Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
İLk sürümde maç motorunda ciddi aksaklıklar vardı, hatırla topu alan yardırıyordu savunma üzerine ve hiç müdahaleyle karşılaşmıyordu. Ben de olsam bende uzaktan şut çekmem bana yol veren savunma karşısında
İşte onu söylemeye çalışıyorum.Yani bu aksaklıkların taktikle alakası yok.Her türlüsünü denedim zaten taktiklerin ama uymuyorlar oyuncular taktiğe.Adama ceza alanına gönder topu diyorum.Gidiyor 55 metreden şut çekiyor.Taktiği salladıkları yok yani.SOrun oyun motorundan kaynaklanıyor tamamen bana göre.Ben menajerlik oyunlarına 01-02 ile başladım.Yani sene 2001 di.Yaklaşık nereden baksak 12 sene olmuş ve bugüne kadar hiçbir şekilde böyle bir problemle karşılaşmamıştım.Çünkü ben kısa paslaşmalar ile garanti toplar ile oynamayı seven birisiyim o yüzden ne kadar çok pas yapılırsa o kadar iyi benim için.Ama bu seride oyuncular hiçbir şekilde bana kulak asmıyor.Taktik uyumluluğu en tepede ancak yine de olmuyor.Kaleyi gören sıkıyor şutu.Anlamadım gitti.Sonra hata var diyoruz adamın biri geliyor tecrübesiz diyor ona ayar oldum.