2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı
Takımın taktik uyumu maksimum seviyeye ulaşmıştı. Ancak en iyi 2 oyuncumu kaybedince ve yeni oyuncularla takviye olunca takım uyumu büyük miktarda düşüşe sebep olmuştu. Birde transferlerim UEFA kayıt bildiriminden geçe kalınca oyuncularımın tamamından yararlanamayacaktım. İlk rakibim Hırvat ekibi Osijek'ti.
İlk maçta kendi sahamızda oynayacaktık. Takım tam olarak hazır olmadığı için tedirginliğim vardı. Osijek ise bizden daha hazırdı. maça elimdeki en hazır kadroyla çıkıyordum. 8 yabancı oyuncu limitim hala doluydu. ve 5 oyuncu limiti olduğu için forvet hattındaki yabancı oyuncuları dönerli bir şekilde kullanacaktım. hepsinin formda kalmasını sağlamış olacaktım en azından bu şekilde.
Maçta ilk yarıda vasat bir oyun sergiliyorduk. Oyuncularımın sezona hazır olmadıkları mentalite olarak daha 2. dakikadan belli oldu. Mehmet Güven penaltıyı kaçırıyordu. ilk yarıyı çok tutuk oynadık. bu tutukluğun ardından 0-1'de olunca durum tedirgin olmuştum. İnanılmaz pozisyonlar oluyordu. Sayılmayan 3 golüm vardı maç boyunca. Ancak hakemleri aşıp 2 gol bulunca 2. yarıda ilk maçtan 2-1 galip ayrılıyorduk...