Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 277 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok zorlanıyorum yönetimde

taktiği paylaştım taktik bölümünde ..

Transfersiz takım harika gidiyor birde şampiyon olabilirsem rüya takım yaratıcam

Bende de su an cok iyi gidiyor, yeni bi taktik olusdurdum, ve hic Transfer yapmadin su ana kadar.
    Hala ilk sezondayim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dikkat ettiniz mi? Beşiktaş'taki bütün oyuncuların neredeyse hepsinin karar alma özelliği 10 ve 10'un altında. Beşiktaş gerçekten böyle bir takım mı ben anlam veremiyorum. Bu o kadar etkiliyor ki takımın oyununu. Bu yüzden takım zor başarılı oluyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

8 mart tarihinde türkiye'de regenler çıkıyor ya. bunları ne şekilde analiz edebiliriz? türkiye içine scout mu göndermek lazım?

siz nasıl yapıyorsunuz acaba? yorumları bekliyorum arkadaşlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

bilen yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    bilen yok mu?
    Türkiye bölgesini bilen bir gözlemciye, 15-19 yaş arasındaki gençlere bakmasını söyle.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Az önce bitirdiğim sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha neler...

Bu arada çok önemli bir konuya parmak bastım ama kimseden bir cevap gelmedi. Beşiktaş'ta neredeyse (hatta neredeyse değil hepsi) Karar alma özelliği düşük. Beşiktaş gerçekten böyle bir takım mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün oyunu satın alıp Beşiktaşla oyuna başladım ama Quaresma ve Almeida'yı bedavaya bile satamadım, herkesin iyi fiyatlara sattığını görünce şaşırttı beni bu durum. Oyunda bütün bütün büyük Avrupa ligleri, Brezilya ve Arjantin'in ligleri açık ve database large. Maaşlarının yüksek olması etken ama herkes iyi fiyata sattığını görünce şaşırdım. Acaba oyun başında( Türkiye'nin başlangıç tarihi) satmaya çalışmamda mı sıkıntı var?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dikkat ettiniz mi? Beşiktaş'taki bütün oyuncuların neredeyse hepsinin karar alma özelliği 10 ve 10'un altında. Beşiktaş gerçekten böyle bir takım mı ben anlam veremiyorum. Bu o kadar etkiliyor ki takımın oyununu. Bu yüzden takım zor başarılı oluyor.
    Turkiye'de cogu oyuncunun karar alma ozelligi 10 ve 10'un altinda.

Ligdeki karar verme ozelligi verilmis 454 oyuncunun sadece 214 tanesinin karar alma ozelligi 10'dan fazla.
    Bunlardan sadece 213 tanesinin karar verme ozelligi 11 ve ustu.
    Bunlardan sadece 146 tanesinin karar verme ozelligi 12 ve ustu.
    Bunlardan sadece 67 tanesinin karar verme ozelligi 13 ve ustu.
    Bunlardan sadece 18 tanesinin karar verme ozelligi 15 ve ustu.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Dün oyunu satın alıp Beşiktaşla oyuna başladım ama Quaresma ve Almeida'yı bedavaya bile satamadım, herkesin iyi fiyatlara sattığını görünce şaşırttı beni bu durum. Oyunda bütün bütün büyük Avrupa ligleri, Brezilya ve Arjantin'in ligleri açık ve database large. Maaşlarının yüksek olması etken ama herkes iyi fiyata sattığını görünce şaşırdım. Acaba oyun başında( Türkiye'nin başlangıç tarihi) satmaya çalışmamda mı sıkıntı var?
    Hemen satılmıyor Quaresma zaten, ağustosa girmeyi bekle.

14. Default

Beyler 2. sezona başlıyoruz kerim frei,Sercan sararer,Akaminko ve Erman Kılıç ı aldım daha kimleri almalıyım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Beyler 2. sezona başlıyoruz kerim frei,Sercan sararer,Akaminko ve Erman Kılıç ı aldım daha kimleri almalıyım
    Serdar Aziz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Turkiye'de cogu oyuncunun karar alma ozelligi 10 ve 10'un altinda.

Ligdeki karar verme ozelligi verilmis 454 oyuncunun sadece 214 tanesinin karar alma ozelligi 10'dan fazla.
    Bunlardan sadece 213 tanesinin karar verme ozelligi 11 ve ustu.
    Bunlardan sadece 146 tanesinin karar verme ozelligi 12 ve ustu.
    Bunlardan sadece 67 tanesinin karar verme ozelligi 13 ve ustu.
    Bunlardan sadece 18 tanesinin karar verme ozelligi 15 ve ustu.
    Peki abi senin değerlendirmene göre bu doğru bir oran mı? Türkiye'deki futbol kalitesini buna bağlayabilir miyiz yoksa bu sadece oyunla ilişkili bir durum mu? Çünkü oyundaki oyuncuların en önemli özelliklerinin başında geliyor neredeyse karar verme özelliği.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Yeni patchle şut sayısında azalma yaşandı deniyordu ama daha ilk maçımda ilk yarı sonucu 5-0. Necip'in hattricki de cabası. Bu yıl sanki forvetlerin ayağına daha az top geliyor. Almeida'nın hiçbir golde 1 gram katkısı yok. Orta saha attı golleri.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Yeni patchle şut sayısında azalma yaşandı deniyordu ama daha ilk maçımda ilk yarı sonucu 5-0. Necip'in hattricki de cabası. Bu yıl sanki forvetlerin ayağına daha az top geliyor. Almeida'nın hiçbir golde 1 gram katkısı yok. Orta saha attı golleri.
    Katılıyorum, son patch sonrası fenerbahçe kariyerimde 4-4-2 (kanatlar am değil m) oynuyorum sow kuyt çift forvet (yedekleri semih bienvenü) takımın şu ana kadar attığı 48 folün sadece 12 golünü bu dört forvetim atmış. krasic ise tak başına 9 golde. kanatlar ve orta saha oyuncularım daha çok gol atıyor.

işin bir ilginç yanı volkan'ın 3 asisti var ben gerçek hayatta bi beşiktaş maçıo hatırlıorum direk tek pasta guiza ya attırmıştı onun dışında hiç bir fm serisinde kaleciye asist yazıldığı olayına denk gelmemiştim...

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Unitedla açtığım oyunumda ilk sezonu Beşiktaş 17. bitirdi ve düştü. Hiç bir oyuncusunu da satamadı sadece Necip 6 milyon euroya Fenere gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konu başlıkları bence sabitlenmeyi hakediyor artık

Beşiktaş ile oynayan arkadaşlara tavsiyem olacak. Mr Hougs'un yani 5-3-1-1 olan taktik ile çok başarılı ilerliyorum. Bir türlü başarı getiremeyen arkadaşlar bunu denesin.Görüntüler 6 lig maçı sonundan ve ilk sezonum. Kadrom şu şekilde:

FM Gazetesi

Size saygım sonsuz lâkin kendi taktiklerinizle daha zevkli olmaz mı şu oyun?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Peki abi senin değerlendirmene göre bu doğru bir oran mı? Türkiye'deki futbol kalitesini buna bağlayabilir miyiz yoksa bu sadece oyunla ilişkili bir durum mu? Çünkü oyundaki oyuncuların en önemli özelliklerinin başında geliyor neredeyse karar verme özelliği.

türkiye ligi berbat oyun zeka ortalamasına sahip bir lig gerçekte. en büyük özelliğimiz bu zaten iyi yansıtmışlar no problem bence.

Pektemek UEFA kupasında kendini aşıyor, açık ara gol kralı ve gol kralı tamamlayacak gibi:

Lan bu Pektemek'ten bi ben verim alamadım . Hangi rolde oynatıyorsunuz acaba? Çift forvet mi tek mi oynatıyorsunuz?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben Beşiktaş dayken defansif ortasaha olan taktikle oynuyodum yani şöyle denebilir 4-1-4-1 tarzı gibi birşey . Ben sol bek sıkıntısı olduğu için manuel pamic i aldım sparta prag dan sonra şöyle bir taktik oluştu. Sonra Sercan Sarareri aldım.Quaresma yı sattım . Başka oyuncularda sattım ama hatırlamıyorum neyse taktik kısaca şöyleydi.
    Cenk
    Hilbert----Sivok----Ersan-----Pamic
    Toraman
    Necip----Fernandes
    Holosko Sercan Sararer
    Almeida.

Mustafa Pektemek'ten verim almayı ben de bir türlü başaramadım. Adam bir ara gol orucuna girdi resmen, toplamda 7 saat gibi bir süreydi yanlış hatırlamıyorsam gol atamadı.

Konu başlığını yeni gördüm oyunda ilk açtığım takımdı BEŞİKTAŞ, ilk yaptığım iş mehmet akyüz, holosko,escude gibi oyuncuları göndermek olmuştu. quaresmayı da satarak kendime bütçe yarattım. sonra 1-2 oyuncu kiraladım alan dzagoeve imza attırdım. ocak ayında wlademir weiss'ı sakın kaçırmayın. tek forvette almeida sezon başına 40 gol atıyor pivot forvet olarak, pektemek de düzenli oynadığında çok çok yararlı olabiliyor

değişik bir taktik denedim. bursayı 5-1 yenip karabükle berabere kaldım. şimdilik işler yolunda birazdan tüm transferleri ve personelleri de paylaşırım.

oğuzhanı taktiğe monte etmek istiyorum fikirler varsa açığım.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yeni oyuna başlayınca Quaresma'yı her hazırlık maçında oynatın. Hani "sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular" haberi geliyor ya. O mesajı görene kadar oynatın her maç. Muhtemelen iyi oynayacaktır. 8 milyon euro'ya Newcastle'a kakalayabilirsiniz.

6 maçlık mağlubiyet serisi yakaladım var mı bana rakip olabilecek
    14. Haftada tekmeyi yedik. Hakikaten beşiktaşla oynamak sıkıntı bu seride.
    bence en büyük sıkıntı beklerde. Tabi oyunun kanat zafiyeti de etkili bu durumda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok illginç dizilişlere tanık oluyorum

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri