İyi Düzgün yazıyım.
Mersin İdman Yurdu v Fenerbahçe
Trabzonspor v Fenerbahçe
Fenerbahçe v Kasımpaşa
Beşiktaş v Fenerbahçe
Fenerbahçe v Bursaspor
Antalyaspor v Fenerbahçe
Önümüzdeki altı hafta.Fenerbahce Spor Kulubunun Futbol Takımı Fikstürü.
İlk Yarıda Oynanan Maçlarda Fenerbahce Bu takımlardan 8 Puan Toplayabilmiş .
Fenerbahçe 2 - 1 Mersin İdman Yurdu
Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor
Kasımpaşa 2 - 0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3 - 0 Beşiktaş
Bursaspor 1 - 1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1 - 3 Antalyaspor
Fatih yok ama Aykut Aykut var napıcaz ?
Harbi ağır saçmalanmaya başladı
Gerçekten çok ilginç bir lig izliyoruz.
Ziegler, Emre ve Webo'nun ilk 11 başlaması bana göre hocanın tercihi değildir. Transferde ezeli rakibinin gerisinde kalan ve Belhanda'yı alamadıktan sonra böyle bir fikrin Aziz Yıldırım'dan çıkacağını tahmin ediyorum. Tamamen kişisel fikrim.
Daha önce söylediğim gibi dileğim sezonun en kısa sürede bitmesi ve Yönetimle beraber hocanın bırakması, 3 Temmuzda kalan herkesi soyutlayıp yeni bir sayfa açmak. Sezon sonuna kadar sabır.
...
Kuyt'mış , pehh. profesyonelmiş bir de. yiyim ben onu profesyonelliğini. bıktım arkadaş , yemin ediyorum bıktım bu adamdan. insan utanır vallaha utanır biraz. bir insanın takıma bu kadar mı zararı olur yahu. her yaptığı hareket yanlış. ama Kuyt profesyonel !! hadi ordan.
Ben sağ kanattaki Topuz-GG uyumunu özledim , her kaptırdığı topun kalemizde tehlike olmasından bıktım. hele bir de maç sonu gelip tribünden özür dilemesi yok mu.. sen alay mı ediyorsun . bunca adam sana o kadar kızmış , hala hangi yüzle geliyorsun. pılını pırtını topla git artık. bırak yakamızı.
Ziegler : maçın ik 5 dakikası ziegler aynı ziegler dedim ama yalan. ne aynısı , daha beter. gittikçe büyüyen bir kabusumuz oldu adam. Bilmiyorum ne günah işledikte Allah bu iki adamla sınıyor bizi.
Webo; ilk yarı çok kötüydü ama 2.yarı bir o kadar iyiydi. çok faydalı olacak eminim.
bu takım mükemmel 4-4-2 oynar , tabi oynatmak isteyen olursa.
Tüm Fenerbahçelilere Allah sabır versin ne diyim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
istatistiklere bakılırsa iyi oynadık. maç 4-1 falan bitti. vay arkadaş... istatistikler mini etek gibiymiş gerçekten. özetleri bile izlemeye gönlüm el vermiyor. içim acıyor aga. kahroluyorum.
Kuyt'a yapılanları yanlış buluyorum.Adam sağ kanat değil ki bildiğin forvet ben şahsen Kuyt'ı Fenerbahçe aldığında çok korkmuştum Sow-Kuyt ikilisi forvette oynar diye ama sağolsun Aykur Kocaman yüreğime su serpti ve Kuyt'ı Mehmet Topuz'dan bile kötü oynadığı sağ kanada koydu.Sezon sonuna kadar da böyle devam edecek büyük ihtimalle.Sow-Kuyt ikilisi forvette ortalığı yıkardı tabi onu oynatacak teknik direktör yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut Kocaman "Futbol garip bir oyun”.Evet Emre'yi Cıkarıp Mehmet Topuz'u oyuna almak Banada Garip Gelmişti.
Emre çok yorulmuştu
aykuta ne kadar acımasızca sorular sorulmuş yalnız sırf takımı iyice karıştırmak adına
kanaltürkte basın toplantısı yayılandı bulabilirsem eklerim
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...94SXQ?ref=SPFB 1.45 te gelen soru
Eneramo gercekten iyi oynamis bu macta güzel de goller atmis.
Emre ya![]()
![]()
Şans diledi kısmını Emre demiyor Aziz Yıldırım'ın söylediğini söylüyor onu boş yere kırmızı çerveveye almışsın heyecan yapmışsınŞanssızlıktan kastı talihsizlik olduğudur ilk şutun pozisyon olmadan gol olmasıdır. Maç sonu yapılan açıklamada olabiliyor böyle şeyler. Emre'nin genç yaşında muhabirin sorusunu unutup soruyu tekrar sordurduğu video vardır bilirsiniz
Ayrıca basın mensuplarına alıştık. Biri "bunu çekme bunu çek" der haberini yapamaz. Diğerine takım içi denge bozucu soru sorar. Sonra taraflı(!) basınAma Aykut Kocaman zeki adam düzgün cevap vermiş o da alıştı artık bu sorulara düşünerek yanıt veriyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Resmi sitedeki açıklamalarında yazmıyor bunlar.
Tipik bir serhat ulueren haberine benziyor.
Söz vermek başka bişeye benzemez ama bizim bazı topçularımız bunun bilincinde değil malesef. Eğer harbi Fenerliyse Volkan adam gibi o formayı düzelene dek Mert'e teslim etsin.
Alex ve Emre gittikten sonra takımda papaz olmuş Volkan ve Gökhan. Gözümde değerleri bitti bitiyor. Tek güvencem Emrenin onların akıılarını almasıdır başka bişey değil. Bu sene şampiyonluk falan hikaye umarım ikinci olabiliriz.
Bu taktik anlayışı ile devam ettiği sürece Alex gibi maçın seyrini değiştirebilecek oyuncu olmadığı için daha çok böyle puan kaybeder Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
20 maçta 14 kez ilk golü biz yemişiz, üst üste 13 maçtır gol yiyiyoruz !
Bu arada Çalımbay neyin kafasını yaşıyor biri bana söylesin, 3 şut 2 gol, ve çok iyi mücadele edip 3 puanı aldık diyor adam.