Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 326 sonuç

Konu: Bursaspor Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bursasporun efsanelerinden bana göre aldığı durumdan geldiği duruma bakarsak cidden büyük iş yaptı adı kesinlikle ölümsüzleştirilmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ertugrul Saglam t.drektorlugu yaninda kisiligiylede ornek isimlerden birisi. Ama bazen bu tarz insanlatin elinde olmayan nedenlerden dolayi basarisizlik yasayabiliyorlar Ertugrul hocada Senol gunesle ayni kaderi yasadi. Sistem bazen boyle yutuyor iste insani.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ertuğrul Sağlam naif birisi Kimyası uyuşmadı bir türlü yönetimle bence.

Mehmet Özdilek'in yaptığı gibi daha doğrusu Antalya gibi bir yönetim bulursa çok rahat başarıya ulaşacaktır. Mehmet Özdilek'in takımında yıllardır başkanın adını dahi duymadım. Arka planda kalmayı seven etliye sütlüye karışmayan bir başkanları var. O tarz bir takımda Ertuğrul Sağlam çok daha fazla başarı yakalayacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rijkaard ile görüşülüyor diye bir dedikodu var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hikmet Karaman ile anlaşmış galiba Bursaspor. Ne denir ki ...
    Last edited by ForsakeN : 05.Şubat.2013 at 19:05

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Hikmet Karaman ile anlaşmış galiba Bursaspor. Ne denir ki ...
    Resmi siteden yalanlama geldi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Bursaspor, teknik direktör Hikmet Karaman ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim bu kuluplerin yaptigi isleri anlamak mumkun degil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun.. Aslında normal şeyler bunlar fakat futbolumuzun içinde bulunduğu psikoloji ile bir sürü yanlış anlaşılma oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yazık etti Bursa çok yazık.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Max 1 yıl veriyorum ben Hikmet Karaman ile Bursa'ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor orta sıraların takımı olur yine, yazık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hikmet Karaman kadar overrated bir adam yoktur Türkiyede. Eline her daim güzel kadrolar geçiyor ancak her seferinde aldğı takımı geriye götürüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hikmet Karaman gibi bir hocanın getirilmesi içler acısı,en fazla 1-1.5 sezon sonra kovulur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hikmet Karaman Geçen sezon Gaziantepspor başına geçtiğinde haftalar 22 gösteriyordu.

Takımla toplam 8 Galibiyet 1 Beraberlik 3 Mağlubiyet aldı.

Takımdan Gidenler Dany Nounkeu (Galatasaray),Elyasa Süme (Kasımpaşa),Ivan Saraiva de Souza (Mersin),Marek Sapara Trabzon Kiralık,Ivelin Popov (Kubin Takımı Rusya)..Bu beş oyuncuyla oynuyormuş gecen sezon.

Hikmet Karaman takıma pas yaptırmaya calışıyor Bursa'nın kadrosu Geçen Seneki Antep'ten on kere cok cok daha iyi.Bence başarı sağlar.Bunlar Teknik Veriler.

Bunları kenara bırakırsak.Antep'ten kaçıp Bursa'ya gelmesi hiç yakışmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hikmet hoca karakter konusunda sinifta kaldi ama bursada basarili olacaktir bencede geçen sene antep kume duscek dediler 8 haftada takimi orta siralara tasidi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bursaspor'a yakışmayan bir isim Hikmet Karaman. Ertuğrul Sağlam'ı çok ararlar çok.

Neden karektersiz olsun ?

Adamın elinde 15 tane topçu bıraktı yönetim ne yapsın adam durupta orda çocuk bakıcılığımı yapsın

13 aydır yönetimden parasını alamıyormuş hikmet hoca

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bursanin gelecekteki gururu enes guzel atmis.

http://twitter.yfrog.com/m9mbyrfxkfrdlcmnvrteezivz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor A2 takımında forma giyen 19 yaşındaki forvet oyuncusu Osman Talha Kotaran, sosyal paylaşım sitesi twitter’daki sayfasından Bursaspor'un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı izleyeceğini söylerken, "Fernandes'i izlemeye gidiyorum, gol atarsa VIP'de bağırmam inşallah" ifadesini kullandı.

Fernandes'in fotoğrafını paylaşan ve "Bugün izlemeye geliyoruz seni üstat" diyen Kotaran, kendisini takip eden yeşil beyazlı taraftarların tepkisini aldı. Bu gelişmelerin ardından Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal da sosyal paylaşım sitesi twitter’dan açıklama yaptı. Sidal, Osman Kotaran'ın kulüple ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

OSMAN KOTARAN'IN TWEETİ

SÜHA SİDAL'IN TWEETİ
    Sentugo.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben yazacaktım konuyu ama bu daha açıklayıcı olmuş. Hiç profesyonel bir oyuncunun yapacağı davranış değil ama o bir çocuk. Bunu kabul etmek gerekir. Konuşulurdu, özür diletilirdi. Kestirip atmak da o kadar basit değil. Bursaspor'a da yakışmadı.

Anlamadan, düşünmeden yazmış. Zerre kadar kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Oyuncunun sorunu değil, kulüp bilincini anlatamayan, aşılayamayan kulüp yönetiminin sorunu bu. Genç bir oyuncunun üstüne atıp da kurtulamazsın.

Ayrıca Fernandes'in fanı olması da suç değil. Alex'in fanı olan yüzlerce genç var Anadolu'da. Alex'i örnek alıyorum dediği için kimse onları cezalandırmıyor. Beşiktaş taraftarı da olabilir. Bu da suç değil. Rüştü ve Tanju Galatasaraylı, Sergen Beşiktaşlı diye hiç tavır yapmadık biz. Üslubuna dikkat edecek ama o yaşta o olgunluğa sahip olması çok zor. Hiç hoş olmadı bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

E adama sorarlar o zaman ; Beşiktaş'lı Ertuğrul Sağlam ile şampiyon olan sen değil miydin ?
    Canım FEDA olsun sana !

Saçma sapan şeyler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Saka gibi bir olay gercekten. Futbolumuzun ne hale geldiginin kaniti. Suha Sidal boyle ilginc seylerle bolca boy gostermeye basladi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kaç yaşındaki bu cocuk ? 17-18 vardır heralde. Bu yaşta bir çocuk böyle birşey yazmaması gerektiğini bilmesi lazım. Eğer bilemiyorsa o olgunluğa erişememişse zaten pek bir şey beklememek gerek ondan. O yüzden kulubün tavrı normal bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Kendi takımınızdan biri yapsa asla affetmeyeceğiniz olay için af çıksın diyorsunuz. Ben de affetmem Bursa yönetiminde olsam direk yollarım kulüpten. Madem bu kadar Fernandessporlu Beşiktaş'a gitsin Bursa'ya vereceği katkısı ne olacak zaten. Adamı idol almak başka Fernandes kendi takımına gol atınca nasıl kendimi tutacağım demek başka.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başka bir çocuk, mesela hani şu Chelsea ve Manchester gibi takımların istediği çocuk, aynı tweetleri atsaydı kulüple ilişkisi kesilir miydi? Buna içtenlikle evet diyebilecek varsa ben de yönetimin kararını doğru buluyorum. Ama tamamen şov amaçlı bir harekettir ve içinde zerre kadar samimiyet bulunmamaktadır. Zaten sonradan tweet atan şahısın kim olduğu da açık bir şekilde olayı anlatıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah bu arkadaş ilerde çok başarılı bir futbolcu olur da iyi yerlere gelir.

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri