1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Çek Cumhuriyeti maçı aday kadrosu belli oldu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ahmet İlhan'ın olması bir şeylerin değiştiği gösteriyor ama necati nasıl olmaz ve caner neden kadroda bir ben anlamıyorum herhalde ve neden sol bek ve sağ bek alternatifi yok
    Caner'in neden var olduğu bu yazıda saklı aslında.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    caner sol bek alternatifi mi ? yeni malatyaspor maçı canerin solbekte oynayamıcağının en büyük kanıtıdır hala canere sol bek alternatifi olarak bakıyosa vay o hocanın haline zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    caner sol bek alternatifi mi ? yeni malatyaspor maçı canerin solbekte oynayamıcağının en büyük kanıtıdır hala canere sol bek alternatifi olarak bakıyosa vay o hocanın haline zaten
    Aslında tam olarak öyle bakmıyodur da hani ihtiyaç olursa çekerim diyodur.

Ayrıca bu kadar tepki görüyor Caner ben de Hamit'in alınmasını doğru bulmadım, bir maç iyi 3 maç kötü Caner böyle değil yapabilecekleri belli ve bana göre verilen görevi yerine getiriyor.

Hamit kötü oynadığında ise çekilmez bi oyuncu oluyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yeni malatyaspor maci mi ben bile izlemedim o maci fb li olarak. cok dikkatli bir gozlemciymissiniz, potansiyelli her futbolcuyu takibe aliyorsunuz galiba ama canerin sol bekteki zaafiyeti icin o kadar geriye gitmeye gerek yok, velhasil konuda haksiz degilsiniz. katiliyorum. solda caner, sagdaysa hamit alternatif olarak dusunulmus olmali bek icin. kisitli kadro seciminde bazan bazi bolgeler icin alternatifler yaratirken baska pozisyonlari da oynayabilen oyunculari kadroya katmak onemli. o oyunculardan daha efektif yararlanilabilir cunku. bir cok bolgeyi doldurabilecek kapasitede boyle oyuncular.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yeni malatyaspor maci mi ben bile izlemedim o maci fb li olarak. cok dikkatli bir gozlemciymissiniz, potansiyelli her futbolcuyu takibe aliyorsunuz galiba ama canerin sol bekteki zaafiyeti icin o kadar geriye gitmeye gerek yok, velhasil konuda haksiz degilsiniz. katiliyorum. solda caner, sagdaysa hamit alternatif olarak dusunulmus olmali bek icin. kisitli kadro seciminde bazan bazi bolgeler icin alternatifler yaratirken baska pozisyonlari da oynayabilen oyunculari kadroya katmak onemli. o oyunculardan daha efektif yararlanilabilir cunku. bir cok bolgeyi doldurabilecek kapasitede boyle oyuncular.
    ordan kastım 2. 3. lig futbolcuları karşısında bile rezil oldu caner bütün golleri onun kanatından attılar he bunu anlamak istemiyosan yapcak bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ordan kastım 2. 3. lig futbolcuları karşısında bile rezil oldu caner bütün golleri onun kanatından attılar he bunu anlamak istemiyosan yapcak bişey yok
    Doğru şeyi yanlış savunuyorsun. Senin hatan burda.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Caner'in defans konusunda yeterli olduğunu düşünmüyorum aslında futbol konusunda da öyle düşünüyorum bence mankenlik gibi sektörlere geçmeli

Son olarak bu mantıkla bakarsak Hamit'in de sağ bek oynaması gerekiyor Hamit kaç kere sağ bek oynadı Galatasaray'da?

Mesaj Yetkileri