Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Çek Cumhuriyeti maçı aday kadrosu belli oldu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tunay Torun yok, ilginç..
    Hazırlık maçı diye çagırmamıştır canım. Yoksa Tunay'sız bir milli takım aaa olmaz valla hayal edemedim şu an

Ben kafama ediym demek istiyorum. Ben de Abdullah Avcı'nın gelmesini çok isteyenlerdendim. Fakat Ibb başarısında değil de eski alt jenerasyona simdiki üst jenerasyona hakim olmasından dolayı.
    Ama nedense orada şans verdiği bazı oyuncuları kadronun yanından geçirmiyor çok ilginç.

KALECİ:
    Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standard Liege)

DEFANS:
    Bekir İrtegün (Fenerbahçe), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray), Ömer Toprak (Leverkusen)

ORTA SAHA:
    Necip Uysal (Beşiktaş), Alper Potuk (Eskişehirspor), Caner Erkin (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hamit Altıntop (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Ahmet İlhan Özek (Karabükspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Mehmet Ekici (Werder Bremen)

FORVET:
    Mevlüt Erdinç (Rennes), Burak Yılmaz (Galatasaray), Umut Bulut (Galatasaray)
    Kırmızı ile Olan Oyuncuların Yerine;

Savunma'da Serdar Aziz veya Aykut Demir

Beklerde ise; Caner Yerine Gökhan Süzen ve Serdar Kurtuluş

Ortasaha'da ise; Mahmut Pekdemir ve Emre Çolak

Bu İsimler Cuk Otururdu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre çolak aman aman gelmesin 1 gol yada asist yapinca kendisini yildiz klasmanina sokuyor oteki hafta berbat oynuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Bu İsimler Cuk Otururdu
    Mahmut Pekdemir performansı hakkında yorumum yok ama Emre o takıma girmek için bu sene hiçbirşey yapmadı. Kadro zaten Emre gibi futbolcuyla dolu. Geçen seneki Emre eyvallah ama bu sene Emre daha kendi takımına bir katkıda bulunmadı, pozisyonunda adam olmasa anlarım ama şuan gereksiz olur. Defans hakında tamamen katılıyorum fakat Aykut Demir herkesin lanse ettiği gibi iyi değil bence, oynadığı takımn defansı orta sahada kurulsun ondan sonra konuşalım. 20-30 metrede her stoper oynar.

Şahsen ben rahat bir Çek Cumhuriyeti galibiyeti bekliyorum, yine saçma hatalarla goller yiyerek hakettiğimiz bir mağlubiyet alırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan,Tunay,Mehmet gibi gurbetçi topçular hiç bir şey katamamalarına rağmen çoğu maçta forma giydiler.Emre çağırılsın demiyorum ama o oyuncular gelip oynuyorsa Emre'de oynar yani.

Edit:

Kerim Frei neden yok ki ? Çok güzel oynamıştı Danimarka maçında,yazık etmiş Abdullah Avcı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Bu İsimler Cuk Otururdu
    Emre B. harici katılırım. Emre Çolak adımını atmasın bir daha. Bir havalara girdi milli takıma alındıktan sonra Fatih Hoca bile söndüremiyor Emre B. iyidir onun yerine.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kerim Frei ve Necati cidden bu formayı hak ediyor bu arada mehmet ekici'yi ne zaman oturup maçını izlemiş abdullah avcı acaba adamın takıma hiç bir katkısı yok

Bu arada Emre Çolak'ı abartmayın hiç bir şey yaptığı yok alıp dönüyor mekke fc de oynasa her maç tavaf edip hacı olurdu adam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

necati bencede girmeliydi kadroya forvetlerin hic biri necati etmez. teknik-zeka-akil-top tutma-top dagitma ne umutta var ne burakda nede mevlutte. defansada aykut demir alinmaliydi bence oda iyi gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

milli takım bana göre yanlıs secimlerle dolu..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri