1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Oyuncu Maaşları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sözleşme önerirken maaşı istediğiniz gibi verin ek maddeye min release fee koyun 100 milyon 200 milyon öyle pazarlık yapmayı deneyin volkan demirel bende 4 yada 5 isterken 2.7 ye imza attırdım dediğim gibi sonraki satıştan yüzde 5 gibi maddelerde eklenebilir maç başılarda etkili bu konuda

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sözleşme önerirken maaşı istediğiniz gibi verin ek maddeye min release fee koyun 100 milyon 200 milyon öyle pazarlık yapmayı deneyin volkan demirel bende 4 yada 5 isterken 2.7 ye imza attırdım dediğim gibi sonraki satıştan yüzde 5 gibi maddelerde eklenebilir maç başılarda etkili bu konuda
    maç başını artırıp yüksek bi serbest kalma bedeli ekleyerek deneyeyim bi de valla tolga ciğerci milli takıma gidecek diye ödüp patlıyor 7.5 milyona çıkacak dile kolay bu sözleşmeyi yapana kadar çok istiyordum gitmesini ama artık gitmesin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    maç başını artırıp yüksek bi serbest kalma bedeli ekleyerek deneyeyim bi de valla tolga ciğerci milli takıma gidecek diye ödüp patlıyor 7.5 milyona çıkacak dile kolay bu sözleşmeyi yapana kadar çok istiyordum gitmesini ama artık gitmesin
    öyle sözleşmemi yapılır yahu inş 7.5 milyon tl dir eğer euroysa milli olmadan önce sat gitsin

mesela ben volkana söyle bir sözleşme önerdim

sözleşmeyi son zamanlara bırakınca maaş isteği biraz olsun kırılıyor son zamandan kastım sene sonu biticekse kasım aralık içinde imzalatıyorum

ayrıca yeni sözleşme isteyen kimseyle imzalama daha sözleşmen devam ediyor ben öndermeden senin yeni sözleşme istemeye hakkın yok diye oyalayabilirsin sıkıntı öıkarmıyor hiçbirisi

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

anladım kardeşim ben bildiğin enayilik ettim galiba tl değil euro çocuklar sevinsin diye her isteyene verdim ben sözleşmeyi satayımda Türk bulmak çok zor ya gerçi para sıkıntısı yok 50-60 transfer bütçesi alıyorum hiç harcamadan geri gönderiyorum parayı ucuz gençler aldım çatır çatır oynuyolar takım baya zengin ama yine de çok gibi neyse verdik artık yapacak bişey yok olmadı satarım duruma göre dediğin gibi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Belki çok abes kaçacak ama sözleşmedeki "Minimum Serbest Kalma Ücreti" maddesinin işlevi tam olarak ne oluyor? Sözleşme süresi dolduktan sonra yeni bir kontrat yapmayacaksak, oyuncuya ödeyeceğimiz miktar mı yoksa aynı koşul altında oyuncunun takıma ödeyeceği tazminat türü bir şey mi?

Aslında Oyuncu Alım-Satım Rehberi'ne ilave olarak bir de sözleşmelerdeki bu ek maddelerin işlevini, ne işe yaradığını anlatan bir rehber olsa iyi olurdu.

Quote Originally Posted by Bonzi View Post
    Belki çok abes kaçacak ama sözleşmedeki "Minimum Serbest Kalma Ücreti" maddesinin işlevi tam olarak ne oluyor? Sözleşme süresi dolduktan sonra yeni bir kontrat yapmayacaksak, oyuncuya ödeyeceğimiz miktar mı yoksa aynı koşul altında oyuncunun takıma ödeyeceği tazminat türü bir şey mi?

Aslında Oyuncu Alım-Satım Rehberi'ne ilave olarak bir de sözleşmelerdeki bu ek maddelerin işlevini, ne işe yaradığını anlatan bir rehber olsa iyi olurdu.
    Minumum serbest kalma maddesindeki ücreti veren takım oyuncuyu alır. Ben satmıyorum deme hakkın yok. Sözleşme yaparken buna dikkat et. Gözünden kaçarsa iyi bir oyuncun düşük bir bonsevisle başka takıma gidebilir(gerçi o maddeyi ekleyen pek oyuncu ve menajer yok daha hiç görmedim)

Arkadaşların dediği gibi maaşı kısmak için sen 100 milyon tlye serbest kalır maddesi ekleyebilirsin mesela. Ben de deniycem bu yöntemi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bonzi View Post
    Başlamıştım böyle bir rehbere. Sonra gerek olmadığını düşünerek askıya aldım. Ancak gördüğüm kadarıyla şu oyuncu sözleşmelerini insanlar bazı şeyleri bilmeden ya da neyi etkileyeceğini düşünmeden yapıyorlar. Müsait olduğum bir zaman dilimi içerisinde bu rehberi de halledeceğim.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri