Çok güzel seri yakalamışsın, bir şampiyonluk daha gelebilir. Takım zaten asistan raporuna göre yıldızlar karması, Premier Lig'e daha çok var ama o sıkıntı işte![]()
Çok güzel seri yakalamışsın, bir şampiyonluk daha gelebilir. Takım zaten asistan raporuna göre yıldızlar karması, Premier Lig'e daha çok var ama o sıkıntı işte![]()
16. Hafta
17. Hafta
liderlik mücadelesi verdiğimiz rakibimizi yenemiyoruz malesef. Tamamen kapandılar oynatmamaya yönelik bir taktik izlediler. Bulduğumuz az sayıdaki pozisyonları da değerlendiremeyince beraberlik geldi
FA Cup 4. Ön Eleme Turu
![]()
18. Hafta
19. Hafta
![]()
FA Cup 1. Tur
Bizim için zor bir maç oldu. Bizden bir üst ligde olan ama düşme potasında bulunan rakibimizle deplasmanda oynadık. İlk yarı pozisyon vardı ama gol yoktu. Forvette oyuncu değişikliği yaptım ve sonradan oyuna giren Gary 2 golle turu getirdi
20. Hafta
90. Dakikada beraberliği zor kurtardık
21. Hafta
22. Hafta
![]()
23. Hafta
Bu Maçla birlikte ligin ilk 23 haftalık kısmı tamamlanıyor
![]()
FA Trophy Cup 1. Tur
Aynı stadyumu paylaştığımız bir nevi kardeş takım gibi olan Bury i kupada çok farklı yeniyoruz
24. Hafta
![]()
Bury maçı senin için güzel de Bury seni kardeşlikten reddetmiştir artık![]()
FA Cup 2. Tur
Maçın hemen başındaki gol bizi çok rahatlattı ve farklı galibiyeti aldık
25. Hafta
26. Hafta
![]()
FA Trophy Cup 2. Tur
![]()
27. Hafta
Her şey güzel giderken bu yenilgi çok ağır oldu![]()
Son maçlar da çok iyi çıkarsın artık ligden herhalde
Edit:Son maç hariç :d
Maçlar son maç hariç iyi gidiyor.
Hocam en çok şu fa cup'ın peşindeyim cok merak ediyorum alt lig'den avrupa ligine katılınca nasıl bir durum ortaya çıkacak , o atmosferi düşüne miyorum bile![]()
Olsun yinede iyiyiz.Luton naptı bi gösterirsen çok sevinirim merak ettim .
![]()
Ligde rahatız gibi duruyor ama yenilgiden sonra form düşüklüğü başlamaz umarım, alt ligleri bilmiyorum ama EPL'de oluyor öyle.
Ligde rahat bir şampiyonluk olacak gibi.
Son mağlubiyet ağır olsa da ara sıra böyle sonuçlar normal.
TariboWest
Son maç olmamış ama diğerleri gayet iyi.
geliyoruz gümbür gümbür mençıstır fire on (:
Gayet iyi gidiyorsun hocam. Şampiyonluk geliyor.
İç sahada 4 gol yemek yakışmamış, ama şampiyonluk gelince kimse hatırlamaz bu mağlubiyetiBaşarılar.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir süredir yoktum ama şimdi tam gaz devam![]()
28. Hafta
Ağır yenilgiden sonra bu galibiyet moralleri birazda olsun düzeltti
29. Hafta
![]()
FA Cup 3. Tur
Şans tamamen yanımızdaydı !
Bize hiç şans verilmeyen maçta tutuk başladık rakibin atakları vardı ama ilk yarının sonlarında penaltıdan bulduğumuz golle öne geçtik. Tamamen kontraya dayalı bir oyuna döndük. Etten duvar ördük ceza sahasında ancak uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar ama bu sırada kontradan biz onları vurduk. 3-0 öne geçince rakip geri geldi 3-2 yaptı ama Allahtan maç bitti![]()
Rakibimiz Birmingham City ya da Carlisle United olacak
![]()