28 Nisan 2013 - 19:00

Spor Toto Süper Lig 31. Hafta

Maalesef kazanamadık. 87. dakikada Vleminckx'in golü sayılmadı ancak bu kararda hata olduğunu düşünüyorum. Gol ofsayt nedeniyle sayılmadı fakat pozisyonun gördüğüm kadarıyla ofsaytla uzaktan yakından ilgisi yoktu. Bu beraberlikle Mersin İdman Yurdu'yla aynı puana yükseldik ve averajla 3. sıraya çıktık. Diğer yandan Mersin İdman Yurdu Karabükspor'a 4-1 yenildi ve 4. sıraya düştü. 5. sıradaki Sivasspor ise Elazığspor'u 4-1 yenerek bizimle ve Mersin İdman Yurdu ile olan puan farkını 1'e düşürdü.

2 Mayıs 2013 - 12:00
Bugün güne mutlu uyandım. Başkan Cavcav beni odasına çağırdı ve yeni sözleşme önerdi. Yıllık 1.1 milyon euro para vereceğini söyledi, ben de bu parayı düzleyerek 1 milyon euro'ya çektim. Sözleşmedeki tek madde hücum futbolu oynatmamı istemesiydi. Zaten bu sezon da bunu fazlasıyla yaptım. Bütün şartlar konusunda anlaşmaya vardık. Artık 3 yıl daha Gençlerbirliği'nde olacağım.
Odadan çıkmadan başkanımıza alt yapı tesislerimizin geliştirilmesini istedim. O da kabul etti. Tesisler yaklaşık 5 ay sonra tamamlanacak.

5 Mayıs 2013 - 20:00

Spor Toto Süper Lig 32. Hafta

Rakibimizden daha üstün oynadığımız bir maçı bu sefer kazanmayı başarıyoruz. Sivasspor'un Antalyaspor'a yenilmesi sonucunda üçüncülük için Mersin İdman Yurdu ile kapışacağız.

12 Mayıs 2013 - 20:00

Spor Toto Süper Lig 33. Hafta

Mersin İdman Yurdu Elazığspor'u 5-2 yenerek averajda önümüze geçti. Biz Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledik ancak 4. olursak iki, 3. olursa bir ön eleme oynayacağız. Bu arada biz son maçımızda Fenerbahçe'yi evimizde ağırlayacağız, Mersin İdman Yurdu ise Sivasspor'u üçüncülük yarışından koparan Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Dolayısıyla Mersin bizden daha şanslı diyebiliriz.

19 Mayıs 2013 - 20:00

Spor Toto Süper Lig 34. Hafta

Şu istatistiklere bakılınca rahat bir galibiyet almamız gerekirdi. Ama maalesef Krasic yürüye yürüye ceza sahamıza girdi ve rahatça golü attı, Sow da bitiriciliğini konuşturdu. Neyse, sağlık olsu diyelim. İyi bir sezon geçirdik, şimdi tatil zamanı.