Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Türkiye

6 30.00%
  • Berabere

1 5.00%
  • Çek Cumhuriyeti

13 65.00%
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Besiktaslilarin kendi takimlarindan oyuncu gorme isteklerine saygi duyuyorum ama su kadroda Necip'in oynamasi zor. Ismail de sakat olunca baska oyuncu kalmiyor Milli takimda oynayacak. Onur'u kesip Cenk'i mi oynatmasini bekliyorsunuz? Oguzhan, Ersan henuz suanki alternatiflerden daha iyi degil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Besiktaslilarin kendi takimlarindan oyuncu gorme isteklerine hak veriyorum ama su kadroda Necip'in oynamasi zor. Ismail de sakat olunca baska oyuncu kalmiyor Milli takimda oynayacak. Onur'u kesip Cenk'i mi oynatmasini bekliyorsunuz?
    Katılıyorum, Olcay alınabilirdi diyebilirim sadece Oğuzhan da olabilir.

Olcay'ın çok da hak ettiğini düşünmüyorum attığı gol sayısına aldanmamak gerek çok fazla bişey de yapmıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Beyler tartışma yaratmak istemiyorum ama bence başarısız olmamızın en büyük sebeplerinden biri de budur. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosundan yabancıları çıkardığın zaman geriye kalanlar hiçbir şey yapamaz. İki takımın ideal kadrosunu yazın da bir bakın. Fenerin ileri hattı full yabancı, Galatasaray'ın da birkaç kişi dışında yabancı. Nasıl başarı beklersin şimdi ? Ha çoğu kişiye göre en iyi kaleci Volkan en iyi sol bek Hasan Ali, en iyi stoper Semih, en iyi sağ bek Gökhan, en iyi orta saha Selçuk, en iyi forvet Burak vb. olabilir. Bazılarına bende katılıyorum ama olmuyor abi olmuyor.

Kaç maç oldu Macaristan'a ve daha bir sürü takıma yenildik aga. Yarısı formsuz oynatıyor. Yeni bir şeyler lazım. Şu kadroda Necip'i oynatsan ne olur Oğuzhan'ı oynatsan ne olur. Zaten birbirleriyle uyumsuz oynuyorlar, Abdullah Avcı ezbere kadro kuruyor. Kaleye Volkan'ı alsa tam ezber kadro olurdu. Emre'yi oyuna girerken ıslıklıyorlar, bu ilk değil. Bu adam nasıl oynasın şimdi.

Mesaj Yetkileri