Lıga Adalante 8.Maç Güzel performans sonucu getirmedi.
Lıga Adalante 9.Maç Biran önce toparlanmamız lazım. Üstünede bu !
İspanya Kupası 3.Tur Şahane performans devamı gelmesi gerek. Pires aslansın
Lıga Adalante 10.Maç Takım olarak daha gelişmemiz lazım bıreysel performanslar hep öne çıkıyor gibi.
Lıga Adalante 11.Maç Takım oturuyor yavaş yavaş .
İspanya Kupası 4.Tur 1.Maç Osusanı yenmek güzel bır motive kaynağı oldu bize
Lıga Adalante 12.Maç Nova adeta yardırdı kanattan . Helebi tam as kadroyla çıkalım yıkıcaz ortalığı
Lıga Adalante 13.Maç Yenilgisi olmayan Murcıayı evimizde devirmeyi başardık
Lıga Adalante 14.Maç Kötü bir mağlübiyet. Maçın ortalarında yüklenince olan oldu 2yi buldular .
Lıga Adalante 15.Maç Kolay rakibimize karşı güzel bir galibiiyet aldık. Belkıde en önemli silahımızı kaybettik
Hocam almış yürümüşsün de puan durumu ne durumda arada eklersen sevinirim
Originally Posted by 19karabulut07 Hocam almış yürümüşsün de puan durumu ne durumda arada eklersen sevinirim Ekleriimde şuan ufak işlerım ama en kısa zamanda eklerım ınşallah devamı gelecek . Ah bıde sakatlıklar olmasa
İspanya Kupası 4.Tur 2.Maç Zaten hedeflerımızde yoktu kupa 4.turda veda ettik.
Lıga Adalante 16.Maç Bol gollü maçta beraberlık ...
Lıga Adalante 17.Maç Çok güzel oldu bu PUAN DURUMU
Kupadaki hedefin iyiymiş başarılar.
Originally Posted by ozan42 Kupadaki hedefin iyiymiş başarılar. Teşekkürlerde anlamadım :Zaten hedeflerımızde yoktu kupa 4.turda veda ettik. ben böyle yazdım hedefin iyiymiş dedin
Originally Posted by MEHMET5555 Teşekkürlerde anlamadım :Zaten hedeflerımızde yoktu kupa 4.turda veda ettik. ben böyle yazdım hedefin iyiymiş dedin Yok ilk sayfada yazdığına yazdım bu yazıyı hani demişsin ya ".. Hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek" diye onun içindi.
Originally Posted by ozan42 Yok ilk sayfada yazdığına yazdım bu yazıyı hani demişsin ya ".. Hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek" diye onun içindi. he tamam kardeşim zaten önemlı olan ligden çıkmamız .
Lıga Adalante 18.Maç
Lıga Adalante 19.Maç
Lıga Adalante 20.Maç Güzel bir galibiyet
Lıga Adalante 21.Maç Ilk yarının son maçı galıbıyetle biitti iyide oldu.
Last edited by MEHMET5555 : 30.Ocak.2013 at 16:20
İLK YARI PUAN DURUMU:
Lıga Adalante 22.Maç İkinci devrenin ilk maçı şanssız geçti çok gol kaçtı . Fakat Cani sağolsun süper adam.
Lıga Adalante 23.Maç Takım uyumu çalışmak gerçekten işimize yarıyor.Takımda ilk 15haftada olmayan bir uyumluluk var bu uyumlulukta güzel oyuna yansıyor.
Gelenler-Gidenler Borçlarımızdan kurtulmak için transferlerimizi serbest yaptık ve 11m € gibi güzel bir kar elde ettik 2.Lige fazla olan çok güzel bir kiralık oyuncu aldık son günde Diğer gelenler
Gidenler Musacchıo Mateo -- Betis--7.5m€ Fernando Cavenaghi--Fiorentina--1.6m€ Marino Diego-- Red Bull Salzburg--600B€ Dani Toribio--Red Bull Salzburg--1m€ Bordas Gerard--Racing--220B€
Lıga Adalante 24.Maç Şansızdık... Sonunda lideriz!
Rahat döneceksin gibi La Liga'ya. 3. ile farkı biraz daha açtığın zaman sezonun geri kalanı rahat geçer.
TariboWest
Forum Rules