız zaten yıllar boyu fransa ligini sömürdü bu adam sırf 1 oyuncudan memnun değil dire fransa pazarını mı terk etcek![]()
Şu Anelka'yı neden almadık Juve 600-800bin € gibi bir maaş ile alıyormuş. Ahh ahh kaçtı...
Stoch'u oynatsa Aykut K. görecek ama adamı bi oynatıyor bi oynatmıyor. Şans verdiği maçlarda fena da oynamadı her türlü Caner'den iyidir benim gözümde.
Twitter'da herkes Webo diyor. Sow - Webo güzel ikili olur.![]()
Arkadaşlar Alan Smith'leri karıştırmışArsenal'de 6 kupası 2 gol krallığı olan Smith'ten bahsediyorum. Arsenal tarihinin en iyi 27. futbolcusu seçilmişti.
Ayrıca yine yanılmıyorsam son 4 maçta 4 golle oynuyor ve EPL'de Berbatov, Rooney, Tevez, Balotelli, Torres gibi oyuncuları gol krallığında geride bıraktı şuan için.
eto'o bitmiş.
SON DAKİKA...AMK ÖZEL HABER. F.Bahçe bombayı patlattı. Emre Belözoğlu F.Bahçe'de...Emre yuvaya geri dönüyor. Detaylar yarın AMK'da...
Ntvspor'da son dakika geçiyor.
emre gelirse iste ozman meireles is yapar ki emre gelebilir burda oynuyamiyor zaten son maçta yerden yere vurdular.
topal-meireles-emre guzel ortasaha olur.
yemişim drogba yı sneijder i emre geldi be helal
NTVspor son dk geçiyorhayırlı olsun Emre...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Volkan (Mert)
GG X Topal Hasan
Emre Meires
Kuyt Belhanda Caner
------Sow
çok iyi duruyor![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.