Uefa Avrupa Ligi oyuncu listesine alınmamış Orhan.
Webo, Ziegler ve Salih yeni eklenen isimler.
Uefa Avrupa Ligi oyuncu listesine alınmamış Orhan.
Webo, Ziegler ve Salih yeni eklenen isimler.
...
Yanlış hatırlamıyorsam Oftaş'ta İlhan Eker ile birlikte stoper oynayan Giray sakatlık geçirince stoper olarak ilk 11de şans buldu. 2.ligteyken aynı takımda Gokhan gonul'de sag acık oynardı. Ardından Giray iyileşince Orhan da iyi oynayınca hoca kesmek istemedi sağ bekte ona yer buldu. Bu şekilde gelişti diye hatırlıyorum.
Fb yönetimi Mersin deplasman biletlerini almış ve kendisi satacakmış galiba. Twitter'da millet çıldırıyor sebebi ne bunun ?
Söz konusu uygulama, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, daha önceki haftalarda muhtelif karşılaşmalarda ve son olarak geçtiğimiz hafta Gaziantepspor karşılaşmasında deplasman tribününde yaşanan Sporda Şiddet Yasası'na aykırı bazı eylemler emsal olarak gösterilerek bilgisi ve onayı dahilinde, bu emsallerin kulübümüze para ve saha kapatma cezası olarak geri dönüş zaruriyetiyle ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'yle yapılan karşılıklı protokol çerçevesinde gerçekleşecektir.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33204
Kim ne derse desin, sapına kadar doğru bir hamle. Son 5 yılda kaç maçımızı seyircisiz oynadık, yeter demenin vakti geldi artık.10 Şubat 2013 Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının deplasman tribünü biletleri, kulübümüz tarafından taraftarlarımıza kimlik fotokopisi ve bilet ücreti karşılığında satılacaktır.
Söz konusu uygulama, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, daha önceki haftalarda muhtelif karşılaşmalarda ve son olarak geçtiğimiz hafta Gaziantepspor karşılaşmasında deplasman tribününde yaşanan Sporda Şiddet Yasası'na aykırı bazı eylemler emsal olarak gösterilerek bilgisi ve onayı dahilinde, bu emsallerin kulübümüze para ve saha kapatma cezası olarak geri dönüş zaruriyetiyle ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'yle yapılan karşılıklı protokol çerçevesinde gerçekleşecektir.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
E bunda anormal olan ne ? Normal bilet almak gibi ilk giden alacaksa, adam kayırma olmayacaksa sorunu anlamadım. Avrupa maçında bile ceza geliyorsa kulüp önlemini alacak tabii ki.
Bence milleti fişlmeye başladılar.Fotokopi kimlik veirilicek istifa diye bağırılırsa stada alınmıyacak.Aynen Devam bakalım daha ne kadar diktatörlük sürücek böyle.
İşte böyle deyince siz modern futbolun kölesi oluyosunuz diyolar. Tamam da burdaki herkes karşıdır modern futbola fakat meşale yakmak, sahaya atmak bunun neresi takıma destek birisi söylesin bana? Sırf kendi egolarının tatmin olması için şovlar yapılıyor.
Bir örnek vereyim, içerdeki Gladbach maçına 3000'in üzerinde Alman geldi Almanyadan ve bizimkilerin çevirdiği muhabbet, şov yapalım nasıl taraftar olduğumuzu görsünler, verdiler meşaleyi verdiler meşaleyi.. Buyrun.. Yakarlar artık meşaleyi BATE maçında Saracoğlunda.
Maç Mersin'de Mersin'de yaşayan bir Fenerabahçeli gidip kendi tribününden maçı izleyemeyecek.
...
Benim bahsettiğim yeterli fizik güce ulaşabilmiş değil. Birkaç maç oynadıktan sonra yeterli güce ve kondisyona ulaşır.
Orhan hangi mevkide oynarsa oynasın hiçbirşeyi düzgün yapamaz. Adamın kalitesi belli, niye alındı diye soranlar Türk futbolunun gerçeğinden bihaberdir. Aynısı Bilica için de geçerliydi şimdi de Aykut Demir şişiriliyor. Orta sıra takımları defanslarını çok geride kurup savunma oynadıkları için 15-20 metrede etkiliymiş gibi görünüyor, ama büyük takımlara gelip 40-50 metrede oynadıklarında şapkaları düşüyor ve kel görünüyor ve mental olarak ta büyük takımı kaldırabilecek adam olmuyorlar. Son yıllarda başarılı olan Bülent Korkmaz haricinde stoper ismi verebilecek olan var mı? Ben geniş alanda oynadığını görmeden bir stopere iyi demem arkadaş. Orhan Şam, Bekir İrtegün gibi adamlar hep bu yüzden büyük takımlara transfer olmuş ve başarısız oldukları için de ya gönderilmiştir ya da gönderilecektir.
Kendi stadında bilet sattıkları çok hayırlı ya dışarıda da satacaklar. FB aldığı cezaların neredeyse hepsini kendi stadındaki maçlardan aldı, hatta hepsini. Eğer o olay doğruysa tamamen protestolardan kaçmak içindir. Eğer maça girişte adam akıllı arama yapılsa güvenlikler düzgün işini yapsa hiçbir sıkıntı olmaz. Ben Federasyonun yerinde olsam İngiltere gibi hemen kanunları getirirdim. Uyulmazsa da maçı başlatmasınlar arkadaş. Yıllar önce bu kurallara başladılar ama 2 ay bile sürmedi uygulanması. Ve takımlara saha kapatma değil hasılatına el koyma cezası verseler o parayı da altyapılar için harcasalar daha mantıklı olur ama bunları ne kimse düşünür ne de uygulayacak cesareti bulabilir kendinde.
20 Ekim 2012 Cumartesi günü oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçının deplasman biletlerinin İstanbul'dan satıldığı söylenmişti, ben de Texas tribününden izlemiştim maçı. Galatasaray maçında da aynı durum olmuş sanırım, statlarda deplasman bileti satılmıyor mu acaba? Gerçi arkadaşım Bursaspor - İBB maçınn deplasman biletini stadyumdan almış.
Doğru söylüyorsun da, kendi stadımızda önlem alınmadığını kim söyledi? Bir sonraki sezon e-bilet uygulamasına geçilecek Saracoğlunda ve pilot stat olarak uygulanacak. Destek ise bağırırsın, protesto ise edersin.
Ha şu da var, ilk amaç benim dediğim ve kulübün açıkladığı sebep olabilir ancak sizin de haklılık payınız var. Protestocu kısmı Aziz Yıldırım'ın sindirmeye çalıştığı da bir kesin.
...
@balde_mir_07
Dediğim gibi ben Bursa'daki maçın biletini bulamadım, geçtiğimiz günlerde oynanan Bursaspor - Galatasaray maçının biletleri de İstanbul'da satışa çıkmış sanırım. Maçı izlemek istiyorsak biletleri bir şekilde İstanbul'dan almamız gerekiyor bu durumda.
Önlem almak sadece bilet satmak değildir. FB her maçında meşale yakılıyor, içeri giren seyircileri adam akıllı arasalar meşale sorunu olmaz. Stadı kameralarla donatsalar ve o kameraların başına profesyonel adam getirseler olay çıkartan adamları tespit edip maç yasağı verilebilir. Ve herkes sadece biletinde yazan koltuğa oturmalıki hemen tespit edilsin. Bu dediklerimi yapmadan istediğin kadar e-bilete geç ne anlamı olacak, taraftar yine olayları çıkaracak ve takıma zarar verecek.
Bu dediklerinin hepsi yapıldı, hatta bu sezon ortasında güvenlik şirketi bile değişti. Kaldı ki aramaların bir kısmını da polis yapıyor zaten. Stad kameralarla donatıldı ve buradan tespit edilen kişiler de polise verildi tek tek ne oldu? Ki yapılmaya da devam ediliyor biliyorum. Hatta "Yönetim uyuma, taraftara sahip çık" tezahüratları çokça söylendi stadda.
Ancak şurada haklısın, taraftarın kafası değişmedikçe bu olayların önüne geçilmez, geçilemez
Yeni taraftar kimliği uygulaması başlayınca kimlik bilgileriniz elde edilmeyecek mı sanıyorsunuz?
Ceza sınırında iken yapılmamalı. Taraftar akıllarına kadar yapılmalı. Deplasman giden seyirciyi izleyip seçemezsin. Bu mantığı geçin. Paranoya bu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aslında bu olayı fişlenme olarak nitelendirecek olsak bile bir bakıma iyi. Şuan GFB-Aziz Yıldırım gerilimi takıma çok zarar veriyor her yönden. Ligde iyi top oynanmıyor. çok değişik bir lig izliyoruz. istikrarlı takım yok. senin takımın kupada ilerliyor avrupada ilerliyor. ligde 6 puan fazla ama asla kapanmayacak fark değil. 3-4 maçlık seri herşeyi değiştirir. durum böyleyken GFB-Aziz Yıldırım gerilimi hep bir kaos ortamının varlığına sebep oluyor. biri kaybetsin ve sussun , gerekiyorsa da gitsin. şimdi Aziz Yıldırım gitmez , gidemez. gitmesi için olayların daha da büyümesi gerek. bu da takıma zarar veriyor. o yüzden GFB'nin susması daha mantıklı. böyle kimlikle oy satmaları o yüzden mantıklı. olay çıkarmazlar / çıkaramazlar.
Sular 1-2 hafta dinse çok şey değişir. ama her puan kaybından sonra yönetim istifa , Aykut istifa , de Souza Alex diye bağırılacak olursa işimiz iş gerçekten. Sivas maçını 2-1 kaybetmeyip de 2-1 kazansaydık şuanki ortam mükemmel olurdu. takım , yönetim , hoca ; tribünlerle barışmış olurdu. Şanssızdık olmadı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
@benbenim
sahada oynanan top ile tarafatarin ne alakasi var?
adamlarda hep panik havası var yahu. şut çekmeye korkuyor adamlar. önceden nereden olsa vuran adamlar ceza sahası içinde bile şut çekmez oldular. tepki görmekten korkuyorlar.
Ayrıca ; camiada hep huzursuzluk hakim. bu saatten sonra hoca da başkan da gitse yeni gelenler şuankilerden fazla bir şey yapamaz.
bir de ben takımın Sivas maçındaki oyununu beğendim. maça hükmettik ama olmadı. diyorum ya 2-1 kaybetmeyip 2-1 kazansaydık şuan farklı şeyleri konuşuyor olurduk.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Her yenilgi ya da puan kaybında bağırırsak işimiz var diyosun da her maç puan kaybı be Muhammet
Susup oturalım mı yani göz göre göre bazı şeyler elden giderken ?
Hoca gitse emin ol gelecek olan daha fazla şey yapar. Hayatım boyunca izlemediğim bir Fenerbahçe izliyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
tamam da bağırmanın bir faydasını görmedik ki. En azından bu sezon susalım bence. dediğim gibi yeni gelenler de şu aşamada pek bir şey katamazlar.
Bundan sonra yurt içi ve yurt dışı bütün deplasman biletlerini Fenerbahçe A.Ş alıp, kendisi satacakmış. Yurt dışı kısmı özellikle ilgi çekici. Belki bizim gibi site açarlar. Yoksa taraftara yazık.
Şuan Sosyal Medya'da bu bilet olayının patlak vermesiyle beraber büyük tepki var Başkana
...
Genç Fenerbahceliyim.Futbola göre yorum yapıyorum.2 Seneden beri söylüyorum Fenerbahce top falan oynamıyor diye.O kadar transfer o kadar para saçıldı etrafa karşılığı bu mu olucak ? 12 senedir FB'yi seyrediyorum hiç bir zaman böyle görmedim.Çöküş yaşasa bile o sezon böyle futbol oynamıyordu Fenerbahce.İşte Aziz Yıldırım kurduğu kadroyu izliyoruz ve oynattığı oyunu.Yoksa Aykut Kocaman falan yönetmiyor takımı.Kadroyu o kurmuyor.
Fenerbahce Avrupa da cok mi iyi oynuyor ? AEL bile 4-5 net poziyon verdik.İşte Allah ın sevdiği takımız atamadılar.Marsilya maçı 8-9 net poziyon.Almanya'daki maç 8-9 net poziyon %100 atamadılar sadece.Şu anda atsalardı cok farklı şeyler konuşurduk.
2010/2011,2011/2012 Sezonlarında Fenerbahce evinde maç kaybetmiyordu.Bırak maç kaybetmeyi Kolay Kolay berabere kalmıyordu.Bu sezon ne değişti elinde daha iyi oyuncular var.Neden Karabük yeniyor ? Elazığ geliyor 90+4 Yılmaz Vural maçı berabere bitiyor.Sivas geliyor yeniyor. ? Antalya geliyor 3 atıyor.Ne değişti şimdi ?
Değişen şu Aziz Yıldırım takıma el attı.Şu anda tamamen Futboldan anlamayan bir adam kuruyor takımı ve böyle bir Fenerbahce iziyoruz.Ali Şen-Aziz Yıldırım arasındaki fark şudur.Ali Şen bir oyuncuyu takip ettirir.İhtiyacına göre adam alır.Aziz Yıldırım futbolcuyu amele işcisi olarak görür ismine parasına göre adam alır.Arasındaki fark budur.
Ali Şen "Fenerbahcenin başkanı olsam 1 Dakika durmam Yılmaz Vural'ı getiririm."..
Not=Alex hiç bir zaman sevmedim sevmeyeceğim takıma katıığı hiç bir şey yoktu.Fenerbahce ne kazandı onun zamanında ? 3 Lig Kupası,1 Türkiye Kupası.Avrupa'da hani başarı.Bir oyuncuyu bu kadar övüyorsan Sana Avrupa'da başarı sağlıyıcak Türkiye'de değil.
Sivas maçının son dakikalarında o golü yemesek aksine biz atsak herşey günlük güneşlik olacaktı, yani istifa diye bağıran, Alex diye bağıran olmayacaktı. Skor taraftarlarını ciddiye alamıyorum maalesef.
Not : İşbu yorumum, genel olarak eleştirenlere değil, özellikle sadece son maçta tribünde gördüğüm istifacılar için söylenmiştir. Genel olarak eleştirenlere lafım yok.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Gian Piero Gasperin kovulmuş Palermo'dan , bize gelse 3-4-3 oynatsa güzel olur =) yada Yılmaz Hocayı alsınlar![]()