Serdar Taşcı'nın ciddi bir maliyeti olur, kulübü de zor bırakır kaptanları sonuçta. Zor gözüküyor.
Serdar Taşcı'nın ciddi bir maliyeti olur, kulübü de zor bırakır kaptanları sonuçta. Zor gözüküyor.
34cimbom34 @34cimbom34
gelir gelmez bilemem hedefin ismi serdar taşçı
Hadi bakalım hayırlısı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serdar takla ata ata gelir.
Oyuncu istesin gerisi gelir.
höwedesi alıp schalke yi stopersiz bırakalım![]()
Ömer veya Serdar olabilirdi ama devre arası sağlam para harcandı Sneijder ve Drogba için.Her ne kadar birkaç yıla bölünse de iyi bir para çıkıcak kulüpten.Üstüne bir maliyetli transfer daha zor olabilir.
para konusunu takmayin kafaniza shaqiriye ayrilan 13m harcandi, serdar tasciyi izlemedim ama omer toprak semih ikilisi iyi olur.
Dennis Aogo yazdi GS'li bi abi twitterdan benim de aklimdan geciyodu bugün bu oyuncu pek izlemedim ama sol bek stoper ön libero sol acik falan oynayabilen cok yönlü bi oyuncu diye biliyorum izleyen fikri olan var mi ?
Seneye de Nuri Şahin'i alır Terim![]()
Drogba transferini yaş olayından dolayı eleştiren taraftara sahip 2 takımdan birinin Emre Belözoğlu, diğerinin ise Mamadou Niang ile anlaştığı söylentileri sizce de komik değil mi?
Serdar Aziz gelse son gün.
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130131/Son_Aslan_Serdar.html?utm_campaign=Son_Aslan_Serda r
Ne kadar doğru bilmiyorum ama şöyle de bir haber var.
Ben pek inanmıyorum bu tarz haberlere.
Serdar Aziz en fazla 3 milyon euro fazlası verilmemeli.
Bu arada Aykut Erçetin geri dönüyor haberleri var.
Gelsin yadırgamam.9 yıl hizmet verdi sonuçta.
Eray Aykut'dan kötü bir kaleci değildir heralde dönmesin.
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/313139.php
Serdar Aziz yalanmış beyler.
Serdar Taşçı'yı beklemeye devam![]()
Chivu zu Gala diyollar
transfer donemi kapandi bosuna beklemeyin
Lampard geliyomuş
Lampard LA Galaxy ile anlaştı diye duydum ben.
niye gelmesin ki, stuttgarti izliyoruz. hedefsiz bir takim senelerdir, oyle de devam edecek gibi gorunuyor. hem SLde hem de sampiyonluk mucadelesi veren turkiyenin buyuk bir takiminda oynayacak olmak yeterince cazip sebepler. olur da serdar tasciyi kadrosuna katarsa gs cok buyuk is basarmis olur. defansta onemli bir bosluk doldurulmus olur. ne pahasina olursa olsun almali bence serdari gs.
Serdar Taşçı veya Ömer Toprak 2'lisinden birini alıp Semih'in yanına koymalıyız. Ben şahsen Ömer'i tercih ederim çünkü milli takımı da direk etkiler bu birliktelik.
Lampard ihtimali yok gibi bir şey ama yinede konuşmak gerekirse Lampard'a gerek yok. Tamam defansif özellikleri Selçuk'tan da Sneijder'den de Yekta'dan da veya diğer tandem oyuncularımızdan da iyi ama bize net bir kesici lazım. Melo'nun yerini doldurmayışımızın nedeni bu çünkü. Hem agresif hem iyi top kesiyor ayrıca hava hakimiyeti de iyi bu yüzden iyi bir Melo hem defansı hemde ofansı çok rahatlatıyor. Bizim Lampard'dan önce Melo tarzı birini bulmamız lazım.
Screw you guys, I'm goin' home