Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 45.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Karabükspor kazanır

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Beşiktaş - KDÇ Karabükspor | STSL 20. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe maçından sonra M.Akgün'ün sağ kanat olduğundan şüpheliyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Fenerbahçe maçından sonra M.Akgün'ün sağ kanat olduğundan şüpheliyim.
    Oynayabilecek bütün futbolcuları yazdım kadroya. M.Akgün oynamazsa, Toraman - Escude - Ersan - G.Süzen yaparsın, başka alternatif yok. Toraman sağ bek oynayacağına, M.Akgün oynasın derim. En azından o bölgenin futbolcusu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Oynayabilecek bütün futbolcuları yazdım kadroya. M.Akgün oynamazsa, Toraman - Escude - Ersan - G.Süzen yaparsın, başka alternatif yok. Toraman sağ bek oynayacağına, M.Akgün oynasın derim. En azından o bölgenin futbolcusu.
    Maçtan önceki yorumum! Yazıklar olsun! Demek ki, her şey mevkisinin futbolcusu olmakla bitmiyor. İnsana, lafını da yutturabiliyorlar! Hilbert, sakatlık veya cezalı sıkıntısı yaşamaz umarım bundan sonra. Öyle bir şey olursa da, Toraman geçsin sağ beke. Bundan sonra, M.Akgün'ü 11'de görmeyi istemiyorum.

Fikret Orman'a, bugünle alakalı bir eleştirim daha olacak. Kapalının hali içler acısı ve Lua Lua, maçtan sonra Toraman'a kafa atıp elini kolunu sallaya sallaya gidebiliyor soyunma odasına. Önceki kapalı olsa, bu hareketi yapmaya dahi cesaret edebilir miydi acaba, o baskı ortamında?! Asi Ruh'umuzu bitirdin, çürüttün başkan! Eserinle gurur duy!

Mesaj Yetkileri