1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

  1. #11
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Borsaya 1 lira para yatırmam öncelikle onu söyleyeyim. Farazi konuşuyorsak, hissem varsa olumlu ya da olumsuz herşeyi göze almışım demektir. Bu durumda 5000 lirayı koyardım. Hisselerimin değerini bulmasını beklerdim, yani totalde yatırdığım 6000 lirayı çıkarabilecek konuma geldiğimde hissemi satardım.

    AŞ bedel ödemiyor kısmında bence sıkıntı var, denizbank'a devrediyor gelirleri ve bunu göster miyor mu ? Farklı şekilde olsa ben de maaşımı göstereyim o zaman hisse sahibi olarak. 2. arttırım için kulüp para koyacak, son açıklama bu şekilde. Parayı nasıl koyacak elde o derece nakit yok, kredi çekecekler, işlem bittikten sonra biraz faize katlanıp, parayı ödeyecekler ve yine istediklerini alacaklar. Değişen ne olacak ?
    %55 şirkette, % 45 hissedarlarda.

    Kulüp, hissesi oranında katılım yapmak zorunda olduğundan bu arttırımın %55'ini yatırması gerekecek. %300 sermaye arttırımı talebi vardı.

    Önceki şekilde olmayacak. Arada çok fark var. Şuna hayır diyemem.

    55 lira yatırıp, 45 lira almak demek. Kasada bu kadar nakit para yoksa 55 lira yatırabilmen için 55 lira borç çekmen lazım. 55 lira borç olur faizle 60 lira. 60 lira geri ödemeli krediyi 45 lira ile kapatmaya çalış.
    Last edited by Cengo : 02.Şubat.2013 at 03:22
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •