-
ne saçma sapan yorumlar var. ben 2004'ten beri oynuyorum fm'yi düzenli olarak. her sene 1 takım çok iyi olur. bunun sebebi de önceki senelerde ki başarılarıdır. yani ben fenerbahçe'nin anelka'lı tuncay'lı fln olduğu zamanlarında da hatırlıyorum. onlar yenilmez takım konumundaydılar. ancak 1-2 sene sabredince çok rahat şekilde geçebiliyorsunuz. şuan çok normal galatasaray'ın böyle olması. çünkü ligi geçen sene kazanan takım ve kadro uyumu üst düzeyde. Fatih Terim oyunda ki world class teknik direktörlerden birisi. ihtiyacınız olan tek şey sabır. ilk sezonda şampiyon olamadığınız için ağlayıp oyunu silecekseniz, zaten oynamayın bu oyunu. hırs yapın, taktik değiştirin. daha iyi ve nokta atışı oyuncular yapmaya çalışın. gördüğüm en komik sebepler var burada. footballl manager scoutlarına kadar şikayet edilmiş.
anladığım kadarıyla burada şikayet edenlerin hepsi fenerbahçe'li. öncelikle şunu kabul etmeniz lazım ki son 2 yılda galatasaray fenerbahçe'den daha iyi durumda. hem lig hem avrupa hem de futbol olarak. bunu geçen sene ki performansından bu sene ki duruma kadar her şekilde görebilirsiniz. aynı, özellikle 2008-2010 yılları arasında fenerbahçe'nin olduğu gibi. bunu kabullendikten sonra geriye sadece hırs yapıp, rakibinizi geçmek için oynamak kalıyor.
Mesaj Yetkileri