-
Galatasaray yöneticisi Refik Arkan: "Başkanımız Ünal Aysal, 'Ben görevde olduğum sürece Fatih Terim’le çalışacağım' dedi." (Radyospor)
AVRUPA’DA BAŞARI KAZANMAK İÇİN BU TRANSFER YATIRIMLARINI YAPMAK ZORUNDASINIZ
Mali İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Arkan, “Galatasaray bütün bu transferleri kendi bütçesi içerisinde değerlendirerek yaptı. Galatasaray bir Avrupa markası. Bunu yurtdışına çıktığınızda daha net görüyorsunuz. Türkiye’nin yurtdışındaki yegâne markası Galatasaray. Dolayısıyla bu değeri daha da yükseltmemiz gerekir. Avrupa’da süreklilik hedeflerimizi var. Dolayısıyla bu çapta bir başarıyı elde etmek istiyorsanız böylesine transfer yatırımlarını yapmak zorundasınız. Biz de bunu yaptık” ifadelerini kullandı.
GALATASARAY, AVRUPA’NIN İÇİNE YERLEŞECEK; BAŞKANIMIZ PROJELERİ YAKINDA AÇIKLAYACAK
Refik Arkan, “Almanya seyahatimiz ve oradaki faaliyetlerimizde ülkenin en üst düzey kuruluş ve kişileriyle birlikte olduk. Onlarla birlikte olduğunuz zaman Galatasaray’ın Avrupa’daki değerini daha yakından görme şansı elde ediyorsunuz. Ben bunu yakından gördüğüm için çok mutluyum. Gurur verici bir durum. Zaten konuyla ilgili olarak sayan başkanımız bununla ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacak. Galatasaray’ı Avrupa’ya taşıyoruz. Sadece Şampiyonlar Ligi’ni kastetmiyorum. Biz Avrupa’nın içine yerleşeceğiz. Çok ciddi atılımlarımız olacak. Temaslarımız bununla ilgiliydi. Başkanımız bunu açıklayacak. Avrupa’daki imajımız sabit. Değişmez. Ama Avrupa’daki yatırımlar, beklentiler ve projelerin neler olduğunu başkanımız açıklayacak” şeklinde konuştu.
http://www.radyospor.com/Futbol/1623...agac-taslanir-
Mesaj Yetkileri