Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 45.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Karabükspor kazanır

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Beşiktaş - KDÇ Karabükspor | STSL 20. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2003

Hakem nasil iyiydi diyebiliyorsunuz anlamiyorum.

Daha 3. dakikada Erdem'in kirmizi kartla atilmamasi sadece bizim ligde olur herhalde. Bir suru faul calinmadi. Kartlik hareketlere kart verilmedi. Trabzon-Galatasaray macinda da boyleydi Yunus Yildirim. UEFA/FIFA listesinden cikartildigindan beri her yonettigi macta beni daha da cok delirtiyor.

Bence Lua Lua'nin golunde faul yok. Lua Lua ayagini sokuyor ve topa dokunuyor, ardindan Ersan in ayagi Lua Lua'ya takilip yaptigi hatayi anlayinca havada takla atarak yere dusuyor.

Fernandes hala hazir degil ama duran top kullansin diye oyunda belli ki.

Macin en buyuk skandali bence Almeida'nin sakatlik sonrasi tam guclenmeden oynatilmasi.

Sinan ilginc bir oyuncu. Oyun stili bana biraz Ilhan Parlak'i hatirlatti.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hakem nasil iyiydi diyebiliyorsunuz anlamiyorum.

Daha 3. dakikada Erdem'in kirmizi kartla atilmamasi sadece bizim ligde olur herhalde....
    Maçın sadece geniş özetini izledim. Hakemi zaten biliyoruz, aynen dediğin gibi ama benim asıl değinmek istediğim bir futbolcunun nasıl bu kadar beyinsiz olabileceği. İkinci yarının başı, sarı kartın var ve sen arka arkaya 2 net sarı kartlık faul yapıyorsun. İlkinde hakem es geçmiş, tribünler ve rakip oyuncular çıldırmış, hakem hatasını anlamış ve sen hala durumun farkına varamıyorsun. Gidip aynı dakika içinde rakibini çekip hakeme hatasını düzeltme fırsatını altın tepside sunuyorsun. Üstüne utanmadan bir de şaşkın şaşkın bakıp ellerini iki yana açarak itiraz ediyorsun.

Mesaj Yetkileri