2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 9.Maç
Rakibimiz liderlik mücadelesi içinde olduğumuz Fenerbahçe takımıydı. Sahamızda çekişmeli bir maç bekliyordu bizi. öylede geçti ancak Volkan yine yaptı yapacağını ve oyuncularıma geçit vermedi ve maç 1-1 sona erdi

Bu beraberlikle elime geçen liderlik fırsatını da tepmiş oluyordum. ama yarıştan kopmak gibi bir niyetim yok.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 10.Maç

Zorlu maçlar arka arkaya geliyordu 3'er gün aralarla. Bursa, Anji, Fenerbahçe, bu hafta da bu sezon iyi bir performans gösteren Trabzonspor. Her ne kadar iyi oynayamasakta yorgunluk nedeniyle rakibimizi kontralarla ablukaya alıp maçtan 2-0 galip ayrılıyorduk

Bu galibiyetle 2. sıraya yükseliyordum. Liderle aramdaki fark hala 2.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 11.Maç
İlk yarısı sıkıntılı geçen maçı 2. yarıda çevirdik ve maçtan 4-2'lik güzel bir galibiyet ile ayrıldık.

Liderin ensesindeyiz.

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi D Grubu 4.Maç

Avrupa liginde sahamızda Anji'yi konuk ediyoruz. Çok rahat bir oyun sergileyemesekte oyunun kontrolünü elimizde tutup 3-1 ile Anji'yi geçiyorduk. bu galibiyetle gruplardan çıkmayı ikili averaj üstünlüğüyle garantiliyorduk.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 12.Maç

Lige döndüğümüzde ise rakibimiz belalımız Gençlerbirliği ile deplasmanda oynuyorduk. ve tabiki yine başımıza çorap örüyorlardı.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 13.Maç

Sırada ise İzmir temsilcisi Bucaspor vardı. Ligde iyi gidiyorlardı. Dirençli bir takımdı. Dİrençlerini kırmak zor oldu ama kalecimizin ve şansımızında yardımıyla 3-1 galip ayrılmayı bildik deplasmanda.

Ligde ise elimizdeki fırsatı geçen hafta tepmemize rağmen sıkı takibimiz devam ediyor.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 14.Maç

Sırada ligin zayıf ekiplerinden Akhisar Bld ile oynayacağımız maç vardı. Her ne kadar defansımız salsa da oyunu rahat bir galibiyet alıyorduk. 5-2

Galatasaray'da berabere kalınca bu hafta liderle puan durumunu eşitliyorduk. Tamda Galatasaray deplasmanı öncesinde güzel bir haberdi bu.