Quote Originally Posted by fotosuki View Post
Şunu FM'de yapmazsın ben sana o kadar söyleyeyim. 2-0 dan 2-2 olmuş maç. Rakip 10 kişi. Geriye niye adam lazım olsun? 3. golü yesen ne olur yemesen ne olur? Ersan'ı çıkarıp orta saha alsa forvet alsa ağzımı açmayacağım ama bu yaptığına taktiksel olarak hiçbir şey denemez bence.
Önce şunu söyle sana göre biz nasıl oynuyoruz ? Bana göre en uçtaki forvete uzun oynuyoruz. Forvet oyuncusunun indirdiği topları Olcay, Holosko ne kadar takip ederse o kadar pozisyona giriyoruz. O dakikada takımda en iyi pas yapan iki oyuncundan biri (Fernandes) kulübede ise mecburen uzun oynayacaksın. He haliyle stoperlerden birini ileri göndermişken (Toraman) diğer stoperinde yaptığı hatadan dolayı moral olarak çöktüyse geriye diri bir oyuncu lazımdı. Bu bakımdan bana göre doğru bir değişiklikti. Sonuçta yenik durumda değilsin ki maç berabereydi.

Ayrıca önceki mesajımda yazmadım. Karabük'te bir oyuncu var ki akıllara zarar. Yiğit İncedemir kadar futbol fakiri bir adam görmedim. 90 dakikada kaç faul yaptı bilmiyorum ama bir oyuncu girdiği her ikili mücadelede faul yapar mı yahu. 90 dakikayı kart yemeden tamamladı bide. Bir bu maç değil her maç aşırı sert oynayan bir oyuncu. Bu seviyedeki oyuncu bırak süper ligi BAL liginde bile oynatmam o derece.

Ek olarak Almeida 1.5 ay yokmuş. Sanki bana baskı sonucu oynatılmış gibi geldi. Kulübede gösterdiği tepki sanki hocaya yönelikti.