1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya serkan kardeşimde kadroya seçilmiş daha 16 yaşında ben abisini tanırdım sonra erkek lisesine benim yeğen gitti benimde eski okulum onunla aynı sınıftalarda geçen sene serdar ben serkan benim yeğen buluşmuştuk.bana en büyük hayalinin seneye bursasporda abisiyle bursasporda oynamak olduğunu söylemiştim.ama abisi bjkye gidince abisine küstü ailevi sorunları var şimdi serdarın.kardeşi serkanda abisinden nefret eder derecededir.onunla hep konuşuyorum ama banamısın demiyor.bana en çok dokunan lafı şuydu.bu hayatta her şey para deildir.bizi satanı biz bedava veririz.demişti.
    bu arada tiganı serkanıda isyiyor.ama serkan en son telefonu küfür ederek kapattım demişti.

bu arada bana inanmayanlar için serkanın okulu BEL Sınıfı 11 sos g oldu bu spor sınıfıdır.isteyen araştırabilir.......
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gezenti
    ya serkan kardeşimde kadroya seçilmiş daha 16 yaşında ben abisini tanırdım sonra erkek lisesine benim yeğen gitti benimde eski okulum onunla aynı sınıftalarda geçen sene serdar ben serkan benim yeğen buluşmuştuk.bana en büyük hayalinin seneye bursasporda abisiyle bursasporda oynamak olduğunu söylemiştim.ama abisi bjkye gidince abisine küstü ailevi sorunları var şimdi serdarın.kardeşi serkanda abisinden nefret eder derecededir.onunla hep konuşuyorum ama banamısın demiyor.bana en çok dokunan lafı şuydu.bu hayatta her şey para deildir.bizi satanı biz bedava veririz.demişti.
    bu arada tiganı serkanıda isyiyor.ama serkan en son telefonu küfür ederek kapattım demişti.

bu arada bana inanmayanlar için serkanın okulu BEL Sınıfı 11 sos g oldu bu spor sınıfıdır.isteyen araştırabilir.......
    Yok inanırız neden inanmayalım da abi kardeş arasında böylesine bir durum olması garip doğrusu. İkisi belki de Bursaspor'da beraber oynamanın hayallerini kuruyorlardı ve tam gerçek olacakken abisini BJK'ya gitmesi kardeşinin moralini bozmuş anlaşılan. Serkan'da hırs yaparak daha iyi yerlere gelir umarım. Basına herşey çok güzel yansıyor halbuki. aşağıda olduğu gibi.

AYRILSAK'DA BERABERİZ
    İki ay önce Bursaspor'la şampiyon kupasını, ardından da Beşiktaş formasıyla Süper Kupa'yı kaldıran Serdar Kurtuluş, ailesiyle hasret gidermek için geldiği yuvasında, BURSA hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Yeşil Beyazlı takımla elde ettiği başarının yerini hiçbir şeyin alamayacağını belirterek sözlerine başlayan 19 yaşındaki futbolcu, "O an hala gözümün önünde. Tüm şehri sokaklara dökmenin sevinci çok farklı. Tabii, Beşiktaş'ta aldığımız kupanın da anlamı büyük. Sezona moralli başlamış olduk" dedi.

Quote Originally Posted by teamsah

Peki ya "düşmanımın dostu düşmanımdır" şeklinde olaya bakarsak.
    İşte o zaman işin rengi değişir. Ama ben olaylara hep pozitif tarafından bakarım.

Mesaj Yetkileri