1- Takımın bir değil 2 stopere ihtiyacı var dediğimizde 4 tane stoper var yeter diyenler şimdi ne düşünüyor?
2- Volkan sakatlığın hala etkisinde çok hatalı gol yiyor dediğimizde adamın morali bozuk sağlık olarak bir sorunu yok diyenler şimdi ne düşünüyor?
3- Kuyt takıma zarar veriyor el fireni dediğimizde koşuyor diyenler şimdi ne düşünüyor?
4- takımın antremanları ve antrenörleri çok kötü dediğimizde çok kaliteli kondisyon antrenörü var, 90 dk oynuyorlar diyenler şimdi ne düşünüyor? FB tempo yapmaya çalıştığı zaman böyle 60 dk dan sonrasını göremez.

Raul Meireles'e verilen 10 milyona yazık adam 50 dk bile dayanamıyor, 4 milyonluk oynuyor.
Cristian, Kuyt (penaltıdan dolayı söylemiyorum), Volkan sürekli kötü oynamalarına ve hata yapmalarına rağmen hala sahadalar. Kenarda gencecik patlamaya hazır çocuklar varken niye denenmezler. Bu tür mücadelelerde gençler riske edilmez demeyin tecrübelileri görüyoruz. Takımın yarısından fazlasının 60'dan sonra koşacak hali kalmadı. Açıkçası mücadeleyi çok beğendim kaybedeceksek bile böyle kaybedelim ama doğru kararlar alarak. Hasan Ali ÖLSE mezardan çıkıp gelse ve oyuna girse Caner'den daha iyi oynar, hala bu seçimi mantıklıymış gibi göstermeye çalışanlar var anlamak mümkün değil. FB şampiyonluğu resmen kaybetmiştir, bar, gençleri kazanalım ve seneye takımdaki gereksiz oyuncuları kovalım.

Bu arada Volkan hakkında düşündüğüm birşey var, Volkan ameliyat olmak istemediğinde herkes takım için fedakarlık yaptığını düşündü ama tam aksine kendisini düşündüğü için ameliyat olmadı. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor, ameliyat olsa tüm sezonu kaçıracak ve teklif alamayacaktı, FB de ucuz bir kontrata kapatacaktı. Ama top oynarsam hem teklif alırım hem de FB bana fazla para verir düşüncesiyle ameliyat olmadı.