Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Türkiye

6 30.00%
  • Berabere

1 5.00%
  • Çek Cumhuriyeti

13 65.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 117 sonuç

Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti | Hazırlık Maçı

1. Default

Evet Türk futbolundan artık bir cacık olmayacağını canlı canlı izliyoruz...
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şenol hoca aklı başında adamdır saçma sapan işler yapmaz. Yanılıyor olabilirim tabi bu benim varsayımım.

Şu sahadaki rezilliğimize bakın. Pas yapamıyoruz. Takım oyunu adına hiç bir şey yok. Neyse ben daha bir şey yazmayayım. Yorum yazmaya bile değmez şu acınası halimiz.
    Halimiz kötü de ben hak edenin alınmasına karşı değilim. Özellikle Ömer nefis oyuncu.

Ayrıca şu Darida'yı neden kimse görmüyor acaba ? Bu kadar aktif bir oyuncu nefis adam vallahi keşke Fenerbahçe alsaydı şu oyuncuyu.

Selçuk ne yaptın öyle

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk bile bireysel oynamak zorunda kalıyor hahahahah Yok böyle bir şey
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevlüt'ün yerine bizim halısaha takımından birini koysak şu ortaları isabetli açar en azından.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Selçuk yazar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sorun Abdullah Avcı,İBB'den sonra çok büyük geldi Milli Takım.Milli Takım'a doğru düzgün top oynatamıyor.Başarılı olabilecek değil de şu takıma top oynatabilecek sadece Şenol Güneş boşta şu an ama şu eleme maçları bitene kadar kovulmaz Abdullah Avcı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oba kaleciye bak ne cikardi be.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk ve Arda bu milli takıma fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Halimiz kötü de ben hak edenin alınmasına karşı değilim. Özellikle Ömer nefis oyuncu.

Ayrıca şu Darida'yı neden kimse görmüyor acaba ? Bu kadar aktif bir oyuncu nefis adam vallahi keşke Fenerbahçe alsaydı şu oyuncuyu.

Selçuk ne yaptın öyle
    Devir, iyi oynayanın değil, birbirini tanıyan oyuncuların oynaması gereken devirdir. Bitik bir haldeyiz, dağılmışız. Kimse kimseyi tanımıyor. Sadece bir kaç defa beraber oynamış adamlar. Lak diye saçmasapan bir milli takımın içinde buldu oyuncular birbirlerini. Ne Sercan ne ömer ne de diğer gurbetçiler. Sadece Arda gelecek. Bir de Nuri o kadar. Gerisini ligden koyacaksın. İsterse alayını Gs den Fenerden ya da Bjk den koysun hiç umurumda değil ama yeterki adam akıllı bir kadro dizsin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sorun Abdullah Avcı,İBB'den sonra çok büyük geldi Milli Takım.Milli Takım'a doğru düzgün top oynatamıyor.Başarılı olabilecek değil de şu takıma top oynatabilecek sadece Şenol Güneş boşta şu an ama şu eleme maçları bitene kadar kovulmaz Abdullah Avcı.
    Ertuğrul Sağlam ya Fener'e ya da milli takıma gidecek gibi böyle giderse.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Devir, iyi oynayanın değil, birbirini tanıyan oyuncuların oynaması gereken devirdir. Bitik bir haldeyiz, dağılmışız. Kimse kimseyi tanımıyor. Sadece bir kaç defa beraber oynamış adamlar. Lak diye saçmasapan bir milli takımın içinde buldu oyuncular birbirlerini. Ne Sercan ne ömer ne de diğer gurbetçiler. Sadece Arda gelecek. Bir de Nuri o kadar. Gerisini ligden koyacaksın. İsterse alayını Gs den Fenerden ya da Bjk den koysun hiç umurumda değil ama yeterki adam akıllı bir kadro dizsin.
    Yada belli bir kadron olacak. Tıpki Hollanda gibi çoğu farklı ligde ama adamlar 40 yıldır beraber oynuyor sanki.

Şenol Güneş gelse her şey günlük güneşlik mi olacak Allah aşkına saçmalamayın biraz gerçekçi olun.

Bu arada bu izlediğimiz gerçekten Türk milli takımımı ? Onura ara pas girişimine girdik az önce bu kadar ruhsuz bir takım olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Avcı şimdi bırakmaz.Dünya kupasına katılamamayı da garantileyelim Martta falan anca o zaman bırakır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Şenol Güneş gelse her şey günlük güneşlik mi olacak Allah aşkına saçmalamayın biraz gerçekçi olun.

Bu arada bu izlediğimiz gerçekten Türk milli takımımı ? Onura ara pas girişimine girdik az önce bu kadar ruhsuz bir takım olmaz.
    Günlük güneşlik olmasa da hiç değilse mantıklı bir kadro çıkar sahaya. Bu ne böyle?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ertuğrul Sağlam ve Şenol Güneş gibi iki iyi teknik adam boştayken, Avcı'nın bu maçın sonunda gönderilmesi gerek. Dünya Kupasına gitme ihtimalimiz zaten imkansız, en azından kendi takımını yaratacak bir hoca olsun Milli Takım'da. Abdullah Avcı'ya bu koltuk çok büyük geldi, maçın sonunda yine saçma sapan konuşur kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Selçuk ve Arda bu milli takýma fazla.
    Selçuk ve arda milli takýma fazlalarsa orta sahayý gecmemizi saglasinlar. Ne ise yariyor su ikili bu maçta milli takýma fazla oluyorlar? Emre belozoglu ne zaman oynamasa orta sahadan top cikaramiyoruz neden acaba?

Ayrica ekleyeyim ikisi de iyi oyuncu ama özellikle selçuk milli takım icin kilit isim değil. 11e girer tabi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Avcı son maça kadar bırakmaz nasıl olsa hala şansımız var.

Ertuğrul Sağlam olabilir fakat Şenol Güneş en son ihtimal olmalı şu an için.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Semih-Ömer iklisi olmalı
    Hücumda Burak-Necati yada Necati-Umut olmalı
    Orta Saha önümüzdeki 2 maç için Selçuk-Emre olmalı emre defansa yakın selçuk hücuma yakın
    Kanatlarda arda diğer kanatta kimin iyi performansı varsa artık

Kanatsız sistem mi yok ? Çok iyi kanat oyuncularımız varmış gibi. Nedir bu 4-3-3 sevdası ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Su takim umut-burak forvet arkalarında arda-emre-selçuk-alper(oğuzhan) ve defans hatti olarak neden sahaya çıkmaz anlamıyorum. Hazırlık maçında bari dene yahu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Spikerlere uyuz oldum yahu. Macin basindan beri bilmis bilmis konusuyolar. Herseye bi elestiri. Bu ulkede ne cok Mourinho var arkadas.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kırmızılar biziz çaktırmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yemin diyorum hakem bile sıkkın çaldı düdüğü Adam bile bitse de gitsek demiştir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayatımdan 45 dakka çaldılar sağolsunlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Federasyon baskani: Yildirim Demirören
    Teknik D. Abdullah Avci
    Sonuç: Normal

Alintidir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neden milli maç izlemediğimi unutmuştum sağolsun hatırlattılar. Ben hayatımda bu kadar rezil futbol görmedim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Burak-Mevlut
    Emre-Mehmet Topal
    Degisiklikleri lazim.Hasan Ali yerine 2.Ligten bile sol bek cikartsak farki kalmazdi cok heyecanlaniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yildirim demirorenin oldugu yere senol hoca gelmez , ertugrul saglamdada ben milli takimlik kapasite goremiyorum abdullah avci"nin su gurbetci sevdasi bitse iyi olcak artik birde ezbere sistem 4-3-3"den ne anliyorlar anlamiyorum bir kere senin kanat oyuncularin hizli degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Evet,her zaman görmeye alışık olduğumuz tablolardan biri.Milli takımı konuşmaya gerek yok.Arkadaşlar yine Selçuk,Arda tartışmasına girmişler,birisi aradan Emre Belözoğlu'nu çıkarmış o bundan daha iyi demiş ne kadar da güzel öyle.

Bu formsuz Mehmet Topal'ın bugün oynamaması gerek bence.Mevlüt,Topal,Bekir bence çıkması gereken oyuncular girecekler belli de ben söylersem olay çıkarılır rakip takım taraftarı bu oyuncu daha iyi gerek yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Umut-Burak
    Arda
    Selçuk-Emre-Necip(Hamit)
    xxx----Semih-Ömer-Gökhan

bir kere dene yahu belki başarı burdadır

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri