Sayfa 20 / 43 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

senol hocaya yapilmis veda klibi cok guzel cokk.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2.10 dali Vuvuzela mevzusu belkide Senol Gunes'in en cok hatirliyacagim lafidir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadri Şener Başkan ‏@SadriPasa
    Son dakika transferi yok. Uyuyabilirsiniz.

Ali Kırca ile ilgilenmiyoruz.

Tam yıldız transferi yapacaktık. Süre yetmedi.

Bizimde twitterda baskan taklitimiz cikti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayrica Burak gittikten sonra hic penalti kazanamamisiz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şenol Güneş'e nefis bir veda yazısı!

Trabzonspor'da görevinden istifa eden Şenol Güneş için Trabzonlu gazeteci Cevat Kol nefis bir veda yazısı kaleme aldı.

OTOBÜSÜN ORTASINA TAHTAYI SERERDİ...

Şenol Güneş, 1972'de belinde ortaya çıkan bir rahatsızlık nedeniyle otobüsle gidilen uzun deplasmanlara yanında hep bir tahta götürürdü. Maç yolculuğu sırasında tahtayı tam otobüsün orta yerine serer ve üzerine yatardı

Belindeki ağrıları nedeniyle büyük acılar çeken Şenol Güneş, tahta üzerinde yatmakla da şifa bulamaz. Beliyle ilgili tedavilerde bir türlü olumlu sonuç alamayan Şenol Güneş'in o yıllarda Kayseri'de şifa aradığı ve Gürcü bir masörün masaj seanslarına katıldığı bilinir... Trabzonspor'un kurucu üyelerinden ve kulüpte en uzun süre görev yapma rekorunu elinde bulunduran Dr. Nizamettin Algan da bu konuda şunları anlatmaktadır: "Şenol Güneş'in amatör olarak Erdoğdu'dan alındığı ve bırakıldığı dönemde yönetici değildim. Ama yine kulübün içindeydik. Benim bildiğim, zayıf ve çelimsiz, daha bir çocuk olan Şenol, yönetim kurulu kararı ile o dönemin ünlü Çınaraltı Lokantası'nda beslenme kampına alınmıştır. Hastalığı konusunda gerekli ihtimam
    gösterilmiştir."

Şenol Güneş, 1972-73'te İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücedele eden Trabzonspor'da ilk sezonunda belindeki rahatsızlık nedeniyle ligin ilk yarısında sadece bir kez kaleye geçebilmişti. Trabzonspor şampiyonluk için o sezon amansız bir mücadelenin içinde olur.

Sezonun son maçına 3 takım da şampiyonluk iddiası ile girer. Trabzonspor ve Kayserispor'un puanları eşittir. Kayseri'nin averajı + 15, Trabzonspor'un ise + 12'dir. Üçüncü takım ise Gaziantepspor'dur.

Kayseri ve Trabzon'un yenilmeleri durumunda G.Antepspor şampiyon olacaktır.
    Kayserispor kendi sahasında son maçında Orduspor'u 90. dakikada attığı golle 1-0 yener. Trabzonspor ise son maçını kendi sahasında G.Birliği ile oynamak için beklemektedir.

Ama hakemler ve Trabzonspor sahaya çıkar. Ancak G.Birliği ortada yoktur. Tribünleri dolduran binlerce taraftarla birlikte Trabzonspor ve hakemler 15 dakika G.Birliği'ni beklerler. G.Birliği maça çıkmayınca maç tatil edilir.

G.Birliği maç için Trabzon'a gelmemiştir ve herkes şaşkınlık içindedir.

Çünkü Trabzonspor'a şampiyonluk için 5 gol gereklidir. 5 gol yediği takdirde de G.Birliği küme düşecektir. Trabzonspor'un itirazlarından bir sonuç çıkmaz. Futbol Federasyonu maçı 3-0 Trabzonspor'un lehine tescil eder. Ama bu sonuç Trabzonspor'u şampiyon yapmaya yetmez. Kayserispor averajla şampiyon olur.

O sezon Şenol Güneş, 15 maçta forma giyer ve sadece 4 gol yer. Şenol Güneş, İhsan Öksüz'ün "Güneş Doğudan Yükselir" kitabında o günleri anlatırken "Masada kaybetmeyi o zaman öğrendik" der ve o maçı şöyle anlatır: "O sezon son maça kadar 24 gol atmıştık. En farklı kazandığımız maç 2-0'dı.

G.Birliği'ni 5 farklı yenmemiz zor görünüyordu. Ama şampiyonluk maçıydı ve gerekli farkı yakalamak için var gücümüzle sahada savaşacaktık.

Buna yemin etmiştik. Sonuçta ise rakibimiz sahaya çıkmamıştı.

Ortada anlamadığım bir şey vardı ama neticede biz şampiyon olamamıştık. Bu hayatımdaki en büyük yıkımlardan biridir. Masada kaybetmek böyle oluyormuş..." Şenol Güneş, 1978-1979 sezonunda Trabzonspor'un 42 puanla şampiyon olduğu sezonda sadece 7 gol yedi. Kalede 30 maç sürekli oynayan Şenol Güneş, ligin 4. haftasında 1-1 sona eren Fenerbahçe maçında 1 gol yedikten sonra Bursaspor, Adanaspor, Kırıkkalespor, Beşiktaş, Samsunspor, Göztepe, Galatasaray, Diyarbakırspor, Altay, Zonguldakspor, Orduspor ve Boluspor'dan gol yemeyerek büyük bir başarının altına imza atmıştır.

Ligin ilk yarısında sadece 1 gol yemiştir.

Tam 1112 dakika gol yemeyen Şenol Güneş, Dino Zoff'un 1140 dakikalık Dünya Rekoru'nu kırmaya çok yaklaşmıştır.

Şenol Güneş bir sonraki sezon da tam 735 dakika kalesini gole kapatma
    başarısını göstermiştir.

ŞAMPİYONLUKLAR VE KUPALARA AMBARGO
    1975-76 yılında Türk futbolunda Trabzonspor İhtilali yaşanmaya başlar. Şampiyonluk ilk kez İstanbul'un dışına Trabzon'a gelir. Ardından şampiyonluklar, kupalar peş peşe gelir. Trabzonspor, Birinci Lig'deki 10. yılında 6. şampiyonluğunu kazanarak müthiş bir başarı hikayesi yazar. Bu kazanılan tüm şampiyonlukların altında Şenol Güneş'in imzası vardır... Şenol Güneş, Birinci Lig'de oynadığı 14 sezonda tam 11 kez 'Yılın Kalecisi' seçilmiştir.

GÜLE GÜLE BATMAYAN GÜNEŞ
    Şenol Güneş ile teknik direktör olarak en çok çalışan efsane teknik adam Ahmet Suat Özyazıcı, Şenol Güneş'in futbola devam etmesini çok ister. Ama Güneş hocasının ısrarlarına rağmen geri adım atmaz.
    Özyazıcı, Şenol Güneş'in futbolu bırakmasıyla ilgili olarak o günlerde şunları söyler: "Şenol Güneş de futbolu bırakıyor, yazık! Trabzonspor ve Türk futbolu son 15 yılın tartışmasız en büyük kalecisini kaybediyor. Kolay değil, hem kaleyi hem de formunuzu 15 yıl koruyacaksınız. Şenol Güneş'in özelliklerini saymakla bitiremeyiz.
    O yalnız bir kaleci değil, görünmeyen bir liberoydu. O her zaman Türk futbolunun 'batmayan Güneş'i' olarak hatırlanacak..."

ÖZKAN SÜMER: GÜNEŞ SAVASMAYI TERCiH ETTi
    "Şenol Güneş Trabzonluluğu içerisinde takımda büyük mücadele verdi. Savaştı boğuştu. Kendi kariyerinden ,sağlık durumundan ödün verdi. Sezon başında görevi kabul etmeyerek bütün bunlara son noktayı koyabilirdi. Ama kendisi Trabzonlu olduğu için bir profesyonel teknik adamdan çok Trabzonlu gibi düşünerek kalıp sorunlarla boğuşup mücadele edip katkı sağlamayı tercih etmiştir. Bu savaşta yorulup kaybeden oldu. Ama asla başarılı iyi bir teknik adam olması yönünde kayıp değildir. Altın çamura düşmekle ne kaybeder ki... Sezon başında rahatsızlıkları vardı. Kurumdan, toplumdan, takımdan, medyadan... Kendisi için sağlıklı huzur ve güvenli ortam oluşmadı. Sezon başından beri bu rahatsızlıklar giderilemedi. Bana göre sezon başında bıraksa kendisi için daha iyi olurdu. Hırpalanmamış olurdu. Bugün yorgunluğu da hissetmezdi. Güven kaybı olarak kariyerinde bir sıkıntı olacağını asla düşünmüyorum. Güneşin başarılarını reddetmek saygısızlık olur..."

OYUNU EN iYi OKUYAN HOCA
    "Futbolu okumak" bir teknik adamın en büyük silahıdır. Şenol Güneş bunu futbolculuk yıllarında başarı ile gösterdi hepimize. Topu tuttuğu an ile oyunu başlattığı pozisyonları değerlendirin. Hemen hemen büyük çoğunluğu olgun atak ve kontratak başlangıcıdır. Topun rakipte olduğu zamanlardaki ön sezileri ve kararları, geleceğin teknik direktörü olması yolundaki gizli güçleriydi ki, ben buna hep hayranlık duymuşumdur. Şenol Güneş, Dünya Üçüncüsü olmuş bir ülkenin teknik direktörü olarak tarihteki yerini almıştır..." HALUK ULUSOY (Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı)

haber61.net / Cevat Kol

Nesil
    2006

"Sadri Şener değişmeli"

Şenol Güneş'in basın toplantısı için;

http://www.ligtv.com.tr/haber/sadri-sener-degismeli

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sadri Şener değişmek yerine tamamen giderse daha iyi olur.

O değilde bu dönemden sonra Trabzondan yeni kaleci çıkacak mı çok merak ediyorum bence Onur ve Tolga'nın bu kadar iyi kaleciler olmasının tek nedeni Şenol Güneş'ti.

Ayrıca şu veda klibi çok hoş, çok duygusal olmuş valla ağlayacaktım nerdeyse

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1461"deki fatihde iyi kaleci 25 yasinda galiba trabzonun kalesi uzun yillar emniyette tabi satmazlar ise.

''Burak'a bir kez daha emekleri için teşekkür ederim. Ona da haksızlık yapıldı. O kadar katkısına, hizmetine ve para bırakmasına rağmen biz onu hain olarak gösterdik. Çok para verdiklerimizi bağrımıza bastık. Biz ne istediğimizi bilmiyoruz.''

sozun bittigi yer buyuksun hoca buyuksun.

O da ayrı birşey şimdi. 1461 Trabzon bu sene 1. lige çıksa ne olacak? yani trabzonspor'a adam yetiştirmek için kurulmuş bir kulüp mü 1461 trabzon?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çıkmayacak üst lige sanırım. Ve ayrıca zaten Sercan da yollandı. Gol atacak kmse yok takımda Play-of'a kalır anca orda da bir şekilde elenirler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çıkmayacak üst lige sanırım. Ve ayrıca zaten Sercan da yollandı. Gol atacak kmse yok takımda Play-of'a kalır anca orda da bir şekilde elenirler.
    trabzonlu bi arkadaşım ali ağaoğluna satılabilirmiş dedi eğer öyle olursa yıldızları doldurur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    trabzonlu bi arkadaşım ali ağaoğluna satılabilirmiş dedi eğer öyle olursa yıldızları doldurur
    Ali Ağaoğlu ben anladığım işi yaparım, futboldan da anlamam. O yüzden öyle birşey yok demişti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ali Ağaoğlu ben anladığım işi yaparım, futboldan da anlamam. O yüzden öyle birşey yok demişti
    valla bilmiyorum ünal aysalda futboldan anlamıyo yani adam popüler olmak isteyen bi adam sırf onun için reklamlarında bile kendi oynuyo yapar mı yapmaz mı bilmem ama ben ilerde yapar diye tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=12785#Icerik

Yaptigim pankart resmi sitedede yayinlandi

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=12785#Icerik

Yaptigim pankart resmi sitedede yayinlandi
    Çok güzel çok anlamlı olmuş zaten orada karşılığını almışsınız bir de sitede yayınlanmış çileği olmuş

Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Çok güzel çok anlamlı olmuş zaten orada karşılığını almışsınız bir de sitede yayınlanmış çileği olmuş

Tebrikler.
    Aynen dedigin gibi. Bizim karsiligi Soner zaten stadda verdi, tek tek geldi bizle tokalasti. Buda isin cilegi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Az biraz islandik ama uzun zaman sonra Trabzonsporlu futbolcu izliyebildik.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fener maçını Bülent Yıldırıma vermişler. Federasyon ilk icraatını yapmış maçla alakalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sadri Şener, Melo hakkındaki söylemleri doğru mu ? Önyargının babasını konuşturmuş yine eğer dogruysa. Trabzonlu arkadaşlar kusura bakmasın ancak kendi oyuncusundan çok rakiplerin oyuncularıyla ilgilenen bir başkan başarılı olamaz. Sürekli demeç , icraat yok.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sadri Şener, Melo hakkındaki söylemleri doğru mu ? Önyargının babasını konuşturmuş yine eğer dogruysa. Trabzonlu arkadaşlar kusura bakmasın ancak kendi oyuncusundan çok rakiplerin oyuncularıyla ilgilenen bir başkan başarılı olamaz. Sürekli demeç , icraat yok.
    Farkettiysen artık Sadri Şener'in açıklamaları burada yorumlanmıyor bile, o derece takmıyoruz kendisini, sizde takmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takım o kadar iyi hücum yapıyorki şu istatistiklere sahip adam 18'e bile giremiyor. Hoca ne sebeple Adrianı oynatmıyor çok merak ediyorum.

Bunlara ek olarak kupada Çeyrek finalde olmamızın sebebide Adrian 5 golü var.

25. Default

Şenol Güneş de fazla şans vermiyordu. Bende anlamıyorum adam oynamaya istekli. Alırken yanlış hatırlamıyorsam 4.5-5milyon € gibi bir para ödendi. küçük maçların büyük oyuncusu Alanzinho kadar değer vermiyorlar adama...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Şenol Güneş de fazla şans vermiyordu. Bende anlamıyorum adam oynamaya istekli. Alırken yanlış hatırlamıyorsam 4.5-5milyon € gibi bir para ödendi. küçük maçların büyük oyuncusu Alanzinho kadar değer vermiyorlar adama...
    Şenol hoca sezon başında şans vermemişti daha sonra kadronun daimlerinden oldu ama Tolunay Kafkas gelince 18'e giremez oldu adam. Alanzinho konusuna hiç girmeyelim kontratı yenilenirken istememiştim ben ama Sadri Şener işe yarayacaklarıda değilde gereksizleri elde tutmayı iyi bildiği için uzatılmıştı sözleşmesi. Adriana5 milyondan fazla verildi.4.5 Milyon verilen Henrique idi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek gol atma kabiliyeti olan adam Adrian, ama çok ilginçtir ki oynatılmıyor. Teknik Direktörleri anlamak mümkün değil.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gece yazmayı unuttum birde Serkan Balcı meselesi var. Takımın başına her gelen hoca ya orta saha iç yada orta saha sağ kanatta oynatıyor. Ama bakıyoruz bu adam hbirinde de başarılı olamadı yinede ısrarla koyuyorlar oralara. Takımın en kalabalık bölgeside orta saha sanki adam yokmuş gibi Serkanı koyuyor şimdi Tolunay Kafkas.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas macina hicte sasirmadigim bir isim atandi, Firat Aydinus.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

''Aşk acısı da bişey mi?Siz Mustafa hocayla kuvvet idmanı yaptınız mı hiç ''

Yusuf Erdogan

1461'in 90 dakika tempolu oyun oynamasinin sebepleri belli, su antremanlardan bide bizimkiler yapsa.

Sayfa 20 / 43 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri