Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 37. You may not vote on this poll
-
Bursaspor kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Hasan Gülayan: Böyle olmaz ulan, böyle olmaz…
Hasan Gülayan: Böyle olmaz lan, sana diyorum…
2 kere Bursasporlu yönetici laflarını tekrarladı. Engin önce bu laflara aldırış etmedi, otobüse yöneldi. Fakat ısrarla taciz devam edince arkasını döndü ve kendisine söylenip söylenmediğini kontrol etti.
Hasan Gülayan: Bakma ulan, ne bakıyorsun. Sana diyorum böyle olmaz…
Engin Baytar: “ Ne olmaz ya, ne olmaz. Ne diyorsun, söyle.
Bu sırada Bursasporlu yöneticinin sözlü tacizi devam edince Engin sinirleniyor…
Hasan Gülayan: Gel ulan buraya…Gel, böyle olmaz diyorum işte…
Bu sırada araya G.Saray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak giriyor ve olası bir tatsızlığın önüne geçiyor. Engin ise G.Saray takım otobüsüne bindiriliyor.
Abdurrahim Albayrak araya girip Engin’e laf atan Bursasporlu yönetici Hasan Gülayan’ın bu laftaki derdini anlamaya çalışıyor. Yanına gidiyor…
Abdurrahim Albayrak: “ Ne oldu? Neden futbolcuya laf atıyorsun”
Hasan Gülayan: Atarım kardeşim. Allah Allah…
Abdurrahim Albayrak: Böyle oluyor mu yani…Bizim futbolcumuza sataşıyorsun. Adam, otobüsüne gidiyor, maç bitmiş.
Abdurrahim Albayrak: Ne yanlışı var, ne oldu şimdi…
Hasan Gülayan: Sahada 50 tane yanlışı var. Böyle olmaz
Abdurrahim Albayrak: Biz sizi böyle mi misafir ediyoruz. Spora dostluk katalım diyoruz. Böyle yöneticiler yüzünden ortalık geriliyor…
Hasan Gülayan: Böyle olmaz kardeşim. İsyan ediyorum…
Abdurrahim Albayrak: “ Sen G.Saray futbolcusuna sataşamazsın. Üstelik Bursaspor gibi bir kulübün yöneticisisin.
Hasan Gülayan: Sataşırım bırak.
Hasan Gülayan yanıtları ile Artık G.Saray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak’ın da sabrını taşırıyor…
Araya protokol çıkışında bulunan isimler ve diğer yöneticiler girmeye çalışıp, Albayrak’ı sakinleştirmeye çalışıyorlar…
Abdurrahim Albayrak: Sen G.Saray futbolcusuna yönetici olarak sataşamazsın, laf atamazsın. Benim gibi adamı bile çıldırttın ya…
Araya girenlerin de etkisi ile Abdurrahim Albayrak ile G.Saray antrenörü Hasan Şaş takım otobüsüne geçiyor…
Fakat Hasan Gülayan Bursaspor takım otobüsü gitmesine karşın, G.Saray takım otobüsünün önünden ayrılmıyor.
Bu kez 10 dakika sonra antrenör Ümit Davala, takım otobüsünün önünde yaşlı bir Bursalı vatandaşın resim çektirme isteğini kıramıyor. Otobüsten aşağı iniyor. Ve Bursasporlu yönetici Hasan Gülayan yine başlıyor…
Bu kez hedefte G.Saray antrenörü Ümit Davala ile resim çektiren taraftarı hedef alıyor
Hasan Gülayan: ““Yok öyle fotoğraf. Ayıp be. Sende Bursalısın bizde. İstanbul’a git o zaman peşinden. Orada çektir o zaman”
Ümit Davala sakin olmaya çalışıyor. Sürekli sözlü taciz devam ediyor…
Davala, en sonunda takım otobüsünün yanında bulunan polislere sesleniyor:
Ümit Davala: “ Alkollü adamı ne tutuyorsunuz burada”
Polis: “Yönetici Ümit Bey o…”
Ümit Davala: Yönetici olsa ne fark eder kardeşim. Alkollü adamı tutuyorsunuz burada. Hani alkol alanlar stada gelmeyecekti. Adam bir saattir laf atıyor.
Mesaj Yetkileri