Sayfa 311 / 447 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
9,301 ile 9,330 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Haftaya keşke Aykut Hoca

---------------------Mert(Serkan)-----------------------
    GG-----Bekir(Mecburiyetten)--Egemen---HAK--

M.Topuz-----Meireles--------Emre--------Stoch---

---------------Webo---------------Sow----------------- ile çıksa.

Volkan çok formsuz artık 1-2 maç dinlenmesi lazım. Savunma Yobo gelene kadar Bekir ile idare etmek lazım. Topuz GG ile anlaşabiliyor hemde formsuz Kuyt dinlenmeli. Belki Krasiç denenebilir ama onunda durumu malum. Solda Stoch ama o da çok kötü Caner desen ayrı bi sıkıntı. Forvet Webo ve Sow çok iyi anlaşıcaklar inanıyorum bi 4-4-2 denesek her şey güzel olucak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aykut Hocamız, canımız kanımız olan Baroni'den asla vazgeçmez.

Sow'u keser yine onu oynatır, oynamazsa zaten ortasaha çöker.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Haftaya keşke Aykut Hoca

dizilime takılmamak lazım bugünkü dizilimde güzeldi ama oyuncular harbi formus hazır değil kafları başka yerde bugünkü dizilimde sow weboya yakın oynadı önde yanlız kalma gibi bir porblem yoktu eksik olan kısım baroniyle kuyt tı bence

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    dizilime takılmamak lazım bugünkü dizilimde güzeldi ama oyuncular harbi formus hazır değil kafları başka yerde bugünkü dizilimde sow weboya yakın oynadı önde yanlız kalma gibi bir porblem yoktu eksik olan kısım baroniyle kuyt tı bence
    Bugun ki dizilişte Baroni yerine Salih , Kuyt yerine Topuz olsa daha farklı olabilirdi. Yada oynayabılen bir Krasiç olsa herşey farklı olurdu. Senın dusuncende dogru oyuncular formsuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

volkanı kesmesi lazım yedikleri 2 golde çok saçma goller kaleci refleksi rezalet. 2. gole uçmuyor bile

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Volkanı sevmeyen biri olarak söylüyorum volkana laf etmeyin adam omzunda sorun olmasına rağmen bu aya kadar geldi eğer ameliyat olsa bu sezon hiç olmayacaktı işte o zaman fenerbahçe daha kötü durumda olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

kim oynasa o 2 golü yemez bana göre. maçın özetine baktım kurtardıklarını görmedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ufak bi rotasyona ihtiyaç var. Volkan yerine Mert, Bekirin yerine Serdar, Baroni yerine herhangi bi vatandaş aynı şekilde Kuyt'un yerine Topuz. Bide böyle deneyelim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Volkanı sevmeyen biri olarak söylüyorum volkana laf etmeyin adam omzunda sorun olmasına rağmen bu aya kadar geldi eğer ameliyat olsa bu sezon hiç olmayacaktı işte o zaman fenerbahçe daha kötü durumda olurdu
    abi ilk yediği golün sakatlıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum konsantrasyon eksikliğiyle ilgili volkan fizik olarak yetersizliğini oyun zekasıyla kapatan bir adam dikkat edersen mesela selçuk inanın serbest vuruş golü sola adım attı daha selçuk vurmadan ama selçuk ters köşeye atınca ters ayakta yakalandı

haftaya kayt ve volkan olmaz büyùk ihtimalle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kuyt gibi bir futbolcuyu Allah düşmanımın başına vermesin .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    geldiğinde bomba gibiydi adam, yere göğe sığdırılamıyordu Aykut Kocaman'ın antrenman etkisi yüksek bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forvet oynayacaksa bize gelebilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu forumda belki de ilk defa sana katılıyorum.Her maç sonrası aynı şeyler aynı şeyler oyuncular sadece çene yapıyor işlev olarak sıfırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıl 2001, 12 yaşındayım.

Galatasaray'ın üst üste 4 yıl şampiyon olup Uefa ve Süper Kupayı kazandığının bir sonraki sezonu oynanıyor. Daha önce mahalledeki çoğu arkadaşım bu süreç yaşanmadan önce Fenerbahçeliyken kimi Galatasaraylı oldu kimi diğer takımları tutmaya başladı ama ben Fenerbahçe'yi desteklemekten vazgeçmemiştim.

Fenerbahçe ligde önceki senelerde olduğu gibi yine çalkantılı ilerliyor diken üstünde maçlar oynuyordu. Ama ben takımıma inanıyordum 4 sene boyunca bekledim, bu sene olacaktı. Kadıköyde Antep maçı oynanıyordu ve ben yine radyo başındaydım. Sadece dinleyerek takip etmek, gerisi sadece hayal, muazzam...

İlk yarı Antep skoru 3-0 yapmış ve bende inanılmaz bir hayal kırıklığı yaratmıştı. O ana kadar tutkulu olduğum bu renklerden hiç bu kadar kopmamıştım, kızdım radyoyu duvara fırlatıp kırdım ve geçtim yatağa uyumaya, Artık tutmayacaktım Fenerbahçe'yi, kimseyi de tutmayacaktım. Sabah oldu televizyonu açtım ve maçın 4-3 bittiğini öğrendim, bir çocuğa dünyanın en iyi, en güzel hediyesini verseniz bu kadar mutlu olamazdı, kendime kızdım çünkü bu kadar inandığım bu kadar sevdiğim renklerden vazgeçme noktasına gelmiştim ama "kimseyi tutmam" diyerek açık kapı da bırakmadım değil : ) Sene sonunda şampiyon olmuştuk, uzun süren beklentim gerçekleşmiş, nihayet muradıma ermiştim.

Ve bugün
    Aradan 11 yıl geçti, hayatım boyunca o Antep maçındaki ani üzüntü dışında hiç bu kadar Fenerbahçe'den soğumamıştım. Hayatımın parçası olan bu takım birilerinin arka bahçesi, çıkar uğraşları ve güç oyunlarının odak noktası haline geldiğini görmek oldukça üzücü. Bu durum düzelir mi, Fenerbahçe zengin, güçlü adamlarının çıkar aleti olmaktan çıkar mı , olsa bile ne zaman olur bilmiyorum. Ama benim ölümüne sevdiğim bir Fenerbahçe varsa o da bu Fenerbahçe değil ondan eminim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    geldiğinde bomba gibiydi adam, yere göğe sığdırılamıyordu Aykut Kocaman'ın antrenman etkisi yüksek bence.
    Geldiğinde de aynıydı. sadece gol attığı için görmezden geliyordu herkes. gol atması kesildi , isyan başladı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    Mehmet Topal boşuna kadrodışı kalmadı.. Son idmanda yedek takıma alınınca tesisleri terketmiş..

Felaket tellalığı başladı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alex gibi mülayim bir oyuncu takımdan sorunlu bir oyuncu olarak ayrılıyorsa her şeyi beklerim ben.Bekleyelim,görelim bakalım.Birkaç günde netliğe kavuşur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Haftaya keşke Aykut Hoca

Volkan çok formsuz artık 1-2 maç dinlenmesi lazım. Savunma Yobo gelene kadar Bekir ile idare etmek lazım. Topuz GG ile anlaşabiliyor hemde formsuz Kuyt dinlenmeli. Belki Krasiç denenebilir ama onunda durumu malum. Solda Stoch ama o da çok kötü Caner desen ayrı bi sıkıntı. Forvet Webo ve Sow çok iyi anlaşıcaklar inanıyorum bi 4-4-2 denesek her şey güzel olucak.
    Bunu yazmak için geldim boşuna zahmete girmedim sağolasın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Stoch out
    Krasiç ya da Caner in

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Stoch out
    Krasiç ya da Caner in

İleride etkili adam lazım ne Caner'i ? En azından Stoch şut atıyor bir şeyler yapıyor Krasic naptı şimdiye kadar ? Yanlış anlaşılmasın Krasic'den hala beklentim var ama şuanda oynayamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sevmiyorum oynamasın o da. Krasiç oynasın , Caner oynasın . o oynamasın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sevmiyorum oynamasın o da. Krasiç oynasın , Caner oynasın . o oynamasın.
    Stoch acıklama yapmış "Türksportal forumlarında şu anda adminlik görevini yürüten "BENBENİM" adlı kişiye hayranlık besliyorum" Diye

Krasiç-Caner İkisilinde inat ettiğine göre Aykut Kocaman tarzı bir oyun oynatma sistemin var.Aykut Kocaman dediğin gibi yapıyor sonuç ortada.Bazen FM'yle gerçek hayat arasında farklar vardır.

Bugun Sow sol kanatta oynatıldı ne kadar verim alındı %0.Orda Stoch oynasaydı ne kadar verim alınıcaktı %50 verim alınıcaktı.

Son not iyiki Transfer komitesinin başında yoksun Fenerbahcenin.Adam cok iyi bile olsa sen tipini beğenmediğin için veya sevmediğin için almazdın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sol forvetti bugün sow. ben sow'un yerini eleştirmem. tek sıkıntı sol kanadın Zieglere kalmasıydı.. yanlış tercih oydu bence.

Caner'i çok beğendiğimden o oynasın demiyorum , en iyi kanat oyuncumuz şu anda o. istediğiniz kadar inkar edin . maalesef o. Stoch ve verim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Stoch out
    Krasiç ya da Caner in

Aslında kadroya Stoch'u mecburiyetten yazdım Krasiç mağlum verimi bırak ayakta durucak hali yok. Caner bir şeyler deniyor ama yok takım olgusu yok yapamıyor. Geriye bir tek Stoch kalıyor geçen seneden eser yok. Geçen sene ki Stoch olsa takıma en az 4-5 puan katardı. Çok kanat oyuncumuz var diyoruz ama hiç birinden verim alamıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sow-webo cift forvet ciksin ligi alt ust ederler. fenerbahcede kanatsiz oynuyabilir aslinda.

topuz-emre-meireles-salih

sow-webo

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kimse yanlış anlamasın.Aykut Kocaman ,Webo-Sow veya başka bir deyişle çift forvet çıktığı zaman bir maça, o gün level atladığı gündür.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri