Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Sivasspor kazanır

6 20.00%
1 ile 30 arası toplam 339 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kuyt'a yapılanları yanlış buluyorum.Adam sağ kanat değil ki bildiğin forvet ben şahsen Kuyt'ı Fenerbahçe aldığında çok korkmuştum Sow-Kuyt ikilisi forvette oynar diye ama sağolsun Aykur Kocaman yüreğime su serpti ve Kuyt'ı Mehmet Topuz'dan bile kötü oynadığı sağ kanada koydu.Sezon sonuna kadar da böyle devam edecek büyük ihtimalle.Sow-Kuyt ikilisi forvette ortalığı yıkardı tabi onu oynatacak teknik direktör yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kuyt'a yapılanları yanlış buluyorum.Adam sağ kanat değil ki bildiğin forvet ben şahsen Kuyt'ı Fenerbahçe aldığında çok korkmuştum Sow-Kuyt ikilisi forvette oynar diye ama sağolsun Aykur Kocaman yüreğime su serpti ve Kuyt'ı Mehmet Topuz'dan bile kötü oynadığı sağ kanada koydu.Sezon sonuna kadar da böyle devam edecek büyük ihtimalle.Sow-Kuyt ikilisi forvette ortalığı yıkardı tabi onu oynatacak teknik direktör yok.
    Kuyt Liverpool'da hep 4lu ortasahanin sag kanadinda ya da bugunku gibi 3lu forvetin sag tarafinda oynadi. Aykut Kocaman'in icat yaptigi falan yok o konuda. Kuyt bitik halde suan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kuyt Liverpool'da hep 4lu ortasahanin sag kanadinda ya da bugunku gibi 3lu forvetin sag tarafinda oynadi. Aykut Kocaman'in icat yaptigi falan yok o konuda. Kuyt bitik halde suan
    Kuyt Liverpool'a forvet olarak geldi,mevcut teknik direktörleri Kuyt'ı forvet olarak oynatmıyorsa benim yapabileceğim çok şey yok.Forvet oynadığı Feyeenord istatistiklerine bakarsanız forvet olduğunu hemen anlayabilirsiniz.Asıl mevkisi forvet yani.Fenerbahçe'de Liverpool gibi bir takım değil öyle Kuyt'ı kanatta oynatma lüksü yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kuyt Liverpool'a forvet olarak geldi,mevcut teknik direktörleri Kuyt'ı forvet olarak oynatmıyorsa benim yapabileceğim çok şey yok.Forvet oynadığı Feyeenord istatistiklerine bakarsanız forvet olduğunu hemen anlayabilirsiniz.Asıl mevkisi forvet yani.Fenerbahçe'de Liverpool gibi bir takım değil öyle Kuyt'ı kanatta oynatma lüksü yok.
    Kuyt en son Liverpool'a geldiği ilk yıl forvet oynadı. Ama Premier ligde nasıl oynadı bunun gibisi ben çözemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kuyt forvet olabilir ben degil demiyorum. Ama 3lu forvetin saginda da rahatlikla oynayabilir. Liverpolda hep oyle kullanildi. Ki zaten bugun de kaleye forvet oyuncusu kadar yakin oynadi. Sorun nerde oynatildigi degil, mevcut formu cok dusuk.

Mesaj Yetkileri