Quote Originally Posted by mwaru View Post
Benim anlayamadığım olay,Gs hisseleri hakkında bu kadar tantana yapıldı küçük yatırımcı zarara uğratıldı dendi buna rağmen hisseleri alan kişiler var mı? neye güvenerek alıyorlar? Al işte yine sermaye artırımına gitmiş yönetim bunları küçük yatırımcı düşünmüyor mu? pek anlamam bu işlerden aydınlanmayı bekliyorum
Genel olarak spor kulüplerinin hisselerini alanlarda ciddi bir sıkıntı var bence. Kulüplerin nasıl yönetildiği, kimler tarafından yönetildiği ortada, neyine güvenip para yatırıyorlar çözemiyorum. Bu meselelerden sonra küçük yatırımcı olarak adlandırılan grup zaten almıyordur hisse, Ünal Aysal'ın da da dediği gibi bu yapılan işlemlerden herkes kazanacak, sağlıklı bir yapı oluşacak ama uzun vadede. Küçük yatırımcının bu kadar veryansın etme sebebi bir anda para koymak durumunda kalmaları.

Zamanında almış olma sebepleri bir dönem ciddi kar ediyormuş bu yatırımcılar, birleşmeden sonra karı bırak, para koymaları gerekiyor. Gelen para kesiliyor üstüne sen de para koyacaksın denildiği zaman sıkıntı oluyor tabii.