1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sanki futbol tarihinde rakip oyuncuyu tahrik eden ilk oyuncu Oğuzhan gibi konuşuyorsunuz. Sanki daha önce derbilerde faul sonraları sarmaş dolaş mutluluk şarkıları söyleniyordu. 2 yıl sonra adını bile unutacağınız geçmişi kötü olaylarla dolu bir oyuncuyu korumak için bu kadar çabalamanın anlamı yok. Hadi diyelim tükürüp tükürmediği netleşmemiş olsun, yani hiçbir kamera bu anı yakalamamış olsun. Burada ilk olarak kendi takımının oyuncusunun niye bu işe kalkıştığını, niye oralı olduğunu söylemek gerekirken; daha kolay olanı rakibe çamur atmayı tercih etmek doğru değil. Neymiş, kışkırtmışmış. Melo 10 yaşında çocuk mu hareketlerinden başkaları sorumlu oluyor?

Steam ID: fotosuki

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sanki futbol tarihinde rakip oyuncuyu tahrik eden ilk oyuncu Oğuzhan gibi konuşuyorsunuz. Sanki daha önce derbilerde faul sonraları sarmaş dolaş mutluluk şarkıları söyleniyordu. 2 yıl sonra adını bile unutacağınız geçmişi kötü olaylarla dolu bir oyuncuyu korumak için bu kadar çabalamanın anlamı yok. Hadi diyelim tükürüp tükürmediği netleşmemiş olsun, yani hiçbir kamera bu anı yakalamamış olsun. Burada ilk olarak kendi takımının oyuncusunun niye bu işe kalkıştığını, niye oralı olduğunu söylemek gerekirken; daha kolay olanı rakibe çamur atmayı tercih etmek doğru değil. Neymiş, kışkırtmışmış. Melo 10 yaşında çocuk mu hareketlerinden başkaları sorumlu oluyor?
    Arkadaşım bu söylediklerimi belki de yanlış anlayacaksın ama ne tartışma yaratmak için ne de direkt seni göstererek yazıyorum bunları.

Öncelikle tükürme olayı netleşmemiş olsun, hiçbir kamera bu anı yakalamamış olsun yorumuna hiç bir şekilde katılmıyorum. Onlarca kamera o anda gelişen o olayı çekti arada kaçma yakalamama falan yok. Melo benim bir Galatasaray'lı olarak sevmediğim bir oyuncu. Şahsen sene başında gelmesini de istememiştim. Onun yerine Fatih Hoca elbette daha düzgün ve aynı yetenekte bir oyuncu bulabilirdi ama taraftar baskısı işte almak durumunda kaldılar. Sene sonunda da ise büyük bir ihtimalle yollar kesin olacak bir şekilde ayrılacaktır. Bu sezon ne performans verdi, ne de liderlik gösteremedi takımda. Bu takımın lideri olacak oyuncu o pozisyonda güler geçer Oğuzhan'a ve uzaklaşırdı. Bu hareketi ile de yıl sonu gidiş biletini kesinleştirmiş oldu kısacası ve hareketinin de bedelini bu şekilde ödeyecek.

Yine de burada senin(beşiktaşlıların) ise yapman gereken bir gerçeği kabul etmek olacaktır ki de bu Oğuzhan bu pozisyonda hakeme oynadı ve maç sonu yalan açıklama yaptı. Kendisini kişisel olarak tanımadığımdan ve saha içindeki davranışından ve maç sonu açıklamalarından benim kendi olarak belirleyeceğim tek şey ise onun da Melo'dan aşağı kalır bir yanı yok. İlk maçta kendisini attı diyerek Burağa aylardır laf atan BJK'ın büyük taraftarı ise sırf Oğuzhan BJK'lı diye ortada olmayan bir olaya var demesi gerçekten de ilginç bence. Oğuzhan'ın maç sonunda yada hafta içinde delikanlı gibi çıkıp işte şöyle oldu böyle oldu diye orada gerçeği anlatması gerekirdi ama yapmadı. Demediğinizi bırakmadığınız Burak belki geçte olsa çıktı hatasını kabul etti ve daha dikkatli olacağını bile açıkladı. Bu tip oyuncular her zaman vardı ve bütün camialarda da top koşturdu. Bunlardan kaçı çıkıpta böyle dobra dobra açıklama yapabildi merak ediyorum. Ama hala ona bile laf atılıyor bunun üzerinden.

Benim şahsi fikrim derbi deki olay ya karşılıklı küfürleşme ya da Melo Oğuzhan'ın el kol hareketlerine sinirlendi ve küfür ettiği yönündedir. Yok ağzını büzmüş sonra vazgeçmiş falan değil. F ile başlayan ve off ile biten İngilizce küfürü de ettiğinizde ağzınız o hareketi yapıyor. Zaten maç sonunda da Melo'nun yaptığı açıklamalar o yöndeydi.

Mesaj Yetkileri