Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği 2. sezonda Avrupa Ligi'nde ne kadar ilerler?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkar, son 32 turunda elenir.

3 30.00%
  • Gruptan çıkar, son 16 turunda elenir.

3 30.00%
  • Gruptan çıkar, çeyrek finalde elenir.

2 20.00%
  • Gruptan çıkar, yarı finalde elenir.

0 0%
  • Gruptan çıkar, final oynar.

0 0%
  • Gruptan çıkamaz.

2 20.00%
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Amaç: Başkent'ten Şampiyon Çıkarmak | Sezon: 2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ramazan622 View Post
    Fleminks ve Lekic Alır götürür
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Gayet güzel bir kadroya sahipsin.İki sezon içinde amacına ulaşabileceğini düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    Teşekkürler arkadaşlar.

------

11 Temmuz 2012 - 9:00
    Basın toplantısında genel olarak hücum futbolu oynatmak istediğimi ve oyuncularımı bu konuda cesaretlendireceğimi söyledim. Savunmaya takviye yapacağımızı da açıklamalarımda belirttim fakat herhangi bir isim vermedim. Transfer konusunda olabildiğince gizli olmak istiyorum.

12 Temmuz 2012 - 17:00
    Boşta olan İbrahim Akın ile bugün transfer görüşmesi yaptım. Kendisine güzel bir kontrat önerdik, çok fazla düşünmedi kendisi, direk kabul etti sağolsun. Kendisine gelen birkaç teklif daha varmış, sadece onları düşünmek için birkaç gün istedi benden. Artık söz kendisinde. Umarım kulübümüze gelir.

13 Temmuz 2012 - 14:40
    Transfer konusuda ciddi gelişmeler yaşanıyor bugün. Akşam saatlerinde bizzat görüşme yapacağım bir futbolcu var. Gelirse çok faydalı olacak.

21:00
    Perulu futbolcuyla görüştüm. Kendisine başka bir kulüpten daha teklif gelmiş fakat o kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyormuş. Maaşını hem kulübümüz hem de kendisinin menfaatleri doğrultusunda iyi bir düzeye getirdik. Kendisinin transferi artık sona yaklaşıyor. Birkaç güne kararını verir ve biz de resmi açıklamayı yaparız umarım.

17 Temmuz 2012 - 16:30
    4 gün önce transferiyle bizzat ilgilendiğim Perulu Luis Ramirez'i kadromuza kattık. Kendisi yıllık 500 bin euro alacak. Kulübüne ise bonservis bedeli olarak 95 bin euro ödenecek.

18 Temmuz 2012 - 13:00
    İbrahim Akın'dan kötü haber geldi. Kendisi Mersin İdman Yurdu'nun teklifini daha iyi bulduğunu ve onlarla anlaşma sağladığını açıkladı. Açıkçası beklemediğimiz bir haberdi. Şimdi işler karıştı.

21 Temmuz 2012 - 11:00
    Transfer konusunda sağlam adımlar atamıyoruz maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

23 Temmuz 2012 - 15:00
    Ekigho Ehiosun'u Orduspor'a sezon sonuna kadar kiraladık. Kendisi planlarımda olmayan bir oyuncuydu ve onu satmak istedim ancak Orduspor'dan başka teklif gelmeyince kiralamak zorunda kaldık. Bu arada sağ bek arayışlarımız hala sürüyor. Yakın zamanda transfer yapmamız gerekiyor. 3 gün sonra Brezilya'ya uçuş ayarladım.

21:00
    Bugün, sezon öncesinde ilk hazırlık maçımızı yaptık. Excelsior ile deplasmanda oynadığımız maçtan 3-2 galip ayrıldık. Galibiyeti getiren gollerimizi Nemanja Tomic ve Ermin Zec (2) attı.

26 Temmuz 2012 - 23:30
    Bugünkü hazırlık maçımızda Heerenveen'e 90+3. dakikada yediğimiz golle 2-1 yenildik. Tek golümüzü 73. dakikada Kerim Zengin attı. Maçı asistanıma verdim, malum yarım saat sonra uçak kalkıyor.

27 Temmuz 2012 - 15:00
    Başkanımla beraber Brezilya'ya uçtuk bugün. Bir iki oyuncuyla görüşme yapacağız.

17:15
    İlk olarak Santos forması giyen 19 yaşındaki Felipe Anderson'un kulübüyle görüştük. Onları ikna etmek istiyoruz. Düşünmek için birkaç saat süre istediler.

22:30
    Kendileri çok fazla bonservis istedi. Biz de kiralama yöntemine gidiyoruz.

28 Temmuz 2012 - 9:00
    Vitoria ile Romario'nun transferi konusunda anlaştık. Kendileri oyuncuyla görüşmemiz için bize izin verdi.

10:00
    Oyuncuyla da görüşmeler tamam. Romario devre arasında bonservis bedeli ödenmeden Gençlerbirliği'ne katılacak.

13:00
    Santos kulübünün yöneticileriyle tekrar masaya oturduk. Teklifimizi düşünmüşler fakat kabul etmemişler. Maalesef bu transfer de yattı gibi...

17:00
    Ülkeye dönme vakti geldi. İlgilendiğimiz iki oyuncudan birini aldık en azından. İleriki yıllarda devamlı olarak forma giyecek Romario.

30 Temmuz 2012 - 20:45
    Üçüncü hazırlık maçımızda Anderlecht ile 1-1 berabere kaldık. Tek golümüzü 48. dakikada Björn Vleminckx attı.

4 Ağustos 2012 - 18:00
    Bugün dördüncü hazırlık maçımızda Valencia'yı konuk ettik. 4-1 mağlup olduğumuz maçta tek golümüzü Björn Vleminckx attı.

7 Ağustos 2012 - 21:00
    Artık hazırlık döneminin sonuna geliyoruz. Kadro fena değil ancak bir takviye daha iyi olurdu. Kimi oyuncular bizimle görüşmeye bile tenezzül etmiyor...

8 Ağustos 2012 - 21:00
    Beşinci hazırlık maçımızda Tavşanlı Linyit'i 6-2 mağlup ettik.

12 Ağustos 2012 - 21:30
    Sezon öncesi son hazırlık maçımızda da Sakaryaspor'u 4-0 yenerek hazırlık dönemini iyi bitirdik. Artık bir hafta sonraki Galatasaray maçına hazırlanmamız gerekiyor.

13 Ağustos 2012 - 13:00
    Oyuncularımla bir toplantı daha yaptım ve takımdaki düzenden memnun olup olmadıklarını sordum. Özellikle kaptan Cem Can ve 2. kaptanımız Hurşut'tan çok memnun olduklarını belirttiler. Ben de kaptanımızı değiştirmedim. Önümüzdeki sezon kaptanımız Cem Can olacak.

15 Ağustos 2012 - 15:45
    Yönetimle yaptığımız toplantıda sezon sonunda dağıtılacak primlere karar verdik. Takımımızın Süper Lig'i şampiyon tamamlaması halinde 1 milyon euro gibi bir para verileceğine karar verdik. Bu paranın oyuncularımızı ateşlemesini ve ligi üst sıralarda bitirmemize yardımcı olacağını düşünüyorum.
    Last edited by ardaskoc : 31.Ocak.2013 at 03:49

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

18 Ağustos 2012 - 19:00

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta

Bugün oyuncularım gerçekten büyük bir azim ve soğukkanlılıkla oynadı. İlk 20 dakikada birçok net pozisyonumuz vardı ancak onları cömertçe harcadık. Drogba'yı da durduramadık bugün maalesef. Ama gelecekten umutluyum, bu oyunla üst sıralarda yer alabiliriz.

21 Ağustos 2012 - 22:45
    3 gün önceki mağlubiyete rağmen Aykut ve Hurşut haftanın takımına seçildi. Bu da ne kadar iyi oynadığımızı anlatmak için yeterli sanırım.

25 Ağustos 2012 - 19:00

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta

İki haftadır mağlubiyeti hak etmememize rağmen mağlup oluyoruz. Bugün takım yine iyi bir performans gösterdi ama savunmada büyük problem yaşadık. Haftaya Orduspor ile oynayacağımız maçı kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz artık.

2 Eylül 2012 - 17:00

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

Bu işten gerçekten sıkılmaya başladım. Son dakikadaki hatalı penaltı kararını bahane edecek değilim. Galibiyeti hiçbir şekilde hak etmedik bu hafta. Takımla acilen bir toplantı yapmam gerekiyor. Milli takım arasından sonra onları toplayacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

16 Eylül 2012 - 21:00

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta

İlk puanımızı, bundan önceki 3 maçta 7 puan alan Mersin İdman Yurdu'yla oynadığımız maçta alıyoruz. Galip gelmek isterdim açıkçası ama aldığımız 1 puan da oyuncuların bazı şeylerin farkında olmasını sağlayacaktır.

23 Eylül 2012 - 17:00

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta

5 hafta sonunda ilk galibiyetimizi almayı başardık. Bugün güzel bir futbol oynadık ancak rakip takım az kalsın maçı çeviriyordu. Aykut çok güzel bir zamanda attı golü ve bizi de rahatlattı. Umarım bu galibiyetle birlikte yükselişe geçeriz.

Mesaj Yetkileri