Şuan olma aşamasında bakalım bekliyoruz umarım olacak
Herve Tum => Göztepe
Bunun haricinde Ali Bilgin'de Göztepe'ye geldi
Şuan olma aşamasında bakalım bekliyoruz umarım olacak
Herve Tum => Göztepe
Bunun haricinde Ali Bilgin'de Göztepe'ye geldi
İki ihtimal var.
Birincisi yönetim Lawal'ı çoktan sattı. İşi resmiyete dökmek için oyalıyorlar. Daha önceki açıklamaları da taraftarın gazını almak içindi.
İkincisi gerçekten yönetim bir tarafa bütün sorun oyuncuda. Transfer etmek isteyen kulüp oyuncuya ileride sorun olmayacağına dair garanti verdiyse oyuncu kafasına göre takılıyor belki. Transfer etmek isteyen takım İBB olunca buda insanın aklına gelmiyor değil hani.
Abdülkadir, Cemil Adıcan, Fatih Şen, Mustafa Kayabaşı, Haluk Türkeri, Serkan Çalık ve bugünde Dimitrov transferi bitti. Haluk ve Serkan hariç hepsi direk ilk 11'de oynayacak oyuncular. Son olarak bir ortasaha ile transfer kapanır artık.
Paulinho da Goztepeyi secti. ortasahada bu tip bir oyuncuya ihtiyac vardi, umarim faydali olur. romanya 1.liginden geldi, altyas milli takimlarda da yer almis. 1.lig icin ust duzey diyebiliriz.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pa...ler_37577.html
devre arasi transferlerimiz;
Paulinho CFR Cluj 18.01.2013
Ali Bilgin Kasımpaşa 15.01.2013
Mehmet Sak Bursaspor 15.01.2013 Kiralık
Ergin Keleş Mersin İdman Yurdu 12.01.2013
Tuncay Kılıç Çorumspor 08.01.2013
Hakan Ateş Akhisar Bld.Genç. 04.01.2013 Kiralık
Orhan Taşdelen Karşıyaka 04.01.2013
Çaykur Rizespor, Arjantinli forvet oyuncusu 25 yaşındaki David Depetris ile anlaştı.
Çaykur Rizespor'da sakatlıkları nedeniyle sözleşmeleri dondurulan Ousman Jallow ile Uche Kalu'nun yerine forvet arayışına giren yeşil mavililer, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda Slovakya ekibi AS Trencin'de top koşturan Arjantinli David Depetris ile anlaşma sağladı. Türkiye'ye getirilen Depetris, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi. Tecrübeli oyuncunun Slovakya Futbol Federasyonu ile yapılan yazışmaların tamamlanmasının ardından yeşil mavili kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 1.85 boyundaki oyuncu, son 19 maçta 16 gol attı, 3 asist yapıp bin 554 dakika sahada kaldı. 5 yıldır aynı takımda forma giyen golcü oyuncu oynadığı 144 maçta ise 94 gol atma başarısı gösterdi.
Bu arada Çaykur Rizespor'un, Gaziantepspor'lu Serdar Özbayraktar ile de görüştüğü belirtildi.
picture hosting
Çabuk uyum sağlarsa şov yapar bu adam, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Urfa eski Galatasaray oyuncusu Keita'yı transfer etmiş. Urfa ayrıca Demirspor'da sözleşmesi feshedilen Gökhan Kaba'yı kadrosuna kattı.
Demirspor'da Gökhan Kaba ve Murat Kalkan ile yollar ayrıldı. Lawal'da kesin olarak takımdan ayrıldı. İBB'ye satıldı diye haberler var. Daha önce Karim Alhassan,Emre Hasan Balcı,İrfan Başaran,Bilal Çubukçu ve Engin Memişler ile yollar ayrılmıştı. Takımdan gönderilen 8 oyuncuya karşılık Karşıyaka'dan Taha Yalçıner, Juninho'nun tavsiyesi ile Eduardo transfer edilmişti. Son olarak bugünde Norveç 1. Lig ekiplerinden Lillestrom'un Kamerun'lu orta saha oyuncusu Guy Roger Toindouba transfer edildi. Tahminimce 1 veya 2 transfer daha yapılır.
![]()
Keita transferine çok şaşırdım.
Urfa çok iyi transferler yapmış gibi görünüyor. 13.sıradalar fakat ilk 4e 5e girmek gibi bir hedefleri var sanırım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
keita'nın ya menajeri çok kötü , ya da gittiği takımda tel tel döküldü
Zenke'yi almışlar.
Katar'dan sonra daha fazlası süper ligin alt takımları olurdu diye düşünüyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
keita form tutarsa ve hala yasida gecmemis degil 31, urfayi tek basina lige cikartabilir.
Fahri Tatan Kartalspor'da.
Hücuma dönük orta saha oyuncusu Nijerya’lı Eze Vincent OKEUHIE Kartalspor'da.
![]()
Keita transferi ertelenmiş.
Şu başlığı ilgililer 'PTT 1. Lig Transfer Haberleri' olarak değiştirebilir mi bir zahmet?
Keita neden ertelenmiş bu arada?
1461'den Sercan ve Eren, Çaykur Rize'ye verilmiş.
Birileri talimat vermisyoksa niye satilsin 1461'in en iyi adamlari.
Tayfun Pektürk Greuther Fürth Takımında Alınmış.
Birileri Rize'yi cıkarmaya calısıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kayseri, kasimpasa, rize. stadiyla kadrosuyla en cok yatirim yapilan destek verilen takimlarimiz, acaba neden
siyasetin futbola karismasindan gina geldi, yil olmus 2013 hala ayni seyler...
SanliUrfasporun yildiz cabalari, stadlari bunlarida unutmiyalim![]()
Lawal sanırım Mersin İdman Yurdu'na geçmiş.
Robert Vittek İBB'de.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu demek oluyor ki Webo transferi Fener için kesinleşti.
...
Wittek'in çok sağlam bir son vuruş becerisi var cok yararlı bir transfer diye düşünüyorum aynı zamanda Kemal Tokak transferıde güzel olmus Bülent hoca ne yapacağını iyi biliyor.
15 Gün önceden burdan söylemiştim imza bugün atıldı
Herve Tum -->> Göztepe
Son dakika olarak Gökhan Emreciksin'de imza atabilir bugün
Kemal Tokak'ı ne zaman aldılar yahu? Gaziantepspor'da değil mi Kemal? Hiç haberde görmedim onunla ilgili...
Urfa'ya da bir bakan yardımı geldi, rica etmiş Faruk Çelik, Bangura sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'da.
Kemal Tokak sezon başı İBB'ye gelmişti Carvalhal ile anlaşamadı Gaziantepspor'a yollandı şimdi ise tekrar dönmüş sanırım.
Tamam Vittek iyi güzel son vuruşları iyi ama çok ağır bir futbolcu bir o kadarda çok gol kaçırıp saç baş yolduruyor. Bence daha iyi hızlı bir santrafor alınabilirdi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern