Bursasporun efsanelerinden bana göre aldığı durumdan geldiği duruma bakarsak cidden büyük iş yaptı adı kesinlikle ölümsüzleştirilmeli
Bursasporun efsanelerinden bana göre aldığı durumdan geldiği duruma bakarsak cidden büyük iş yaptı adı kesinlikle ölümsüzleştirilmeli
Ertugrul Saglam t.drektorlugu yaninda kisiligiylede ornek isimlerden birisi. Ama bazen bu tarz insanlatin elinde olmayan nedenlerden dolayi basarisizlik yasayabiliyorlar Ertugrul hocada Senol gunesle ayni kaderi yasadi. Sistem bazen boyle yutuyor iste insani.
Ertuğrul Sağlam naif birisi Kimyası uyuşmadı bir türlü yönetimle bence.
Mehmet Özdilek'in yaptığı gibi daha doğrusu Antalya gibi bir yönetim bulursa çok rahat başarıya ulaşacaktır. Mehmet Özdilek'in takımında yıllardır başkanın adını dahi duymadım. Arka planda kalmayı seven etliye sütlüye karışmayan bir başkanları var. O tarz bir takımda Ertuğrul Sağlam çok daha fazla başarı yakalayacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rijkaard ile görüşülüyor diye bir dedikodu var.
Hikmet Karaman ile anlaşmış galiba Bursaspor. Ne denir ki ...
Last edited by ForsakeN : 05.Şubat.2013 at 19:05
SON DAKİKA: Bursaspor, teknik direktör Hikmet Karaman ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı
Bizim bu kuluplerin yaptigi isleri anlamak mumkun degil![]()
Hayırlı olsun.. Aslında normal şeyler bunlar fakat futbolumuzun içinde bulunduğu psikoloji ile bir sürü yanlış anlaşılma oluyor.
Yazık etti Bursa çok yazık.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Max 1 yıl veriyorum ben Hikmet Karaman ile Bursa'ya.
Bursaspor orta sıraların takımı olur yine, yazık.
Canım FEDA olsun sana !
Hikmet Karaman kadar overrated bir adam yoktur Türkiyede. Eline her daim güzel kadrolar geçiyor ancak her seferinde aldğı takımı geriye götürüyor.
Hikmet Karaman gibi bir hocanın getirilmesi içler acısı,en fazla 1-1.5 sezon sonra kovulur![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hikmet Karaman Geçen sezon Gaziantepspor başına geçtiğinde haftalar 22 gösteriyordu.
Takımla toplam 8 Galibiyet 1 Beraberlik 3 Mağlubiyet aldı.
Takımdan Gidenler Dany Nounkeu (Galatasaray),Elyasa Süme (Kasımpaşa),Ivan Saraiva de Souza (Mersin),Marek Sapara Trabzon Kiralık,Ivelin Popov (Kubin Takımı Rusya)..Bu beş oyuncuyla oynuyormuş gecen sezon.
Hikmet Karaman takıma pas yaptırmaya calışıyor Bursa'nın kadrosu Geçen Seneki Antep'ten on kere cok cok daha iyi.Bence başarı sağlar.Bunlar Teknik Veriler.
Bunları kenara bırakırsak.Antep'ten kaçıp Bursa'ya gelmesi hiç yakışmadı.
hikmet hoca karakter konusunda sinifta kaldi ama bursada basarili olacaktir bencede geçen sene antep kume duscek dediler 8 haftada takimi orta siralara tasidi.
Bursaspor'a yakışmayan bir isim Hikmet Karaman. Ertuğrul Sağlam'ı çok ararlar çok.
Neden karektersiz olsun ?
Adamın elinde 15 tane topçu bıraktı yönetim ne yapsın adam durupta orda çocuk bakıcılığımı yapsın
13 aydır yönetimden parasını alamıyormuş hikmet hoca
bursanin gelecekteki gururu enes guzel atmis.
http://twitter.yfrog.com/m9mbyrfxkfrdlcmnvrteezivz
Bursaspor A2 takımında forma giyen 19 yaşındaki forvet oyuncusu Osman Talha Kotaran, sosyal paylaşım sitesi twitter’daki sayfasından Bursaspor'un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı izleyeceğini söylerken, "Fernandes'i izlemeye gidiyorum, gol atarsa VIP'de bağırmam inşallah" ifadesini kullandı.
Fernandes'in fotoğrafını paylaşan ve "Bugün izlemeye geliyoruz seni üstat" diyen Kotaran, kendisini takip eden yeşil beyazlı taraftarların tepkisini aldı. Bu gelişmelerin ardından Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal da sosyal paylaşım sitesi twitter’dan açıklama yaptı. Sidal, Osman Kotaran'ın kulüple ilişiğinin kesildiğini duyurdu.
OSMAN KOTARAN'IN TWEETİ
SÜHA SİDAL'IN TWEETİ
![]()
Sentugo.
Ben yazacaktım konuyu ama bu daha açıklayıcı olmuş. Hiç profesyonel bir oyuncunun yapacağı davranış değil ama o bir çocuk. Bunu kabul etmek gerekir. Konuşulurdu, özür diletilirdi. Kestirip atmak da o kadar basit değil. Bursaspor'a da yakışmadı.
Anlamadan, düşünmeden yazmış. Zerre kadar kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Oyuncunun sorunu değil, kulüp bilincini anlatamayan, aşılayamayan kulüp yönetiminin sorunu bu. Genç bir oyuncunun üstüne atıp da kurtulamazsın.
Ayrıca Fernandes'in fanı olması da suç değil. Alex'in fanı olan yüzlerce genç var Anadolu'da. Alex'i örnek alıyorum dediği için kimse onları cezalandırmıyor. Beşiktaş taraftarı da olabilir. Bu da suç değil. Rüştü ve Tanju Galatasaraylı, Sergen Beşiktaşlı diye hiç tavır yapmadık biz. Üslubuna dikkat edecek ama o yaşta o olgunluğa sahip olması çok zor. Hiç hoş olmadı bu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
E adama sorarlar o zaman ; Beşiktaş'lı Ertuğrul Sağlam ile şampiyon olan sen değil miydin ?
Canım FEDA olsun sana !
Saçma sapan şeyler.
Saka gibi bir olay gercekten. Futbolumuzun ne hale geldiginin kaniti. Suha Sidal boyle ilginc seylerle bolca boy gostermeye basladi.
Kaç yaşındaki bu cocuk ? 17-18 vardır heralde. Bu yaşta bir çocuk böyle birşey yazmaması gerektiğini bilmesi lazım. Eğer bilemiyorsa o olgunluğa erişememişse zaten pek bir şey beklememek gerek ondan. O yüzden kulubün tavrı normal bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kendi takımınızdan biri yapsa asla affetmeyeceğiniz olay için af çıksın diyorsunuz. Ben de affetmem Bursa yönetiminde olsam direk yollarım kulüpten. Madem bu kadar Fernandessporlu Beşiktaş'a gitsin Bursa'ya vereceği katkısı ne olacak zaten. Adamı idol almak başka Fernandes kendi takımına gol atınca nasıl kendimi tutacağım demek başka.
Başka bir çocuk, mesela hani şu Chelsea ve Manchester gibi takımların istediği çocuk, aynı tweetleri atsaydı kulüple ilişkisi kesilir miydi? Buna içtenlikle evet diyebilecek varsa ben de yönetimin kararını doğru buluyorum. Ama tamamen şov amaçlı bir harekettir ve içinde zerre kadar samimiyet bulunmamaktadır. Zaten sonradan tweet atan şahısın kim olduğu da açık bir şekilde olayı anlatıyor.
İnşallah bu arkadaş ilerde çok başarılı bir futbolcu olur da iyi yerlere gelir.