Quote Originally Posted by okocha6 View Post
Evet mesela topuz 10 milyon istiyo bende ben de satıyorum artık onu 5 m tlye okutuyom sezon başı. İşine yaramayan adamları sat. Yarıyorsa da mecbur vereceksin çünkü bonservis vermiyorsun bu adamlara,uerine bonservisle adam alsan daha pahalıya patlar,adamların mantığı da o başka kulübe imza atsa senden istediği parayı lacak zaten. En mantıklısı 1 sene kalmasını beklemeden 2 sene önce uzatmak sözleşmey(daha az para isterler sanırım o zaman)i ben de deneyim sana demişken.

Bu arada cm 02-03te 5 senelik sözleşmelerin son 2 yılı korumasız oluyordu bunda da öyle bir şey var mı yoksa mümkün olan en uzun sözleşmeleri yapayım.
korumasızdan kastın ne anlayamadım tam ama oyuncuyla son 6 ay kala her klüp görüşebiliyor onu kastettiysen. Alman milli takımı kadrosuna alındı benim eleman 7.5 milyon euro olacak maaş artık muhtemelen oynar çünkü şampiyonlar liginde yılın 11'ine falan girdi keşke Türk milli takımına gitseydi içim yanmazdı kararımızı vereceğiz artık bu transfer döneminde yabancı olmasa çoktan satmıştım ama Türk olunca insan bi düşünüyor Okay Yokuşlu var onun yedeği bende onu koysam kaldırabilir mi acaba onada çok forma verdim ligde tecrübesi var yani

Bİ de bende serbest kalma maddesi isteyen oldu 16 milyon euro'ya olmaz öyle şey dedim adam zaten şimdi 13 milyon falan oldu bonservisi kelepire gidecekti az daha gerçi 600 bin euro'ya almıştım