1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aslında bu olayı fişlenme olarak nitelendirecek olsak bile bir bakıma iyi. Şuan GFB-Aziz Yıldırım gerilimi takıma çok zarar veriyor her yönden. Ligde iyi top oynanmıyor. çok değişik bir lig izliyoruz. istikrarlı takım yok. senin takımın kupada ilerliyor avrupada ilerliyor. ligde 6 puan fazla ama asla kapanmayacak fark değil. 3-4 maçlık seri herşeyi değiştirir. durum böyleyken GFB-Aziz Yıldırım gerilimi hep bir kaos ortamının varlığına sebep oluyor. biri kaybetsin ve sussun , gerekiyorsa da gitsin. şimdi Aziz Yıldırım gitmez , gidemez. gitmesi için olayların daha da büyümesi gerek. bu da takıma zarar veriyor. o yüzden GFB'nin susması daha mantıklı. böyle kimlikle oy satmaları o yüzden mantıklı. olay çıkarmazlar / çıkaramazlar.

Sular 1-2 hafta dinse çok şey değişir. ama her puan kaybından sonra yönetim istifa , Aykut istifa , de Souza Alex diye bağırılacak olursa işimiz iş gerçekten. Sivas maçını 2-1 kaybetmeyip de 2-1 kazansaydık şuanki ortam mükemmel olurdu. takım , yönetim , hoca ; tribünlerle barışmış olurdu. Şanssızdık olmadı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Her yenilgi ya da puan kaybında bağırırsak işimiz var diyosun da her maç puan kaybı be Muhammet

Susup oturalım mı yani göz göre göre bazı şeyler elden giderken ?

Hoca gitse emin ol gelecek olan daha fazla şey yapar. Hayatım boyunca izlemediğim bir Fenerbahçe izliyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aslında bu olayı fişlenme olarak nitelendirecek olsak bile bir bakıma iyi. Şuan GFB-Aziz Yıldırım gerilimi takıma çok zarar veriyor her yönden. Ligde iyi top oynanmıyor. çok değişik bir lig izliyoruz. istikrarlı takım yok. senin takımın kupada ilerliyor avrupada ilerliyor. ligde 6 puan fazla ama asla kapanmayacak fark değil. 3-4 maçlık seri herşeyi değiştirir. durum böyleyken GFB-Aziz Yıldırım gerilimi hep bir kaos ortamının varlığına sebep oluyor. biri kaybetsin ve sussun , gerekiyorsa da gitsin. şimdi Aziz Yıldırım gitmez , gidemez. gitmesi için olayların daha da büyümesi gerek. bu da takıma zarar veriyor. o yüzden GFB'nin susması daha mantıklı. böyle kimlikle oy satmaları o yüzden mantıklı. olay çıkarmazlar / çıkaramazlar.

Sular 1-2 hafta dinse çok şey değişir. ama her puan kaybından sonra yönetim istifa , Aykut istifa , de Souza Alex diye bağırılacak olursa işimiz iş gerçekten. Sivas maçını 2-1 kaybetmeyip de 2-1 kazansaydık şuanki ortam mükemmel olurdu. takım , yönetim , hoca ; tribünlerle barışmış olurdu. Şanssızdık olmadı.
    Genç Fenerbahceliyim.Futbola göre yorum yapıyorum.2 Seneden beri söylüyorum Fenerbahce top falan oynamıyor diye.O kadar transfer o kadar para saçıldı etrafa karşılığı bu mu olucak ? 12 senedir FB'yi seyrediyorum hiç bir zaman böyle görmedim.Çöküş yaşasa bile o sezon böyle futbol oynamıyordu Fenerbahce.İşte Aziz Yıldırım kurduğu kadroyu izliyoruz ve oynattığı oyunu.Yoksa Aykut Kocaman falan yönetmiyor takımı.Kadroyu o kurmuyor.

Fenerbahce Avrupa da cok mi iyi oynuyor ? AEL bile 4-5 net poziyon verdik.İşte Allah ın sevdiği takımız atamadılar.Marsilya maçı 8-9 net poziyon.Almanya'daki maç 8-9 net poziyon %100 atamadılar sadece.Şu anda atsalardı cok farklı şeyler konuşurduk.

2010/2011,2011/2012 Sezonlarında Fenerbahce evinde maç kaybetmiyordu.Bırak maç kaybetmeyi Kolay Kolay berabere kalmıyordu.Bu sezon ne değişti elinde daha iyi oyuncular var.Neden Karabük yeniyor ? Elazığ geliyor 90+4 Yılmaz Vural maçı berabere bitiyor.Sivas geliyor yeniyor. ? Antalya geliyor 3 atıyor.Ne değişti şimdi ?

Değişen şu Aziz Yıldırım takıma el attı.Şu anda tamamen Futboldan anlamayan bir adam kuruyor takımı ve böyle bir Fenerbahce iziyoruz.Ali Şen-Aziz Yıldırım arasındaki fark şudur.Ali Şen bir oyuncuyu takip ettirir.İhtiyacına göre adam alır.Aziz Yıldırım futbolcuyu amele işcisi olarak görür ismine parasına göre adam alır.Arasındaki fark budur.

Ali Şen "Fenerbahcenin başkanı olsam 1 Dakika durmam Yılmaz Vural'ı getiririm."..

Not=Alex hiç bir zaman sevmedim sevmeyeceğim takıma katıığı hiç bir şey yoktu.Fenerbahce ne kazandı onun zamanında ? 3 Lig Kupası,1 Türkiye Kupası.Avrupa'da hani başarı.Bir oyuncuyu bu kadar övüyorsan Sana Avrupa'da başarı sağlıyıcak Türkiye'de değil.

Mesaj Yetkileri